- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.572
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin kötü olmuşBol su ve iyi bir uyku canim. Benim ikizlerle uyumam zor oldugu icin hemen sutume yansiyor yine azaldi. Bayramda esimi 1 tonluk tosun tepti bacaginda catlak var bebeklerle ilgilenemiyo o yuzden onceki gibi beni uyutamiyo. Ben uyuyamayinca sutum cekiliyo
Masallah canım, hep iyi gitsin inşllh. Allah’ın izniyle bu kadar geldin rahim ağzında iyidir eminim ben sen içini ferah tut. Sağ saglim 36ları 40 ları görmek nasip olsun hepimize inşllhÇok şükür canım bende 24 hafta 4 günlükken kontrole gitmiştim rahim ağzım 45 mm ölçülmüştü eylülşn 3 ü kontrol var ciğer geliştirici yapılacak bide rahim ağzım kontrol edilecek şimdilik şükür canım sadece ağırlaşıyor insan zaman geçtikçe 27 haftamız bittş yarın 28 e giricez artık nasipse
Amin canımMaşallah kuzuya canım ne kadarlık oldu senin ki gece uykusuzluguda cok kötü oluyor inşallah düzelir bizimde gündüz hiç uyumuyor uyumadıgi gibi beni başında bekletiyor cimcime uyumamasi her türlü zor yani Allah kolaylık versin .
İlk 2 gün serumla beslendiler, şimdi beslenme zamanı da ağzının içine damağına giden bir mimik hortum yapıştırıp sütüm varsa sütümü yoksa mama şirınga ile hortum ucundan veriyorlarmış. Allah sağlıkla toparlamalarına yardım etsinHerşey yoluna girecek annesi sen hiç merak etme şu an serumla besleniyorlardır bir süre sonra serum beslemesini kesecekler solunum durumlarına göre de emme olayını hallettikleri an yanındalar Allahın izni ile kilo olarak çabucak toparlanırlar
Mecbur canım bizde hafta sonları yapıyoruz ancak o işleri napalim artk dönüşümlü yemek yiyoruz umarım 40 ndan sonra değişir derlerya iyi anlamda değişir benim kız 40 gün mışıl mışıl uyudu şimdi uyumuyorAmin canım
Bugun 32gunluk olduk canım
Gündüzde sürekli kucagımda uyuyo gündüzde bi iş yapamıyorum
Yanımda hep birileri vardı hallediyodum bi şekilde
Bakalım bundan sonra nasıl olacsk
Allahtan esim yardımcı bi insan artık aksamları o bakarken bende evin islerini hallederim
Toparşanacaklar canım Rabbimin izniİlk 2 gün serumla beslendiler, şimdi beslenme zamanı da ağzının içine damağına giden bir mimik hortum yapıştırıp sütüm varsa sütümü yoksa mama şirınga ile hortum ucundan veriyorlarmış. Allah sağlıkla toparlamalarına yardım etsin
Amin canım inşallah 36 ları görelim hayırlısı ile kucaklarımıza alalım yavrularımızıMasallah canım, hep iyi gitsin inşllh. Allah’ın izniyle bu kadar geldin rahim ağzında iyidir eminim ben sen içini ferah tut. Sağ saglim 36ları 40 ları görmek nasip olsun hepimize inşllh
Gogus kalkani al canim akan sutler icinde birikiyormus. Bosa gitmesin masallah deyim nazar degmesinn. bi damla sut cikarcam diye canim cikiyor benim bi turlu cogaltamadik.çok gecmiş olsun canım Allah şifa versin
Benimki de aynı ya pusette ya da emzirme yastıgında iki bücüş uyumaya bayılıyor yataga yatırdıgın gibi aglıyor
Bir sagımda mı 200 ml geliyor canım? Çok iyiymiş maşallah
Benim sağ gogsum sürekli kacak yapıyor, süt hep boşa akıyor. Gogus pedi süt ile şişiyor, günde 3 kez degiştiriyorum.
pompa ile sagdıgımda sol gogse kıyasla maksimum yarı miktarda süt çıkıyor
Ama bunu önlemek için elimden bisey gelmez sanırım
Sagol canim. Sut arttiran uyku harici ne varsa deniyorum bendeÇok geçmiş olsun canım Allah şifa versin kötü olmuşinşallah artar sütün tekrar
Zaten uyku hakketire canım bende ne bulursam yiyorm su içiyorum Allah süt versin bol bol hepimizeSagol canim. Sut arttiran uyku harici ne varsa deniyorum bende
Evet canim ama azaldi maalesef bugun 50ml cikti sutum gitgide azaliyo sanki uykusuzluk etkiler oldu yine heralde.
Gogus kalkani al canim onu kullan 1 damla sutun bosa gitmiyor
Kalkanları ilk 2 hafta kullandım da sürekli memede bir kapla dolaşmak moralimi çok bozdu o yuzden takmıyomGogus kalkani al canim akan sutler icinde birikiyormus. Bosa gitmesin masallah deyim nazar degmesinn. bi damla sut cikarcam diye canim cikiyor benim bi turlu cogaltamadik.
Sagol canim insallah duzelir. Rapor al dinlen evde diyorum hala ayak ustunde calisiyoKalkanları ilk 2 hafta kullandım da sürekli memede bir kapla dolaşmak moralimi çok bozdu o yuzden takmıyom
Orkide_sever eşin saglıgına kavusur da sen de dinlenirsin uyuyabilmek çok önemli direkt etkiliyor sütü aynen
hilal1907 insallah arttırırsın canım bircok sey okumussundur kesin sana ne iyi geldigini düşünürsen onu yap garip ama işe yarıyormuş
Wee baby kullandim ben canim memnundum ama uzun sureli goguste kalmasi maalesef kasinti yapabilirKızlar bisey sorucam göğüs pedi kullanıyomusunuz
Aventin pedini almıştım cok kaşıntı yaptı kullanamıyorum
Dısarı cıkarkendw mecbur kullanmak gerekiyo göğüslerimin ucları cok belli oluyo hemde emzirirken diger gögüsten akıyo biraz
Gögüs kalkanı kullandım bi süre ama onla rahat edemedim hem kalkanlada dısarı cıkılmıyo
bi de saglık ocagında ebe kalkanın meme terbiyesini geciktirdigini söyledi
Sizin kullanıp memnun kaldıgınız gögüs pedi var mıdır
Ben wee nin göğüs pedini kullanıyorum memnunum bı sknti yasamadm canım.Kızlar bisey sorucam göğüs pedi kullanıyomusunuz
Aventin pedini almıştım cok kaşıntı yaptı kullanamıyorum
Dısarı cıkarkendw mecbur kullanmak gerekiyo göğüslerimin ucları cok belli oluyo hemde emzirirken diger gögüsten akıyo biraz
Gögüs kalkanı kullandım bi süre ama onla rahat edemedim hem kalkanlada dısarı cıkılmıyo
bi de saglık ocagında ebe kalkanın meme terbiyesini geciktirdigini söyledi
Sizin kullanıp memnun kaldıgınız gögüs pedi var mıdır
Bende pek uyuyamıyorum gündüz kızım sürekli uyuyor fırsat olursa bende uyuyorum ama geceleri biraz uykusuz geçiyor suyu bol içmeye çalışıyorum insallah sütüm kesilmez zaten yeni yeni emmeyi öğreniyor kızım bu arada Esin’e de geçmiş olsun insallah biran önce iyileşir de sana yardımcı olurBol su ve iyi bir uyku canim. Benim ikizlerle uyumam zor oldugu icin hemen sutume yansiyor yine azaldi. Bayramda esimi 1 tonluk tosun tepti bacaginda catlak var bebeklerle ilgilenemiyo o yuzden onceki gibi beni uyutamiyo. Ben uyuyamayinca sutum cekiliyo