2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Doktora gitmiş düşmüş tekrar yükselmiş.. her neyse benim yorumum için dememişsiniz.. gerilmeye gerek yok haklısınız.

Doktora gitmiş düşmüş tekrar yükselmiş.. her neyse benim yorumum için dememişsiniz.. gerilmeye gerek yok haklısınız.
Sakin olun gençler sarı bezin ne gibi bir zararı olabilir, orayı da anlamadım. Büyüklerimiz eskiden beri bunu uyguluyor. Yani ben yattığı yatagın üzerine örterdim oglumda. Bir zararını da görmedim

Yani ben de anlamadım hala.. ama düşünmüyorum artık.. kim nasıl isterse öyle

Tabiki öyle canım. Önceki oglumda kullanmıştım ama bu oglumda sadece hastanede kullandım. Onun dışında kullanmadım. Yattığı sepetin üzerine örtmüştüm :)
Hayır öyle bi yazmış ki sanki ilaç ismi verdim.. benim kuzunun da olmuştu sarı tülbent örtülüyodu ve geçti emzire emzire.

Hayır öyle bi yazmış ki sanki ilaç ismi verdim.. benim kuzunun da olmuştu sarı tülbent örtülüyodu ve geçti emzire emzire.
Aynen, bu işin sırrı iyi beslemekten geçiyor. Sarılık olunca bebek uzun süre uyuyor ve beslenemiyor. Sarılık düştükçe uyanık kalma süresi artıyor. :)

İnşaallah senin bebiş de sarılık olmaz :)

Ayy inşallahh ablasıı büyüdü epey galiba göbek bile şişti.:))

Bende inanmıyorum zaten pek evet kakası sarı cişini de fazla yapmıyordu bezi sureklı kuru sadece kaka yapıyordu iki gündür cişinide yapıyor bezi doluyor biberonla mama veriyorum iki gündür fazlalaştıydım mamayı ondan mı ki acaba insallah biran önce atlatırız su sarılığı

Benim yazdığımı tekrar okusanız daha iyi olcak ben zararı var demiyorum bu yazıyı burada okuyup ta inanıp kendi kendine öyle şelerle tedavi etmeye kalkcak o kdr çok insan varki yazık bebeklere ya ben anlatamadım yada siz önyargıyla okuyorsunuz?

Büyütecek bişey yok canım. Sadece zararı olacak bir durum yok bana göre ortada, sen öyle düşünürsün ben böyle düşünürüm. Herkesin fikri kendine. Sarı bir tülbent ne yapabilir. 7/24 örtülecek degil sonucta. Zaten cocugun suratına örtülmüyor. Beşiğinin pusetinin üstüne örtülüyor.

Sarılığını tabiki bir bez parçası çözmüyor.

Bunun yanı sıra tabiki doktora gideceksin. Bir beze güvenip gitmemezlik yapılmaz. Bebegin gözünden, ten renginden sarılık oldugu anlaşılır. Parmağınla göbeğine sürtüp bakıldığında sarı oluyorsa anlaşılır.

Çok çok geçmiş olsun canım benim. Niye olmuş öyle. rabbim şifa versin miniğe.
İnşaallah biran önce toparlanır

Canım günaydın çok çok geçmiş olsun neden olmuş soyledimi doktor bişey şimdi nasıl kuzu?

Gecmis olsun canim insallah tez zamanda cikarsiniz normale doner pasan.

Kizlar bu cocuklar cok cins cikti. Besiklerine koyuyorum uyaniyolar pusetlerine koyuyorum uyuyolar. Koca besigi bosuna almis gibi hissediyorum 2 gecedir pusetlerindeler. Eziyette yatmasina bayiliyolar resmen.
Birde su icmeyi ihmal etmistim bi kac gundur haliyle suyla birlikte bestlaki da icmedim hemen sutume yansidi goguslerim eskisi gibi dolmuyo onu farkettim 200ml sut sagardim yari yariya bile zor cikarir oldum. Dun dereotu hurma falan bulamadim markette helva aldim aksamda incir aldiricam. Sansima koydeki incirler daha olmamisti getiremedim

Pusette daha rahatlar aslında ondan canım düz zemin asla sevmiyolar sanırım vücut şeklini alan şeyleri seviyorlar ben Elif huysuz olduğundan beri suyu zor içer oldum dünden beride kusmalar başladı yine biri bitiyor çocuk tam düzeldi diyorm başka bişey çıkıyor 3. Ayın bitmesini bekliyorum bakalım ne olacak doktora kadar herkes duzleecek diyor .

Benimki de beşiğinde daha 1 kere yatmadı. Koymamla ağlaması bir oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…