2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Kızlar ilk günler sütüm çoktu bebeğim emmiyordu bir iki gündür iyi kötü emmeye çalışıyor fakat sütüm baya azaldı sütünü arttırmak icin ne yapmalıyım ne yiyip içmeliyim

Kızlar ilk günler sütüm çoktu bebeğim emmiyordu bir iki gündür iyi kötü emmeye çalışıyor fakat sütüm baya azaldı sütünü arttırmak icin ne yapmalıyım ne yiyip içmeliyim
Bol suyu kesin iç biraz azaltinca azalıyor hemen süt dereotu incir rezene çayı ben bunları yiyorm bebeğe zarar yetiyor sütum kalitesi içinde et suyu ilikli ic yaglandiriyor sütü.

Evet canim ama azaldi maalesef bugun 50ml cikti sutum gitgide azaliyo sanki uykusuzluk etkiler oldu yine heralde.
Gogus kalkani al canim onu kullan 1 damla sutun bosa gitmiyor

Kızlar bişey sorucam sizinkilerde özellikle gündüz uyuyrken ağlayarak kalkıyor mu bı anda sabah 7 den beri uyuyor 5 10 dk sürmüyor ağlayarak uyanıyor
Gaz sancisi olabilir mi canim? Benim kiz ikinir ama oglan aglayarak kalkar gazi yuzunden dedigin gibi uykusu o yuzden yok gibi

Bol su ve iyi bir uyku canim. Benim ikizlerle uyumam zor oldugu icin hemen sutume yansiyor yine azaldi. Bayramda esimi 1 tonluk tosun tepti bacaginda catlak var bebeklerle ilgilenemiyo o yuzden onceki gibi beni uyutamiyo. Ben uyuyamayinca sutum cekiliyo

Gaz sancisi olabilir mi canim? Benim kiz ikinir ama oglan aglayarak kalkar gazi yuzunden dedigin gibi uykusu o yuzden yok gibi
Gaz zaten var ama genelde ikinirdi kuru sancı olabilir belki masaj yaptım çıkardı gazını ama tabi süregelen bişey devamlı gazı oluyor zaten enfeksiyon çıktı idrarinda o yaparmı acaba.

Gaz zaten var ama genelde ikinirdi kuru sancı olabilir belki masaj yaptım çıkardı gazını ama tabi süregelen bişey devamlı gazı oluyor zaten enfeksiyon çıktı idrarinda o yaparmı acaba.
Olabilir canim rahatsiz ediyodur agri yapiyodur belki. Ama oncelikli dusmanimiz gaz

Canım Doğum yaptın mı , internetim bitmişti giremiyordum. Allah analı babalı büyütsün canım hayırlısı ile inşllh tez zamanda toparlanıp yanına gelirler dualarım seninle

Ay sen sukret ozaman canim bir nedeni vedir elbet ah anlatabilseler bizim cektgmz normal bi gaz degil ust seviye yasiyoruz koligi aglamalarimizda btmiyo erken dogum cok etkiliyor grcktn ah sut ytsede bitek onu versm mama oldurdu cocuklari
Evet azalarak devm etmesi lazim canim cok gecms olsn gerekrse yine islem yaparlar iyielssn yeterki kalici hasari daha koti sariligin

Canım Doğum yaptın mı , internetim bitmişti giremiyordum. Allah analı babalı büyütsün canım hayırlısı ile inşllh tez zamanda toparlanıp yanına gelirler dualarım seninle
30+3te spinal sezeryan ile doğum yaptım 15 ağustos ta canım. İnşallah güçlü oğullarım en kısa sürede toparlayıp ailemize gelir teşekkür ederim. Benimde doğum sırasında tüm dualarım hepinizin sağlıkla bebeklerini kucağına almasıydı Allah ım kabul etsin inşallah

julican canım inşallah en kısa sürede sağlıkla tabırcu olur bebişlerin

Bugün kontrolümüz vardı teyzeleri 4050 gram olmus kızım ilk zamanlar kilo almıyo diye endiselenmistim sükür güzel kilo almış
Hersey yolunda desi doktorumuz sarılıgı devam ediyo cihazla baktı kanda aldırdı
Sonucları gösteremedik ama 2 ay devam eder dedi
Kilo alıyo ya bunada sükür
Gece uykumuz hala cok az 1 saatten fazla kesintisiz nerdeyse hic uyumuyo bende hic dinlenemiyorum o yüzden
Bugün evdeki herkesler gitti bakalım tek başıma nasıl olacak

Maşallah kuzuya canım ne kadarlık oldu senin ki gece uykusuzluguda cok kötü oluyor inşallah düzelir bizimde gündüz hiç uyumuyor uyumadıgi gibi beni başında bekletiyor cimcime uyumamasi her türlü zor yani Allah kolaylık versin .

Amin canımm amin. Sen içini ferah tut Allah’ın izniyle kısa sürede toparlanıp yanınıza gelecekler

Sağolasın canım, annemlerdeyim yatıyorum aynı Perşembe kontrolüm var cok korkuyorum bakalım inşllh hayırlı bir sonuç alırım . Senin nasıl gidiyor hamilelik benimkiler daha 26+2 oldular
Çok şükür canım bende 24 hafta 4 günlükken kontrole gitmiştim rahim ağzım 45 mm ölçülmüştü eylülşn 3 ü kontrol var ciğer geliştirici yapılacak bide rahim ağzım kontrol edilecek şimdilik şükür canım sadece ağırlaşıyor insan zaman geçtikçe 27 haftamız bittş yarın 28 e giricez artık nasipse

Allah razı olsun çok teşekkür ederim, inşallah her şey yolunda gider hep ve dediğin gibi olur
Herşey yoluna girecek annesi sen hiç merak etme şu an serumla besleniyorlardır bir süre sonra serum beslemesini kesecekler solunum durumlarına göre de emme olayını hallettikleri an yanındalar Allahın izni ile kilo olarak çabucak toparlanırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…