2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Annemde öyle dedi bana ne bu diyor çocuk uyuyor gaz cikaracm diye geri uyandırıyosnz biz emzirir yatirirdk ben hiç hatırlamıyorum gaz cikardigimi diyor
Ayni seyi ablamda dedi en kucugu 6 yasinda 3 cocugu var. Gaz cikarttigimi bilmem diyo. Benim sansima galiba bu gaz olayi. Buyuk oglumda da cekmistim

Allah yardımcınız olsun canım. Tek başına illaki zorlanıyorsundur

Arkadaslar nasipse dogumum eylul sonunda. Doktorum tup bebek oldugu icin 39+1 veya 2 de sezeryanla aliriz dedi. Simdiye kadar dogum yapan arkadaslar normal mi dogurdunuz sezeryanla mi?
Ben sezeryan ile 38+0da yaptım. Normal dogum yapan arkadaşlarda var:)
Saglıkla kucağına alırsın inşallah

Belki sen birden fazla yemiş olabilirsin. Kavurma oldugu için. Ben yarım yiyorum.
Dereotunu öyle mi yiyorsun. Cacık gibi yapsan yogurtla güzel oluyor.
Vallahi caciktada yedim sadede yedim kahvaltılarda azar azar süt arttırdığı kesimde bı yerden sonra bayiyor insanı canım tatsz ot sonuçta.

Evet canım fototerapi aldık değer 19 ile yatış yapılmıştı 9 a düşmüştü dün dünden beri kızım daha iyiydi hem emiyor hem de uyanıyordu bugun tekrar bakıldı değerine ve yöne yukselmiş 14 olmuş yarın tekrar bakılacak duruma göre tekrar yatış yapılabilir dedi doktor anlamadım neden tekrar yukseldi ki halbuki dünden beri cok güzel emiyordu şimdi yine ememiyor

Selam canım. Koca karı şeyi olabilir ama işe yaramadığını söyleyemeyiz.. başının etrafında sarı bişey bulundursan. Olur tabi yeni daha emzirdikçe de geçiyor lakin emmeyince işte zor.. geçmiş olsun..

Sağol canım öyle diyorlar sarı örtü ört üzerine sarılığı alır diye herkes Bende pek inanmam böyle seylere ama denerim belki

Sağol canım öyle diyorlar sarı örtü ört üzerine sarılığı alır diye herkes Bende pek inanmam böyle seylere ama denerim belki
Gece odanın ışığı acık kalsın. Ben oglumda sarı gece lambası almıştım. Bide 10 dk güneş ışığı alsın hergün. Etkisi oldu mu bilemem ama sonra 16 dan düşmeye başlamıştı :)

Arkadaslar nasipse dogumum eylul sonunda. Doktorum tup bebek oldugu icin 39+1 veya 2 de sezeryanla aliriz dedi. Simdiye kadar dogum yapan arkadaslar normal mi dogurdunuz sezeryanla mi?
Benim eğer bi engel çıkmazsa normal deneyelim diye konuşmuştuk doktorumla ama sağlıksal sorunlar çıktı fazla bekleyemeyeceğimiz için zorunlu sezeryan olacak 1-2 hafta içinde

Işığı hiç kapatmıyorum geceleri canım güneş ışığının etkisi olduğunu bende duydum hatta bugün denemeye başladım yatağıma güneş vuruyor yatağıma yatırdım acaba o şekilde faydası olur mu ki yoksa direk güneş e mi çıkarmak gerek

Canım sarılık bilirubin değerinin artması demek yani o sarı rengi veren değer senin bebeğinin bunu vücudundan atmasının tek yolu bol bol çiş ve kaka yapmak bezine dikkatli bakarsan kakası altın sarısıdır onun içinde beslenmesi ve su içmesi gerek öyle sarı bez bağlamakla fln bilirubin atılmaz yanlış şeyler yapıp bebeğini yorma bence inşallah biran evvel atarGerekirse şırıngayla besle

Ben bağla demedim yanında bulundur dedim bu nasıl yorucak acaba merak ettim.
Ben sizin yorumunuz için özel olarak yazmadım bebek için yazdım sonuçta küçücük bir bebek söz konusu Böyle yanlış bir bilgi var sarı bez diye örtü vs her neyse anne bilmeden inanıp bunu uygulayınca geçicek sanabilir başka birisi içinde geçerli genel olarak herkesin bilmesi lazım gerilmeye gerek yokki
Yatağına bağla yanına koy vs ne şekilde olursa olsun yanlış bişey konu bağlamak koymak değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…