Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakin olun gençler sarı bezin ne gibi bir zararı olabilir, orayı da anlamadım. Büyüklerimiz eskiden beri bunu uyguluyor. Yani ben yattığı yatagın üzerine örterdim oglumda. Bir zararını da görmedimDoktora gitmiş düşmüş tekrar yükselmiş.. her neyse benim yorumum için dememişsiniz.. gerilmeye gerek yok haklısınız.
Yani ben de anlamadım hala.. ama düşünmüyorum artık.. kim nasıl isterse öyle ❤Sakin olun gençler sarı bezin ne gibi bir zararı olabilir, orayı da anlamadım. Büyüklerimiz eskiden beri bunu uyguluyor. Yani ben yattığı yatagın üzerine örterdim oglumda. Bir zararını da görmedim ☺
Tabiki öyle canım. Önceki oglumda kullanmıştım ama bu oglumda sadece hastanede kullandım. Onun dışında kullanmadım. Yattığı sepetin üzerine örtmüştüm :)Yani ben de anlamadım hala.. ama düşünmüyorum artık.. kim nasıl isterse öyle ❤
Hayır öyle bi yazmış ki sanki ilaç ismi verdim.. benim kuzunun da olmuştu sarı tülbent örtülüyodu ve geçti emzire emzire.Tabiki öyle canım. Önceki oglumda kullanmıştım ama bu oglumda sadece hastanede kullandım. Onun dışında kullanmadım. Yattığı sepetin üzerine örtmüştüm :)
Aynen, bu işin sırrı iyi beslemekten geçiyor. Sarılık olunca bebek uzun süre uyuyor ve beslenemiyor. Sarılık düştükçe uyanık kalma süresi artıyor. :)Hayır öyle bi yazmış ki sanki ilaç ismi verdim.. benim kuzunun da olmuştu sarı tülbent örtülüyodu ve geçti emzire emzire.
Ayy inşallahh ablasıı büyüdü epey galiba göbek bile şişti.:))Aynen, bu işin sırrı iyi beslemekten geçiyor. Sarılık olunca bebek uzun süre uyuyor ve beslenemiyor. Sarılık düştükçe uyanık kalma süresi artıyor. :)
İnşaallah senin bebiş de sarılık olmaz :)
Maşallah canım. O kadar olsun artık,12 haftalık olmuşsunuz. :)Ayy inşallahh ablasıı büyüdü epey galiba göbek bile şişti.:))
Sağol canımm.. he valla olmuşuz:)Maşallah canım. O kadar olsun artık,12 haftalık olmuşsunuz. :)
Bende inanmıyorum zaten pek evet kakası sarı cişini de fazla yapmıyordu bezi sureklı kuru sadece kaka yapıyordu iki gündür cişinide yapıyor bezi doluyor biberonla mama veriyorum iki gündür fazlalaştıydım mamayı ondan mı ki acaba insallah biran önce atlatırız su sarılığıCanım sarılık bilirubin değerinin artması demek yani o sarı rengi veren değer senin bebeğinin bunu vücudundan atmasının tek yolu bol bol çiş ve kaka yapmak bezine dikkatli bakarsan kakası altın sarısıdır onun içinde beslenmesi ve su içmesi gerek öyle sarı bez bağlamakla fln bilirubin atılmaz yanlış şeyler yapıp bebeğini yorma bence inşallah biran evvel atarGerekirse şırıngayla besle
Benim yazdığımı tekrar okusanız daha iyi olcak ben zararı var demiyorum bu yazıyı burada okuyup ta inanıp kendi kendine öyle şelerle tedavi etmeye kalkcak o kdr çok insan varki yazık bebeklere ya ben anlatamadım yada siz önyargıyla okuyorsunuz?Sakin olun gençler sarı bezin ne gibi bir zararı olabilir, orayı da anlamadım. Büyüklerimiz eskiden beri bunu uyguluyor. Yani ben yattığı yatagın üzerine örterdim oglumda. Bir zararını da görmedim ☺
Büyütecek bişey yok canım. Sadece zararı olacak bir durum yok bana göre ortada, sen öyle düşünürsün ben böyle düşünürüm. Herkesin fikri kendine. Sarı bir tülbent ne yapabilir. 7/24 örtülecek degil sonucta. Zaten cocugun suratına örtülmüyor. Beşiğinin pusetinin üstüne örtülüyor.Benim yazdığımı tekrar okusanız daha iyi olcak ben zararı var demiyorum bu yazıyı burada okuyup ta inanıp kendi kendine öyle şelerle tedavi etmeye kalkcak o kdr çok insan varki yazık bebeklere ya ben anlatamadım yada siz önyargıyla okuyorsunuz?
Çok çok geçmiş olsun canım benim. Niye olmuş öyle. rabbim şifa versin miniğe.Kizlar günaydin
Biz 4 gündür hastanede yatiyoruz.mete mide bagirsak enfeksiyonu oldu.simdi daha iyiyiz sukur.ateş 37.2 iken hastaneye getirdim.sonra birskmadi doktor.ilk günlr sürekli inliyodu uyurken.simdi azaldi normal sesler cikariyor
Canım günaydın çok çok geçmiş olsun neden olmuş soyledimi doktor bişey şimdi nasıl kuzu?Kizlar günaydin
Biz 4 gündür hastanede yatiyoruz.mete mide bagirsak enfeksiyonu oldu.simdi daha iyiyiz sukur.ateş 37.2 iken hastaneye getirdim.sonra birskmadi doktor.ilk günlr sürekli inliyodu uyurken.simdi azaldi normal sesler cikariyor
Gecmis olsun canim insallah tez zamanda cikarsiniz normale doner pasan.Kizlar günaydin
Pusette daha rahatlar aslında ondan canım düz zemin asla sevmiyolar sanırım vücut şeklini alan şeyleri seviyorlar ben Elif huysuz olduğundan beri suyu zor içer oldum dünden beride kusmalar başladı yine biri bitiyor çocuk tam düzeldi diyorm başka bişey çıkıyor 3. Ayın bitmesini bekliyorum bakalım ne olacak doktora kadar herkes duzleecek diyor .Kizlar bu cocuklar cok cins cikti. Besiklerine koyuyorum uyaniyolar pusetlerine koyuyorum uyuyolar. Koca besigi bosuna almis gibi hissediyorum 2 gecedir pusetlerindeler. Eziyette yatmasina bayiliyolar resmen.
Birde su icmeyi ihmal etmistim bi kac gundur haliyle suyla birlikte bestlaki da icmedim hemen sutume yansidi goguslerim eskisi gibi dolmuyo onu farkettim 200ml sut sagardim yari yariya bile zor cikarir oldum. Dun dereotu hurma falan bulamadim markette helva aldim aksamda incir aldiricam. Sansima koydeki incirler daha olmamisti getiremedim
Benimki de beşiğinde daha 1 kere yatmadı. Koymamla ağlaması bir oluyorKizlar bu cocuklar cok cins cikti. Besiklerine koyuyorum uyaniyolar pusetlerine koyuyorum uyuyolar. Koca besigi bosuna almis gibi hissediyorum 2 gecedir pusetlerindeler. Eziyette yatmasina bayiliyolar resmen.
Birde su icmeyi ihmal etmistim bi kac gundur haliyle suyla birlikte bestlaki da icmedim hemen sutume yansidi goguslerim eskisi gibi dolmuyo onu farkettim 200ml sut sagardim yari yariya bile zor cikarir oldum. Dun dereotu hurma falan bulamadim markette helva aldim aksamda incir aldiricam. Sansima koydeki incirler daha olmamisti getiremedim