2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Bide böyle dene, benimki gecen ay 1 kilo almıştı.sırayla bi sag bi sol. Birazda bünyeyle alakalı herhalde

Kuru soğanı bilmiyordum ben severim ztn çocuğa gaz yapar diye yemiyordum
İncir dün aldım bugün yine alıcam

Canım bugün doktara gittik biz kalça ultrasonu cektrdk bi sknti yok şükür idrar tahlili verdik yüzünde kuruluk vardı egzemaya cevirms oda huzursuzluk yapar dedi emzik tutmadı hiç birini mama verme dedi doktor sütun yetiyor yeterince fazla kilo alır dedi bilmiyorum ama ne yapsam geçici diyor 4. Aydan sonra azalack diyor egzemasi için krem verdi idrarda ssorun yoksa tüm batın ultrason yapacaklar öyle kolik demedi reflüdrn dolayı da huysuz diyor öyle işte.

Cnm slm idrar tahlilini neden yaptılar uykusuzluk içinmi?

Canim allahm bağışlasın kuzularini çok şükür sağa salim geldiler dünyaya inşaallah zamanla hızla büyüyecek annelerinin kollarına gelecekler dualarmz sizinle maşallah kuzalara

Kuru soğan bende felaket gaz yaptı canım yedim süt yapsn diyede daha yiyemiyorm

Kuru soğanı bilmiyordum ben severim ztn çocuğa gaz yapar diye yemiyordum
İncir dün aldım bugün yine alıcam
Kaç saatte bir emziriyorsun
Ne yapsan olacak gaz oluyor malesef. Bulgur pilavı falan yemiyorsdum korkuma ama artık yiyorum. İçine kimyon atıyorum az.
Bebek istedikçe uyuyup uyandıkca veriyorum canım

Kuru sogandan olduguna emin misin
Ne yiyelim Allah aşkına illaki bulgur nohut falan yiyeceğiz. Bide Dereotu fayda ediyormuş. Eskiden annelerimiz ne yiyordu
Aynen valla eskiden insanlar ne gaz yapar ne yapmaz bilmez yermis ki zaten zor bulupta yerlermis. hos cocugun gazi olup cikarmasi gerektigini bile bilmezlermis. Mesela annem buyuk ablam sabahlara kadar aglarmis kimse dememis ki gazi vardir cikar diye annem kendisi kesfetmis gazinin cikarilmasi gerektigini. Bu bayram iki cicamla oturdum annem bakiyo. Emzirir atarlarmis kenari bebekleri. Biz fazla pimpirikliyiz herseyde

Kuru sogandan olduguna emin misin
Ne yiyelim Allah aşkına illaki bulgur nohut falan yiyeceğiz. Bide Dereotu fayda ediyormuş. Eskiden annelerimiz ne yiyordu
Eminim canım çünkü o gün kvm soğan kavurması yaptı bı tabakta yedim iki gün gaz çektim hâliyle bebekte niye böyle oldu bilmiyorum ama severim de soğanı bulgur yapmıyor mesela bence kişiden kişiye değişiyor bu çok bulgur pilavı yedim Mesela yapmadi annem diyor yazık kızım hiç bişey yemiyosn gaz yapacak diye biz herşeyi yerdik ne bulursak diye ben dereotu çok yedim midem bulandı

Aynen öyle canım. Birde şimdiki bebeler çok nazlı. Hep ilgi alaka istiyorlar

Annemde öyle dedi bana ne bu diyor çocuk uyuyor gaz cikaracm diye geri uyandırıyosnz biz emzirir yatirirdk ben hiç hatırlamıyorum gaz cikardigimi diyor

Belki sen birden fazla yemiş olabilirsin. Kavurma oldugu için. Ben yarım yiyorum.
Dereotunu öyle mi yiyorsun. Cacık gibi yapsan yogurtla güzel oluyor.

Aynen öyle canım. Birde şimdiki bebeler çok nazlı. Hep ilgi alaka istiyorlar
Evet yaa sirtlari yere gelsin istemiyolar resmen. Valla ben bazen aglatiyorum almiyorum agirlastilarda ikisini tasimam da artik zor oluyor sirayla da olmuyo birini aliyosun biri agliyo bende birakiyorum ikiside agliyo sonra bi bakiyorum susuyolar melake kesiliyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…