Ooovvv çok feciHayorli dogmlar olsn canim spinal oldum bnde. Nescafe icmemi solemslerdi hemdireler sut katmadan birde bol su sut gelsn die. Bnde sade hic icemem icmemstmkayisi komposto serbet onlara yognlasmstm. Zarari olmz rezene flaan alabilirsn hem sutu tetkler hmde seni rahatlatir gazi atmana yardmci olur Gazi hizli atanlar gelin gibi dolasti hastanede ben 2 gun kvrandim oldm sancidan dikis acisini unuttum inan o cok fena bisi sonunda lavman yapilmsti
Aaa alayım o zamanAy bunuda smdi gordum kesnlkle al canim sut sak die gelmeyebilir genelde ole oluyo sezrynda gelsede 1 2 dmla doyurmaz kan sekero dusmesin die mama verirler biberon isterler senden
Kelin merhemi olsa başına sürermişYav bu emzige formul var mi canim ya sen deneymlisin ikinci cocuk naptysak yok atiyor biri birs alsti biri hic tutmuyor. Iyi emzik aldm anne gogsu gibi biberon ucu gibi olanlardn onu birz canlari isterse tutuyolar asil kriz anlarinda tutmalari lazim halbuki ama nafile sekrli su bile dneedimyani asla yapmayacagm biseleri yaptm hicbiseklde bebeler durmaynca bilim herzaman care olmuyo malesef bunu anladim yani
Ana dizinde sallıyorum ben, mobilya beşikte durmuyor. Sana da tavsiye ederim. Al 2 tane, iyi oluyor. Oglumda da kullanmıştım :)Kizlar iyi geceler butungun uyumayn bebsleri uyutmaya calisiyorz hala esimle neseki aglamiyorlar suan buna sukurkolik bebegi olan var mi suan veya ilk cocugunda yasayan allah askina bir yontem vrsa soleyin deneyeyim. Cok zor gercekten birde ikizde bunu yasiyorum bittim resmen. Bazn saknlestrmek cok zor oluyor otomobilde bile agliyordu bugun aykta sallamayla birz susuyor. Cingene salncagini duydum ama kiradayiz yapamiyorm onu da. Rezene cayina basladik bugun dr soledi artik rahatlatir uyurlr die henuz bi rahatlama gormedim blki zamanla olur blmiyorm duydugumu deniyorm artik yetrki cocuklara iyi gelsn saknlessnler huzurlu olsnlar iyi gelsn ytr ki.
Canım Allah sabır versin inan seni oyle iyi anlıyorum ki benim kızimda aynı gündüz 12 saat memede dursam diyor sürekli artk meme uçlarını hissetmiyorum bı süre sonra ağladığı anlar da sadece battaniye arasında sallaninca susuyor başka susmuyor emzik almadı hiçbirini geçmesini beklemekten başka bişey gelmiyor elimden vallahi.Kizlar iyi geceler butungun uyumayn bebsleri uyutmaya calisiyorz hala esimle neseki aglamiyorlar suan buna sukurkolik bebegi olan var mi suan veya ilk cocugunda yasayan allah askina bir yontem vrsa soleyin deneyeyim. Cok zor gercekten birde ikizde bunu yasiyorum bittim resmen. Bazn saknlestrmek cok zor oluyor otomobilde bile agliyordu bugun aykta sallamayla birz susuyor. Cingene salncagini duydum ama kiradayiz yapamiyorm onu da. Rezene cayina basladik bugun dr soledi artik rahatlatir uyurlr die henuz bi rahatlama gormedim blki zamanla olur blmiyorm duydugumu deniyorm artik yetrki cocuklara iyi gelsn saknlessnler huzurlu olsnlar iyi gelsn ytr ki.
Yapck bisi yok ozaman huy desene canimKelin merhemi olsa başına sürermiştutmayan tutmuyor malesef canım. Ben her ikisine de alıştıramadım :)
Yok kuzum ya bu oyle bisi degil hicbiyerde durmuyor cocuk kmseye cektirmesin allah boyle neler aldk nafileAna dizinde sallıyorum ben, mobilya beşikte durmuyor. Sana da tavsiye ederim. Al 2 tane, iyi oluyor. Oglumda da kullanmıştım :)
Emzik tutsalar bi nebze nefes alacz zatn hicbiseye gelmiyorlar sagolsnlatCanım Allah sabır versin inan seni oyle iyi anlıyorum ki benim kızimda aynı gündüz 12 saat memede dursam diyor sürekli artk meme uçlarını hissetmiyorum bı süre sonra ağladığı anlar da sadece battaniye arasında sallaninca susuyor başka susmuyor emzik almadı hiçbirini geçmesini beklemekten başka bişey gelmiyor elimden vallahi.
Inss canim herkese duam bu artikOoovvv çok feciinşallah benim de gaz çabuk çıkar.
Benimki youtube daki müziklerle sakinleştiriyorum özellikle acil kolik müziği işe yarıyor başka bişey bulamadımKizlar iyi geceler butungun uyumayn bebsleri uyutmaya calisiyorz hala esimle neseki aglamiyorlar suan buna sukurkolik bebegi olan var mi suan veya ilk cocugunda yasayan allah askina bir yontem vrsa soleyin deneyeyim. Cok zor gercekten birde ikizde bunu yasiyorum bittim resmen. Bazn saknlestrmek cok zor oluyor otomobilde bile agliyordu bugun aykta sallamayla birz susuyor. Cingene salncagini duydum ama kiradayiz yapamiyorm onu da. Rezene cayina basladik bugun dr soledi artik rahatlatir uyurlr die henuz bi rahatlama gormedim blki zamanla olur blmiyorm duydugumu deniyorm artik yetrki cocuklara iyi gelsn saknlessnler huzurlu olsnlar iyi gelsn ytr ki.
Super ya cok denedim canim olmuyo ya uyku arkadasi aldk annekarni kalp atis sesi sac kurtma sesi bosa cikti. Biri daha kotu durumda kzlarn hersy faydssiz onda sagolsnBenimki youtube daki müziklerle sakinleştiriyorum özellikle acil kolik müziği işe yarıyor başka bişey bulamadım
Allah yardımcınız olsun canım. Biraz büyüyünce geçer inşallah.Yapck bisi yok ozaman huy desene canim
Yok kuzum ya bu oyle bisi degil hicbiyerde durmuyor cocuk kmseye cektirmesin allah boyle neler aldk nafile
Emzik tutsalar bi nebze nefes alacz zatn hicbiseye gelmiyorlar sagolsnlatseninde mi kolik. Of cok zor vala. Carsaf deniyoz bizde tavani delemiyorum kiradayim yoksa delecem yani yeterki dursun sen arada mama versn enazindn doyup uyur o ara blki bizmkiler surkli mama yedgnden etki etmiyorda sende blki etki eder. 2 bebede ole benim vala neyemei yitebiliyoruz nebisi wc gtmi bile zor gecn kacrmstim birz nekadr gitmedysem artik
Benimkide aynı belli saati var o saat gelmeden ne yaparsan yap uyumuyor dün sabah 8 den gece 1.30 a kadar uyumadıSuper ya cok denedim canim olmuyo ya uyku arkadasi aldk annekarni kalp atis sesi sac kurtma sesi bosa cikti. Biri daha kotu durumda kzlarn hersy faydssiz onda sagolsndiger kizim sacimi kuruturken saknlesiyo erken dogum ve cok mama yemek daha beter derece yapiyo sanirim suan aractayiz uyuyorlar cok sukur eve gidesim yok daha cok etkilenen kizimin birde saatleri var o saattn once ne yapsk bos gibi vakti gelnce saknlesip uyuyor
15 ağustos saat 17 17 de birinci yavrum efe kaan 17 18 de ikinci yavrum yiğit mete doğdu.. Spinal sezeyan ile oldu doğumum. Bana hiç göstermeden direk küveze koyup yoğun bakıma götürdüler. Efe kaan suyu çok olandı ameliyathaneyi su içinde bıraktı esprisi kadar çok suyu vardı 1 450 gr doğdu. Yiğit Mete suyu sıfır a kadar inen güçlü kuzum da 1.150 gr doğdu. Ben gece 12 buçukta ayaklanınca gördüm ikisini küvezde ikisinde mini mini mini daha ne kadar yazabilirim bilmiyorum ama o kadar minik bebeklerim. Kedi yavrusu gibi kırmızı tenli gözleri açılmayan tırnakları elleri her şeyi ile minaccık kuzularım. Kollarıma verseler tutamazdım diye düşündüm o an. İlk 3 sonra ilk 7 gün en kritik an dedi doktor elbette bissürü risk saydı olumsuz düşünmüyorum ikiside elbet bir süre kalıp kucağıma gelicek. ALLAH ın yardımıylajulican merak ediyorum.. inşallahh iyisiniz?
İnşallahh sımsıkı hayata tutuncaklar ben de inanıyorum.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..15 ağustos saat 17 17 de birinci yavrum efe kaan 17 18 de ikinci yavrum yiğit mete doğdu.. Spinal sezeyan ile oldu doğumum. Bana hiç göstermeden direk küveze koyup yoğun bakıma götürdüler. Efe kaan suyu çok olandı ameliyathaneyi su içinde bıraktı esprisi kadar çok suyu vardı 1 450 gr doğdu. Yiğit Mete suyu sıfır a kadar inen güçlü kuzum da 1.150 gr doğdu. Ben gece 12 buçukta ayaklanınca gördüm ikisini küvezde ikisinde mini mini mini daha ne kadar yazabilirim bilmiyorum ama o kadar minik bebeklerim. Kedi yavrusu gibi kırmızı tenli gözleri açılmayan tırnakları elleri her şeyi ile minaccık kuzularım. Kollarıma verseler tutamazdım diye düşündüm o an. İlk 3 sonra ilk 7 gün en kritik an dedi doktor elbette bissürü risk saydı olumsuz düşünmüyorum ikiside elbet bir süre kalıp kucağıma gelicek. ALLAH ın yardımıyla
. Benden şuan 10 20 damla anca süt geliyorum tüm gün içinde. Dün gece taburcu oldum yıkandım uyudum değişiklik yok ama olsun gelicek daha erken biliyorum. Elektrikli gögüs pompası var tek pompalı lansihone mi ne o an onu almışlar onu kullanıyorum 2 gündür.. Serumla besleniyorlar şuan daha. Oksijen var minnacık kafalarına takılan. Atlatacağız inanıyorum. ALLAH HERKESE AMA HERKESE YARDIM ETSİN. HER SINAV ZOR. DAHA ZORUNU YAŞATMASIN.
Allah yardımcınız olsun anne karnından sağsalim çıkıp dünyaya gelmeyi başarmışlar doktorların da desteğiyle annelerinin yanına gelmeyi de başarırlar eminim15 ağustos saat 17 17 de birinci yavrum efe kaan 17 18 de ikinci yavrum yiğit mete doğdu.. Spinal sezeyan ile oldu doğumum. Bana hiç göstermeden direk küveze koyup yoğun bakıma götürdüler. Efe kaan suyu çok olandı ameliyathaneyi su içinde bıraktı esprisi kadar çok suyu vardı 1 450 gr doğdu. Yiğit Mete suyu sıfır a kadar inen güçlü kuzum da 1.150 gr doğdu. Ben gece 12 buçukta ayaklanınca gördüm ikisini küvezde ikisinde mini mini mini daha ne kadar yazabilirim bilmiyorum ama o kadar minik bebeklerim. Kedi yavrusu gibi kırmızı tenli gözleri açılmayan tırnakları elleri her şeyi ile minaccık kuzularım. Kollarıma verseler tutamazdım diye düşündüm o an. İlk 3 sonra ilk 7 gün en kritik an dedi doktor elbette bissürü risk saydı olumsuz düşünmüyorum ikiside elbet bir süre kalıp kucağıma gelicek. ALLAH ın yardımıyla
. Benden şuan 10 20 damla anca süt geliyorum tüm gün içinde. Dün gece taburcu oldum yıkandım uyudum değişiklik yok ama olsun gelicek daha erken biliyorum. Elektrikli gögüs pompası var tek pompalı lansihone mi ne o an onu almışlar onu kullanıyorum 2 gündür.. Serumla besleniyorlar şuan daha. Oksijen var minnacık kafalarına takılan. Atlatacağız inanıyorum. ALLAH HERKESE AMA HERKESE YARDIM ETSİN. HER SINAV ZOR. DAHA ZORUNU YAŞATMASIN.
Erken oldu ama saglikla geldiler dunyaya canim buna sukur elbet saglikla ordanda cikip yaninda olucaklar. Sen her zaman guclu ol ki onlarda annelerinden guc alabilsinler. Keske senin beni ziyaret ettigin gibi bende sana gelebilseydim15 ağustos saat 17 17 de birinci yavrum efe kaan 17 18 de ikinci yavrum yiğit mete doğdu.. Spinal sezeyan ile oldu doğumum. Bana hiç göstermeden direk küveze koyup yoğun bakıma götürdüler. Efe kaan suyu çok olandı ameliyathaneyi su içinde bıraktı esprisi kadar çok suyu vardı 1 450 gr doğdu. Yiğit Mete suyu sıfır a kadar inen güçlü kuzum da 1.150 gr doğdu. Ben gece 12 buçukta ayaklanınca gördüm ikisini küvezde ikisinde mini mini mini daha ne kadar yazabilirim bilmiyorum ama o kadar minik bebeklerim. Kedi yavrusu gibi kırmızı tenli gözleri açılmayan tırnakları elleri her şeyi ile minaccık kuzularım. Kollarıma verseler tutamazdım diye düşündüm o an. İlk 3 sonra ilk 7 gün en kritik an dedi doktor elbette bissürü risk saydı olumsuz düşünmüyorum ikiside elbet bir süre kalıp kucağıma gelicek. ALLAH ın yardımıyla
Çok şükür. Rabbim ikisinide size bağışlasın. İnşallah saglıkla sıhhatle kavuşursunuz. Biraz zamana ihtiyacınız var. Geçecek bugünler de :)15 ağustos saat 17 17 de birinci yavrum efe kaan 17 18 de ikinci yavrum yiğit mete doğdu.. Spinal sezeyan ile oldu doğumum. Bana hiç göstermeden direk küveze koyup yoğun bakıma götürdüler. Efe kaan suyu çok olandı ameliyathaneyi su içinde bıraktı esprisi kadar çok suyu vardı 1 450 gr doğdu. Yiğit Mete suyu sıfır a kadar inen güçlü kuzum da 1.150 gr doğdu. Ben gece 12 buçukta ayaklanınca gördüm ikisini küvezde ikisinde mini mini mini daha ne kadar yazabilirim bilmiyorum ama o kadar minik bebeklerim. Kedi yavrusu gibi kırmızı tenli gözleri açılmayan tırnakları elleri her şeyi ile minaccık kuzularım. Kollarıma verseler tutamazdım diye düşündüm o an. İlk 3 sonra ilk 7 gün en kritik an dedi doktor elbette bissürü risk saydı olumsuz düşünmüyorum ikiside elbet bir süre kalıp kucağıma gelicek. ALLAH ın yardımıyla
Ayyy ne güzel, inşallah bir an evvel toparlar canım. Allah analı babalı büyütsün. Sana da geçmiş olsun çok.15 ağustos saat 17 17 de birinci yavrum efe kaan 17 18 de ikinci yavrum yiğit mete doğdu.. Spinal sezeyan ile oldu doğumum. Bana hiç göstermeden direk küveze koyup yoğun bakıma götürdüler. Efe kaan suyu çok olandı ameliyathaneyi su içinde bıraktı esprisi kadar çok suyu vardı 1 450 gr doğdu. Yiğit Mete suyu sıfır a kadar inen güçlü kuzum da 1.150 gr doğdu. Ben gece 12 buçukta ayaklanınca gördüm ikisini küvezde ikisinde mini mini mini daha ne kadar yazabilirim bilmiyorum ama o kadar minik bebeklerim. Kedi yavrusu gibi kırmızı tenli gözleri açılmayan tırnakları elleri her şeyi ile minaccık kuzularım. Kollarıma verseler tutamazdım diye düşündüm o an. İlk 3 sonra ilk 7 gün en kritik an dedi doktor elbette bissürü risk saydı olumsuz düşünmüyorum ikiside elbet bir süre kalıp kucağıma gelicek. ALLAH ın yardımıyla
Ben tek göğüs 15 20 dk emziriyorum.Kızlar siz her beslemede iki göğüsüde emziriyormusunuz ?bide ne kadar süre emziriyorsunuz