2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Kızlar biogaia damlayi 15 gunlukten beri kullaniyoruz ara sira.cok ihtiyac olmadi.uzerinde acildiktan sonra 4 hafta oda sicakliginda saklanabilir diyo.4 hafta dolunca son kullanmasi gecmis mi oluyor bidaha kullanamiyomuyuz.ben buzdolabinda tutuyorum bu arada

Eylül de hava biraz daha serinler ama 24 saat zor olur tabi sen ortalama bi tarihe mecbur alacaksın bileti ya nasip diyeceksin o zaman
Valla canm herhalde erkenden alaçam biletleri... Bugün doktora gittim hani suyum azalmıştı ya 70 ml iken 10 gün içinde 10 ml daha düşmüş 60 ml olmuş doktor 3 günde 1 takibe gel dedi su azligindan dolayi mecbur sezeryan dedi çünkü bebek icn riskli.. 35 36ya gelsen iyi olur dedi bilmiyorum

Ayy canım sağolasım hemen bakayım

Kontrole gittiğim bi zamanda uğrarım canım mutlaka ne kadar uygun o kadar iyi tabi sonuçts giyilip küçülecek şeyler

Erken gelmeleri aslında avantaj. Doğuma öncesi hazırlıklarına yardım eder annen. Ev temizliği, düzenlemesi filan yapmak gerekiyor ama son haftalar çok zor geliyor bi de birden doktor risk var yatacaksın kalkmayacaksın deyiverebiliyor. Öyle bişey olursa annen ne güzel bakar sana. Zaten hiç bi sorun olmasa bile son haftalar çok zor, bi kap çorba yapan olsa hora geçiyor. Fırsatınız olursa biraz buzluğa da stok yaparsınız dolam, börek, çörek vs doğumdan sonra kolaylık olur sana

Kızlar sizin bebişler geceleri uyuduğu zaman kaç saat deliksiz uyuyor bugün 49 günlük olduk biz 2 saatte bir uyanıyor hala doktor 3 4 saat uyur dedi ama nerdeeeee. Gündüz desen uyku yok gece desen öyle büyüme hormonuda en fazla uykuda salgılanıyor malum

Bizim duruma göre değişiyor canım 2-3 saatte 1 uyanıyor sabah 4ten sonra saat başı uyanıyor.

Gündüz nasıl Canım bizimki gündüz 1 le 4 arası uyanık hep sonrada uyusa bile 1 saatte bi kalkıyor ne zaman uzun ve derin bi uyku uyuyack acaba kuzum.
Gündüz saat 8de uyanıyor 11e kadar uyanık sonra 1 saat uyuyor uyanıyor 4ten sonra uyuyor 6 gibi uyanık gece 11e kadar. Gündğz uyuduğu zamanda kucakta, yatağa koyarsam uyanıyor ağlıyor sürekli kucağımda uyutuyorum
Gündüz nasıl Canım bizimki gündüz 1 le 4 arası uyanık hep sonrada uyusa bile 1 saatte bi kalkıyor ne zaman uzun ve derin bi uyku uyuyack acaba kuzum.

Aynı vallahi saatleri bile kucağımda uyuyor koyunca uyanıyor beşiğe, artk bi süre sonra uyanıklık süresi uzadığı için yoruluyor ağlamaya başlıyor gelde uyut şimdi bebek arabasına koydum balkona çıkardm nasıl uyutacağımı şaştm bide üstüne gaz belası çocuk hepten uyuyamıyor umarm 2 aya kadar düzelir biraz oşsun

Bugün 2 aylık olduk bizz
Maşallah canım, saglıkla büyüsün
Kızlar bebişler kaç dk emiyor benimki max 10dk emip memeyi bırakıyor sonra 1,5-2saat sonra acıkıyor snki iştahı azaldı
Benimkide o civarlarda emiyor. Zaten bebegin göğsü boşaltması 6 dk sürermiş.

Bu arada ben bestlak ın yanında humana still tee de içmeye başladım. Sütüm azaldı gibi hissediyorum sanki. Göğüslerim dolmuyor gibi

Merhaba kizlar biz bayram tatili icin koye dogru yola ciktik. Bugun bebekler hic firsat vermediler dinlenmeme nobetlese ayaktaydilar bavulu bile zor toparladim. Nerdeyse 3 gundur uykum yok. Normalde esim aksam alir ilgilenirdi yolun derdine her aksam bi isimiz cikti uyuyamadim. Ustune bugun surekli agladi bebekler vallahi basim catliyo sut falan gelmedi resmen. Bu arada kizin yuzu icin doktora gittim. ben sut urunlerini domatesi vs kullanmayi birakmistim bur tek alerji yapabilecek yumurta yiyodum onu da 2 gundur kesmistim. Kafana gore diyet yapma herseyden ye bayram donusu kaka testi verin dedi. Eger sut urunlerine alerjisi cikarsa eti bile yasaklicakmis kati bi diyet vericekmis bana. Sut icme ama peynir yogurt ye dedi. Mama kullandigimiz icin o bile alerji yapabilirmis duruma gore ozel mama yazicakmis %20sini biz %80 devlet karsiliyomus. Alerji yapan herneyse vucuttan atilmasi cok uzun surermis hersey alerji yapabilirmis ama oncelikli dusman sut urunleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…