- 8 Haziran 2013
- 56.208
- 149.239
Hayırlı yolculuklar canımMerhaba kizlar biz bayram tatili icin koye dogru yola ciktik. Bugun bebekler hic firsat vermediler dinlenmeme nobetlese ayaktaydilar bavulu bile zor toparladim. Nerdeyse 3 gundur uykum yok. Normalde esim aksam alir ilgilenirdi yolun derdine her aksam bi isimiz cikti uyuyamadim. Ustune bugun surekli agladi bebekler vallahi basim catliyo sut falan gelmedi resmen. Bu arada kizin yuzu icin doktora gittim. ben sut urunlerini domatesi vs kullanmayi birakmistim bur tek alerji yapabilecek yumurta yiyodum onu da 2 gundur kesmistim. Kafana gore diyet yapma herseyden ye bayram donusu kaka testi verin dedi. Eger sut urunlerine alerjisi cikarsa eti bile yasaklicakmis kati bi diyet vericekmis bana. Sut icme ama peynir yogurt ye dedi. Mama kullandigimiz icin o bile alerji yapabilirmis duruma gore ozel mama yazicakmis %20sini biz %80 devlet karsiliyomus. Alerji yapan herneyse vucuttan atilmasi cok uzun surermis hersey alerji yapabilirmis ama oncelikli dusman sut urunleri.
İyi cesaret yeni dogan ikiz bebek ve 1 cocukla yola çıkmak. İnşallah sorunsuz geçer tatiliniz :)
Alerjinizde yoktur umarım. Yoksa uzun bir süre yasaklarla baş etmek zorunda kalacaksın