Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım Bende götürecem bu gidişle uyuyan çocuk uyumaz oldu ya 1 haftadr 40 ı çıktıktan sonra ne göğsümü alıyor ne kucakta susuyor ne sallaynca oturup ağlayacm da faydası yok yaniKızlar doktordan çıktık kolik dedi relactaz başladı
Ben dün oturup ağladım valla nerdeyse gece acile gidecektik gözünden yaş aka aka ağladıGeçmiş olsun canım Bende götürecem bu gidişle uyuyan çocuk uyumaz oldu ya 1 haftadr 40 ı çıktıktan sonra ne göğsümü alıyor ne kucakta susuyor ne sallaynca oturup ağlayacm da faydası yok yani
Ah kuzularm biran önce büyüselerde rahatlasalar tadını çıkarsalar herşeyin.Ben dün oturup ağladım valla nerdeyse gece acile gidecektik gözünden yaş aka aka ağladı
Evet canım kullananlar oluyor öyle steril ettikten sonra bir şey olmaz herhaldeKızlar bişey sorucam benim bi arkadaşım var süt sağma makinesi varmış avent bende alacaktım elektrikli olanından dedi ki alma zaten iki bebeğin olacak masrafın çok olur ben süt makinemi sana vereyim güzelce steril edip kullanırsın boşa masraf yapma evde boş boş duruyor dedi sizce almam mantıklı olur mu yani süt pompaları kullanılır mı steril edildikten sonra fikirlerinize ihtiyacım var
Al tabi cnm benimde avent tüm parçaları sökülüp kaynatılıyor tertemiz olur hiç korkmaKızlar bişey sorucam benim bi arkadaşım var süt sağma makinesi varmış avent bende alacaktım elektrikli olanından dedi ki alma zaten iki bebeğin olacak masrafın çok olur ben süt makinemi sana vereyim güzelce steril edip kullanırsın boşa masraf yapma evde boş boş duruyor dedi sizce almam mantıklı olur mu yani süt pompaları kullanılır mı steril edildikten sonra fikirlerinize ihtiyacım var
Sağolasın canım öyle yapayım o zaman herşey çok pahalıEvet canım kullananlar oluyor öyle steril ettikten sonra bir şey olmaz herhalde
Al tabi cnm benimde avent tüm parçaları sökülüp kaynatılıyor tertemiz olur hiç korkma
Aynen öyle canım ya. Lansinoh lanolin göğüs kremi aldım 40 ml küçük kutu mağazalarda 59, internette 50 TL civarı şok oldum. Ama çok faydalı, çok ihtiyacın olacak dediler diye aldım. Sakın alacakları son ana bırakma. Bi anda bi sürü şey almak ekonomik olarak da zorluyor bi de her zaman erken gelme riski var bebeğinSağolasın canım öyle yapayım o zaman herşey çok pahalı
Simdi doktora gidiyoruz canim bakicak gerekirse test yapicakCanım masaallah kuzularına benim kuzenimin bebeğinde de yüzünde kızarıklıklar çıkmıştı bir türlü geçmedi en son doktor alerji testi yapmıştı ve süt ürünlerine alerjisi çıktı bebeği şimdi bir yaşına girmek üzere ve hala kuzenim emdirdigi icin kendisi ve bebeği süt ürünleri yumurta falan yiyemiyorlar insallahh senin kızında yoktur öyle bisey ama kızarıklık geçmezse bi alerji testi yaptır istersen
Göğüs ucun yara olursa bir işe yaramıyor aklında olsun fito krem al evde dursun yazılıyor aile hekimine yazdır ama sürdükten sonra bebeği emzirmeden önce muhakkak sabunla ılık suyla yıkıycaksın alkol var içindeAynen öyle canım ya. Lansinoh lanolin göğüs kremi aldım 40 ml küçük kutu mağazalarda 59, internette 50 TL civarı şok oldum. Ama çok faydalı, çok ihtiyacın olacak dediler diye aldım. Sakın alacakları son ana bırakma. Bi anda bi sürü şey almak ekonomik olarak da zorluyor bi de her zaman erken gelme riski var bebeğin
Simdi doktora gidiyoruz canim bakicak gerekirse test yapicak
Tamam canım söylediğin iyi oldu. Lansinohu da çok övüyordu eltim filan ama demekki ciddi yara olunca etki etmiyorGöğüs ucun yara olursa bir işe yaramıyor aklında olsun fito krem al evde dursun yazılıyor aile hekimine yazdır ama sürdükten sonra bebeği emzirmeden önce muhakkak sabunla ılık suyla yıkıycaksın alkol var içinde
Kesinlikle haklısın canım ben bu ay sonu hastane çantamı hzırlayayım diyorum arık 28 haftamız bitmiş olacak ikiz için zamanı diye düşünüyorum açıkçası herşey o kdar ateş oahası olmuş kü bir tuluma 70 lira diyor mağazalar şaşırıp kalıyorum ufacık şey ya o kdar para fazla geliyorAynen öyle canım ya. Lansinoh lanolin göğüs kremi aldım 40 ml küçük kutu mağazalarda 59, internette 50 TL civarı şok oldum. Ama çok faydalı, çok ihtiyacın olacak dediler diye aldım. Sakın alacakları son ana bırakma. Bi anda bi sürü şey almak ekonomik olarak da zorluyor bi de her zaman erken gelme riski var bebeğin
Tamam canım söylediğin iyi oldu. Lansinohu da çok övüyordu eltim filan ama demekki ciddi yara olunca etki etmiyor
Canım gitme şansın var mı bilmiyorum ama kemeraltında bebek toptancıları var, tek de ürün veriyorlar biraz orta kalite gibi ama fiyatları çok uygun. Ben çoğu kıyafetini öyle aldım, daha doğrusu annemler alıverdi sağolsun tek bi dükkandan hallettik çoğu şeyi. Sadece hastane çıkış setleri ile bir iki tulumu kaliteli aldık. Zaten çok çabuk küçülecekler.Kesinlikle haklısın canım ben bu ay sonu hastane çantamı hzırlayayım diyorum arık 28 haftamız bitmiş olacak ikiz için zamanı diye düşünüyorum açıkçası herşey o kdar ateş oahası olmuş kü bir tuluma 70 lira diyor mağazalar şaşırıp kalıyorum ufacık şey ya o kdar para fazla geliyor
Bana aventin fiyatı çok uçuk geldi, mycey göğüs kalkanı aldım avente benziyor e bebekte görevli aventin muadili bu ama işinizi görür dedi. Babymall de indirimde ydi 29 TL ye aldım bi bak istersen, bayram sebebi ile kargo da bedava sanırımCanım avent göğüs kalkanı al bende alıcam ondan göğüs yaralarını kolayca iyileştiriyormuş
24 saat otobüs bu sıcakta çekilir mi aceba :))Doğuma yakın duruma göre otobüsle gelseler zor mu olur?
İnşallah canm benm çok sağol danışırim doktorumaKesin vitamin eksikliği vs dir ama öyle bile olsa takviye verilir iyi olur
Eylül de hava biraz daha serinler ama 24 saat zor olur tabi sen ortalama bi tarihe mecbur alacaksın bileti ya nasip diyeceksin o zaman24 saat otobüs bu sıcakta çekilir mi aceba :))