2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Hayırlı yolculuklar canım
İyi cesaret yeni dogan ikiz bebek ve 1 cocukla yola çıkmak. İnşallah sorunsuz geçer tatiliniz :)

Alerjinizde yoktur umarım. Yoksa uzun bir süre yasaklarla baş etmek zorunda kalacaksın

Kızlar sinirlerm bozuldu artık ağlıyorum vallahi uyumuyor ilk defa bu kadar süre uykusuz kaldı ben kendimi geçtim artık çocuk perişan oldu gözlerinden uyku akıyor ama uyumuyor öğlenden beri toplasanz 10 dk 20 dk 30 dk ve 40 dklik 4 uyku uyuduk nasıl dayanıyor ben mi beceremiyorum bu işi kafayı yiyecm kendimi çok yetersiz hissetmeye başladım ne yapacağımı bilmiyorum artık annemdeym oda bişey yapamadı ikimzde uyutamadk emmek istiyor emdikce tabiki kusuyor hiç uyuyamayack gibi geliyor

Gündüz nasıl Canım bizimki gündüz 1 le 4 arası uyanık hep sonrada uyusa bile 1 saatte bi kalkıyor ne zaman uzun ve derin bi uyku uyuyack acaba kuzum.
Cnm mete gece 3 saatte 1 uyandiriyorum emziriyorum.gündüz hic belli olmuyo.bazen 3 4 ssaat hic uyumuyo bazen 10 dakika uyuyo 5 dakika uyanik oyle gidiyo.ama bildigim kadariyla 2 3 saatte uyandirip emzirmek lazim.biz de42 günlük olduk

Sürekli kucaginda mi kaliyor canim gündüz.benim de kucagimda uyuyo ya da memede sonra yatak

Cnm mete gece 3 saatte 1 uyandiriyorum emziriyorum.gündüz hic belli olmuyo.bazen 3 4 ssaat hic uyumuyo bazen 10 dakika uyuyo 5 dakika uyanik oyle gidiyo.ama bildigim kadariyla 2 3 saatte uyandirip emzirmek lazim.biz de42 günlük olduk
Bizimki uyumadıgi için kendi kendine kalkıp emiyor gecede zaten uyuma problem yaşıyoruz akla karayı seçiyoruz uyutana kadar.

Bizimdebazen oyle bi oluyoki surekliemiyo uyumuyor.kusuyo surekli. Artik sütte gelmiyo
Mama yapiyoruz.kusmmasa sikikeske
Valla bende artik sutmu yetmiyorsa ondan uyumuyor diye düşünmeye başladım doktora gideym bı kilo durumuna göre bı mama falan verir belki ek olarak yoksa saat başı emmesi normal gelmiyor bana.

Acaba agrısı mı var canım. Ağrısı varsa da uyumaz. Paranox fitil varsa yarısını verirsen iyi gelir. Durmazsa bi aile hekimine git istersen

Aynen canm öyle ama bebeğin erken doğması aceba sıkıntı olur mu o aklımda kiyamam ben... aynen valla haklısın stok yapmam lazm biraz

Aynen canm öyle ama bebeğin erken doğması aceba sıkıntı olur mu o aklımda kiyamam ben... aynen valla haklısın stok yapmam lazm biraz
36.haftayı doldurursak inşallah bi sıkıntı olmaz zaten doktor ciddi risk görürse ciğer geliştirici de yapıyor. Artık 36yı doldurmak için gün sayıcaz. İnşallah 38e kadar geliriz sağ salim.

36.haftayı doldurursak inşallah bi sıkıntı olmaz zaten doktor ciddi risk görürse ciğer geliştirici de yapıyor. Artık 36yı doldurmak için gün sayıcaz. İnşallah 38e kadar geliriz sağ salim.
Aynen canm inşallah.. zaten doktor kan tahlili ve idrar tahlili yaptı tahlil sonucuna göre ciğer geliştirici yapabilrz dedi bilmiyorum ne yapcagmi

Aynen benim bebeğimi tarif ediyorsun çok yoruldum eşime veriyorum bende durmuyo deyip 5dk sonra veriyo çocuğu bu kocaları napmak lazım acaba

Sürekli kucaginda mi kaliyor canim gündüz.benim de kucagimda uyuyo ya da memede sonra yatak
Evet xcanım kucağımda uyuyakalıo yataga koyuyorum uyanıyo artık kubdak yapıyorum

Bende durmuyoda bahaneleri olmuş ben baya bı verdim veristrdm eşime annemede o yüzden geldim eşime; burda yorgunluktan kendimi unuttm ayakta duramıyorum biraz gidip dinlencm dedimbşimdide kendisi buraya gelip çocukla ilgileniyor illaha küçük bı cnnet geçirtti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…