En küçük 0-3 Dü zaten. Ben alışveriş yaparken erken doğum riski hiç yoktuCanım slm en küçük bedenlerden al yoksa olmuyor 0-3 aldıklarım hep kaldı
Evet cnm prematüre al 0-3 ler o kilolara büyük geliyor maalesefEn küçük 0-3 Dü zaten. Ben alışveriş yaparken erken doğum riski hiç yoktu3kilo bebeğe de mi büyük gelir 0-3 ay, prematüre mi almam lazım? 35-36. Hafta civarı doğabilir bu gidişle ve tahminim 3 kilo civarı 46-47 cm civarı olur.
Kuzumun gelişimi filan çok iyi gidiyordu ama erken doğarsa minnacık olacak
Canım seninki daha alır bence dayanırda korkma inşallah benim bile 2500 dü bi haftada 2800 çkmiş bi hafta daha dursaymi normal olsaymş belki 3 ü geçermiş bile ama mağazalarn 0-3 ayı büyük özellikle lcw hala aşdgm takım olmuyor ki 4300 gram şuan ona rağmen benim kız minyon bide elleri kolları minik3 kiloya yakın olursa yine de prematüre mi almak lazım ki? Benim de erken doğum riskim çok yüksekbugün 2670 gramdı 1 hafta daha dayansa 3 kg civarı olur belki.
Benim kızda son bi ayda nerdeyse az kilo aldı boyu 46 cm doğdu şimdi 54 cm ancak oluyor bence al 1 ay giydirirsn rahat prematüreyı zaten 0-3 ay kıyafetleri 4 kiloya göre yapıyor heraldr mağazalar büyük yanı genel olarak.En küçük 0-3 Dü zaten. Ben alışveriş yaparken erken doğum riski hiç yoktu3kilo bebeğe de mi büyük gelir 0-3 ay, prematüre mi almam lazım? 35-36. Hafta civarı doğabilir bu gidişle ve tahminim 3 kilo civarı 46-47 cm civarı olur.
Kuzumun gelişimi filan çok iyi gidiyordu ama erken doğarsa minnacık olacak
Canım seninki daha alır bence dayanırda korkma inşallah benim bile 2500 dü bi haftada 2800 çkmiş bi hafta daha dursaymi normal olsaymş belki 3 ü geçermiş bile ama mağazalarn 0-3 ayı büyük özellikle lcw hala aşdgm takım olmuyor ki 4300 gram şuan ona rağmen benim kız minyon bide elleri kolları minik
Benim kızda son bi ayda nerdeyse az kilo aldı boyu 46 cm doğdu şimdi 54 cm ancak oluyor bence al 1 ay giydirirsn rahat prematüreyı zaten 0-3 ay kıyafetleri 4 kiloya göre yapıyor heraldr mağazalar büyük yanı genel olarak.
çok geçmiş olsun canım. İnşallah alerjisi yokturMerhaba kizlar biz 1.ay asimizi olduk ama kiz cok huzursuz oldu uyuyamadi dalamadi surekli agladi simdi bayramlik aldik kuzularima eve donuyoruz. Onun disinda oglus 4 kiloyu buldu bile kiz kardesi de hemen pesinde. Kizin yuzundeki kizarikliklar hic gecmedi saglikocagindaki hemsire sut urunleri yumurta domates baharati yasakladi 3 gun yeme eger yuzu gevmezse cocuk doktoruna mutlaka git biseye alerjisi var belli dedi.
geçende avm ye gittiğimizde de benim oglan durmadı. Emzirip uyuyunca anca gezebildik.Kızlar bugün öğleden beri benim kız doğru düzgün hiç uyumadı en son deliksiz uykusu 11:30 13:30 arası idi ondan beri yarım saat uyuyor 3 saat uyanık 1 saat uyuyor 2 saat uyanık şimdi uyudu yeni bakalım uyuyackmı?
Bide kızlar ben bebek arabasına koyupta kızı geZdiremiyorum siz uyutup mu dışarı çıkıyosnz yoksa uyanıkken duruyolrmı benimki basıyor yaygarayı bebek arabasında 15 dk sessiz duruyor sonra meme arıyor ağlıyor koşa koşa eve kaçıyorm çok bunaldm anneme geldim vallahi korkarak koydum arababç koltuğuna ağlayack diye aventn Emziğini aldm onu bekliyorum netten gelsn inşallah alır onu bari
Hadi gözün aydın canımTeyzeleri merhaba
Bugun kontrolumuz vardi 3400gram olmusuz doktorumuz guzel kilo almis dedi
Sariligi hala devam ediyor anne sutu sariligi dedi ama
Bayramdan sonraki kontrolde hala devam ediyor olursa kan tahlili yapacaklar
Gaz sancilarimiz basladi gece aglamaktan hic uyumadi yavrum. Sesi kisildi aglamaktan
Kv surekli niye agliyo bu cocuk modunda
Istiyo ki giki cikmasin cocugun
Cok sukur persembe gunu gidiyo gun saymaya basladim
Bizde aynıyız saat başı Uyandık bitmeyen gaz yapmışlar çıkardkça çıkarıyor gözler faltaşı nasıl uyuyack bilmiyorum ilahi güç yardım etsin de uyusun kuzularmz.Eveeet 2 kere uyandı şimdi saat başı uyanma saatlerine geldik
Aynen karnına çekili ayaklar ıkın ıkın pırt ıkın ıkın pırt ben bi saat olur diyordum ama 45dk sürdü uyanmasıBizde aynıyız saat başı Uyandık bitmeyen gaz yapmışlar çıkardkça çıkarıyor gözler faltaşı nasıl uyuyack bilmiyorum ilahi güç yardım etsin de uyusun kuzularmz.
Bizde aynıyız saat başı Uyandık bitmeyen gaz yapmışlar çıkardkça çıkarıyor gözler faltaşı nasıl uyuyack bilmiyorum ilahi güç yardım etsin de uyusun kuzularmz.
Allah kolaylık versin kızlar. Ben de rahat yatamamaktan, kaşıntından ve de bebek erken gelirse neler yapmam lazım (acil durum planı düşüncelerinden) uyuyamıyorum. Sanırım bedenim bol gazlı uykusuz gecelere hazırlanıyorAynen karnına çekili ayaklar ıkın ıkın pırt ıkın ıkın pırt ben bi saat olur diyordum ama 45dk sürdü uyanmasıbirde tam 60 gün oluyor doğum yapalı adet sancısı gibi ağrımda tüm gün kucaklçta belim zaten çok kötü ağrıyor
Canım biraz erken gelsin sen hiç 40 haftayı bekleme 38te gelen çok. Bak benim de 2 hafta öncesine kadar hiç sıkıntı yoktu aniden kolestaz çıktı her an doğum olabilir diken üstündeyiz.Günaydın kızlar. . Benim uykusu gecelerin başladı malesef 2 den aşağı yatamiyorum ayriyetten sabah namazından sinra saat başı uyaniyorum bu uyku problemi beni mahfedicek kaç gündür böyleyim.. aslında birçok şey kafamda annem istanbulda oturuyor doğuma yanıma gelecek ama sizce ne zman gelsin çünkü tam 40 haftam eylül sonu doluyor aceba daha önce de doğum yapabilrmiym diye bilmiyorum ne zmn bilet kesmeliyim... başka diğer sebepler doğum halime oda süslemesi bebeğin odası Mevlüt şu bu işte kızlar nasıl atlattinz son geceleri
Bağışıklığın zayıflamış olabilir, vitamin eksikliği olabilir. Doktoruna sorsana canım belki c vitamini filan etkiliyor durBirde bi ara yazmıştım. Dilimde beyaz pamukcuk gibi yarar var diye birisi belki şekerdir demisti.. şeker testimi yaptrdm hiçbir sorun çıkmadı şekerden ama hala beyaz pamukcuk var 5.ayimdan beri hep böyle
Ya oylemi dersn.. inşallah zamanında sağlıklı doğsun da gerisi önemli değil inşallah ama su bilet işini ne yapsam sence işte eylulun sonu tam 40 hafta annemlere ne zman bilet kessem doğuma olur kardeşiminde okulu var eylul okullar açılıyor en fazla 10 gün geç gidebilir okula tatil dönüşü ders yok diye bilmiyorum çok kararsızim gercektenCanım biraz erken gelsin sen hiç 40 haftayı bekleme 38te gelen çok. Bak benim de 2 hafta öncesine kadar hiç sıkıntı yoktu aniden kolestaz çıktı her an doğum olabilir diken üstündeyiz.
Tamam zaten yarın doktora gidicem inşallah bebisim görmeye bunu da soylerim. Hoş bi ara bi doktora sormustum cildiyeciye git dedi gitmedimBağışıklığın zayıflamış olabilir, vitamin eksikliği olabilir. Doktoruna sorsana canım belki c vitamini filan etkiliyor durbebişler acaip sömürüyor bizi
Doğuma yakın duruma göre otobüsle gelseler zor mu olur?Ya oylemi dersn.. inşallah zamanında sağlıklı doğsun da gerisi önemli değil inşallah ama su bilet işini ne yapsam sence işte eylulun sonu tam 40 hafta annemlere ne zman bilet kessem doğuma olur kardeşiminde okulu var eylul okullar açılıyor en fazla 10 gün geç gidebilir okula tatil dönüşü ders yok diye bilmiyorum çok kararsızim gercekten
Kesin vitamin eksikliği vs dir ama öyle bile olsa takviye verilir iyi olurTamam zaten yarın doktora gidicem inşallah bebisim görmeye bunu da soylerim. Hoş bi ara bi doktora sormustum cildiyeciye git dedi gitmedim