- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Galiba ne kadar cekicem korkuyorum cocugun nefesini kesirim diyeAslında benzeri gibi. Sen mi kullanamadın acaba
Canım sendekini aynisi bende varGaliba ne kadar cekicem korkuyorum cocugun nefesini kesirim diye
Ben sordum canım doktora normal dedi vallaBenimde aglarken ayni balgam var gibi oluyo.bi de ilk uykuya dalacagi zaman yataginda hep hiriltili sesler cikaroyo.uyuduktan sonra kesiliyo
Hızlı çekeceksin, korkma bişey olmaz. Zaten var gücüyle aglıyor olacakGaliba ne kadar cekicem korkuyorum cocugun nefesini kesirim diye
Sagol canim uyandiginda denicem insallah becerebilirim bendeCanım sendekini aynisi bende var
Içine tamamen sokmana gerek yok
Bizimkininde burnunun icine girmiyor
Deliklerin ucunda tut hızlı hızlı cek bisey olmaz
Biz her sabah yapıyoruz
Bende otri bebenin serumunu kullanmayı beceremedim her kullandigimda
Oğlumun sesi kısıliyor hiç çiķmiyor serumu kullanmiyorum artık
Kiza denedim aynen agliyoHızlı çekeceksin, korkma bişey olmaz. Zaten var gücüyle aglıyor olacak
Benim ki yataga koy aglıyor, kucaga al susuyor. Altını aç aglıyor kapatınca susuyorKiza denedim aynen agliyoyeni nesil hic biseye sabri yok
Allah'ım ayniiiii ha altini açınca ağlıyor zibini giydirip çıtçıti kapattgm an susuyorBenim ki yataga koy aglıyor, kucaga al susuyor. Altını aç aglıyor kapatınca susuyorotomatik
Bende daha başvurmadım canım 6ay içinde başvurmak lazımmış. Sana 400+600 yatması lazım. 1. Çocuk 300 2. Çocuk 400 3. Çocuk 600diye kalmış aklımda.Kizlar bizim ikametgah konyada degil koyde annemlerin orda. Babama aile ve sosyal politikalar bakanligina gitmesini istedim cocuk parasina nasil basvuru yapariz falan ogrensin diye. Gitmis 150serden 300 tl verilebilirmis ama baba veya annenin sigortasiz olmasi lazimmis alabilmek icin. Ama 3 cocuk var diye 1 seferlik 700 tl para verilebilirmis fakat onun icinde form doldurup basvuru yapmak gerekirmis. Siz aldiniz mi cocuk parasi?
İkizleri hiç düşünemiyorum biz tek çocukla pertiz.Bizde rutine bagladik sabah ezaninda mutlaka karinlari doymali ki 4bucuk 5 gibi ezan okunuyo desek 6 da hava coktan aydinlaniyo. Sut sag yada wcye git falan derken yarim saati zaten yiyorum. 6 da da ikinma gaz cikarmaya calisma fasillari oluyo. ikisinden biri mutlaka ben dalmadan aglamaya basliyo derken aaa bana yine uyku yok.
Canım maşallahın var valla benimkinin uykusu kuş uykusu uyuduğu an yemek ye ortalığı toparla ancak yapabiliyorum3 saatte evi sildim supurdum toz aldim utu yaptim wc banyo yikadim mutfagi temizledim karnimi doyurdum aksam yemegini koydum balkonu temizledimAllahim aglamak istiyorummm. Yatsam seytan durter bunlari uyanirlardi is yaptim yaa uyudular masallahhhh
Ayy benim 15 günlükken başladı giderek arttı gazdan ıkınma ve ağlamaları ile kusmaları başladı. 40ımızdan sonra artık tanıyamadım sabah 3,5-4 gibi başlıyor inleyip ıkınmaya saati yapıyoruz 9-10.Kızlar iki üç gündür atak dönemi gibi bir şey yaşıyoruz sanırım yada kolik. Akşam olunca oğlanlar açıyor bayrakları avazları çıktıkları kadar ağlıyorlar be yapsam boş sinirlerim bozuldu artık
Bilmiyorumki canım hipotiroidi, idrar yolu enf fln sebep oluyormuş bir sürü kan aldılar araştırıyorkar.Canım geçmiş olsun neden bu kadar uzun sürmüş ki
Ablamın çocuğu 10 yaşında doğduğundan beri üfürüm var önemli olan kaçağın yüzdesi. Yoksa takip oluyor 2 senede 1Kızlar benim kızın bugün doktor kontrolü vardı kalbinde üfürüm varmış geçiyormu bu bilgisi olan varmı kardiyoloğa yönlendirdi
Bebeklerin genel huyları aynıAllah'ım ayniiiii ha altini açınca ağlıyor zibini giydirip çıtçıti kapattgm an susuyoranacim bunlarin hepsi ayniysa demek demin ikinmaktan bitap düştü uyudu yazık neler ettm az biraz rahatladı büyük adam gibi agzndan alttan çıkarıyor ama hiç karnını dinledim gurul gurul hala.
Yok kuzum o tedavide hamile kalamadım ama doktor hatası filan vardı. Sonra başka merkezde denedim orda hamile kaldım ama yine 3.gün embriyosu ile olduCidden mi kuzum. Galiba hamilesin ne güzel üçüncü gün olmasina rağmen hamile kalmışsin Allah bana da nasip etsin,dualarinizi bekliyorum canım
Evet herşeyden gaz oluyor ya az üşüdüm ben ondan gazlandi hemen halada öyleyiz oğleden beri ikiniyor kıpkırmızı oluyor yazık uykusu arasndq gözler kapalı 20 dk masaj yaptım biraz bı çıkardı ama yok bugün sabah yapti bı kakasını daha yapmadı ayaklarına karnına sıcak havlu koydum 2 saat bı uyudu 5 7 arası şimdi tekrar uyudu ama hala inliyor bu gaz ortalama kaç ay sürer ki?Bebeklerin genel huyları aynıemerken hava yutarsa da gaz oluyormuş. Anne üşütürsede gaz oluyormus
Kaka yapması gerekirdi acaba doymuyor muEvet herşeyden gaz oluyor ya az üşüdüm ben ondan gazlandi hemen halada öyleyiz oğleden beri ikiniyor kıpkırmızı oluyor yazık uykusu arasndq gözler kapalı 20 dk masaj yaptım biraz bı çıkardı ama yok bugün sabah yapti bı kakasını daha yapmadı ayaklarına karnına sıcak havlu koydum 2 saat bı uyudu 5 7 arası şimdi tekrar uyudu ama hala inliyor bu gaz ortalama kaç ay sürer ki?
Bayram icin memlekete erken gidip basvuru yapicaz canim bakalim neymis ne kadarmis.Bende daha başvurmadım canım 6ay içinde başvurmak lazımmış. Sana 400+600 yatması lazım. 1. Çocuk 300 2. Çocuk 400 3. Çocuk 600diye kalmış aklımda.
İkizleri hiç düşünemiyorum biz tek çocukla pertiz.
Canım maşallahın var valla benimkinin uykusu kuş uykusu uyuduğu an yemek ye ortalığı toparla ancak yapabiliyorum
Ayy benim 15 günlükken başladı giderek arttı gazdan ıkınma ve ağlamaları ile kusmaları başladı. 40ımızdan sonra artık tanıyamadım sabah 3,5-4 gibi başlıyor inleyip ıkınmaya saati yapıyoruz 9-10.
Bilmiyorumki canım hipotiroidi, idrar yolu enf fln sebep oluyormuş bir sürü kan aldılar araştırıyorkar.
Ablamın çocuğu 10 yaşında doğduğundan beri üfürüm var önemli olan kaçağın yüzdesi. Yoksa takip oluyor 2 senede 1
Tek başına dahada zor inş bizdeki gibi 6. Haftada artmazKızlar iki üç gündür atak dönemi gibi bir şey yaşıyoruz sanırım yada kolik. Akşam olunca oğlanlar açıyor bayrakları avazları çıktıkları kadar ağlıyorlar be yapsam boş sinirlerim bozuldu artık
Hep demişimdir birine yük oluyorsa diline sahip çıkacaksın bazen yaşlıları anlamak zor.Allah yardımcınız olsun, seni en iyi ben anlarımbi gitselerdi keşke. Benim kayınpeder kayınvalide den beter herşeye karışıyor. Çocuğu olan kadın sabah yatmaz diyor. Ne biliyorsun yattığımı dedim. Sabah beşten beri beşik sallayıp çocuk bakıyorum dedim. Sesi kesti
Fazla emince süt genzine kaçıyor ondan, bende hırıltı var demiştim doktora burnunu temizle dedi emzirme öncesi izotonik damlatıyorum rahatlıyor.Kizlar oglumda 22 gundur ayni sey var. Emerken genzi tikali gibi hiriltili ses cikariyo. sutum biraz tanzikli aksa genzine kacirip nefessiz kaliyo sonra bi sure toparlayamiyo nefesini. oksuremiyo dudaklari morarir gibi oluyo falan kaldirip hafif sallamam sarsmam gerekiyo toparlanmasi icin. Tiparlaniyoken de nefes nefese duzeliyo. Burnu tikali diye solusyonda skiyorum hapsurmuyo da bisey de cikmiyo acaba geniz eti mi var diye dusunmeye basladim. Aylik kontrolde sorucam doktora buyuk ihtimal kulak burun bogaza yollucak
Bana doktor 3-4 ay sabredeceksin dedi. Gaz damlalarını çok etkili bulmuyorum dedi başlarsanda biogaia mıydı ne onu hergece aynı saatte damlat dedi.Evet herşeyden gaz oluyor ya az üşüdüm ben ondan gazlandi hemen halada öyleyiz oğleden beri ikiniyor kıpkırmızı oluyor yazık uykusu arasndq gözler kapalı 20 dk masaj yaptım biraz bı çıkardı ama yok bugün sabah yapti bı kakasını daha yapmadı ayaklarına karnına sıcak havlu koydum 2 saat bı uyudu 5 7 arası şimdi tekrar uyudu ama hala inliyor bu gaz ortalama kaç ay sürer ki?
Yok canım vermiyorum doymadigini sanmıyorum her bezi mutlaka ıslak oluyor fazlası ile fazla sütü azcik çıkariyor kilo alımı da haftada 200 Gr yakın doktor mama verme dediKaka yapması gerekirdi acaba doymuyor mumama veriyor musun
Aynen banada gaz damlası vermedi sindirimi kolaylaştırıci bı Damla söyledi alabilirsn diye emzirmeden 20 dk sonra ver dedi onuda almadm gerek duymadım 3 4 ay Max dedi inşaallah dedikleri gibi olurTek başına dahada zor inş bizdeki gibi 6. Haftada artmaz
Hep demişimdir birine yük oluyorsa diline sahip çıkacaksın bazen yaşlıları anlamak zor.
Fazla emince süt genzine kaçıyor ondan, bende hırıltı var demiştim doktora burnunu temizle dedi emzirme öncesi izotonik damlatıyorum rahatlıyor.
Bana doktor 3-4 ay sabredeceksin dedi. Gaz damlalarını çok etkili bulmuyorum dedi başlarsanda biogaia mıydı ne onu hergece aynı saatte damlat dedi.
Anladım canım, bende mama yiyor sandım. Belki kabız olmuştur diye. Çünkü anne sütü kabız yapmazmış. Nomalse sıkıntı yokYok canım vermiyorum doymadigini sanmıyorum her bezi mutlaka ıslak oluyor fazlası ile fazla sütü azcik çıkariyor kilo alımı da haftada 200 Gr yakın doktor mama verme dedikakayi yaptı bu arada canım lakin her zaman ki kadar değil doktor günde bir normal artık 1.aydan sonra dedi
Yok canim normal kakasi kuru gaz işte zor çıkıyorAnladım canım, bende mama yiyor sandım. Belki kabız olmuştur diye. Çünkü anne sütü kabız yapmazmış. Nomalse sıkıntı yok