Benimki de aynı, aman çıkarsınlar. Bir osuruk 40 doktora bedelmişYok canim normal kakasi kuru gaz işte zor çıkıyor
Eşim arıyor işten kız naptı osurdumu diyeBenimki de aynı, aman çıkarsınlar. Bir osuruk 40 doktora bedelmiş
Eşim arıyor işten kız naptı osurdumu diye
Aynen ya, geçende kaynanam çöp atmaya gitti. Asansörde kaldı, baktım tak tak ses geliyor apartmandan. Bağrış çağrış, kimse de bakmıyor. Gittim yine ben kurtardımKalktım kız uyuyorken temizliğimi yapaym dedim hoş kızda uyandı ya oda ayrı meseleelektrikler kesik 3 e kadar yokmus salı günü mevlitm var eşim evdeyken bende yapaym diyordum Pazartesi hepsini yetistiremem kesilecek zamanı buldu sene olmuş 2019 hala elktrk kesiliyor
Bizim kızda öyle hala 1,5 2 saatte bir kurulmuş saat gibi kalkıyor emmeden asla susmuyor bide nasıl aç görsenKizlar oglum kendi kendine emme saati ayarladi 1bucuk 2 saatte bir mutlaka uyanip acikiyo normalde sessiz olan bebek gidiyo ciyak ciyak aglayan bisey geliyo. Meme yada biberon agzina girmeden susmuyo.
Ayy annem gittiginde bende ha agladm ha ağlayacaktm gidince agladmKizlar nasilsiniz
Annemler gitti bugun nasil alistiysam evde olmasina bi garip geldi
Giderkende salya sumuk agladim kadincagizida uzdum
Dunden beri zaten bi tuhafim surekli gozlerim doluyo bi aglama istegi var icimde
Benim minik kus bu gece de sabaha kadar uyumadi
Aksam yikadikta uyusum diye ama fayda etmedi
Kvde geldi o da bi taraftan sıkıntı
Bebek her agladiginda odama geliyo
En son bisey yok bezini degistirdim diye agladi dedim. Bu seferde ben tuvalaete geliyodum dedi
Banyo bizim odayla yanyana evde
Ne zaman gideceksin diye soramiyorum da
Benim bu haftada oldu baya doğum sancısı sandm hatta sonra dinlendim sıcak tuttum kendimi usutmusum meğer geçmişti .Kızlar merhaba... iki gündür kasılmalarım epey arttı. Bu haftalarda sizde yaşamışmıydınız... ilk hamileliğimde bu kadar kasılma yaşamamıştım. Tedirgin oluyorum
Teşekkür ederim canım. Üşütme olabilir o zaman çünkü gece hiç üzerimi örtmüyorum ve incecik bi üstle uyuyorum. Bu gece dikkat edeyimBenim bu haftada oldu baya doğum sancısı sandm hatta sonra dinlendim sıcak tuttum kendimi usutmusum meğer geçmişti .
Hava ne kadar sıcak olsada bende bazen üstüm açık uyuyunca üşüyorum hemen bebek gazlaniyor o yüzden dikkat et canım.Teşekkür ederim canım. Üşütme olabilir o zaman çünkü gece hiç üzerimi örtmüyorum ve incecik bi üstle uyuyorum. Bu gece dikkat edeyim
Aynen yaa esim aksamlari acmi birakiyon bunlari diye dalga geciyoBizim kızda öyle hala 1,5 2 saatte bir kurulmuş saat gibi kalkıyor emmeden asla susmuyor bide nasıl aç görsensanki 1.5 saat önce fosurt fosurt ben emdim.
Kizlar oglum kendi kendine emme saati ayarladi 1bucuk 2 saatte bir mutlaka uyanip acikiyo normalde sessiz olan bebek gidiyo ciyak ciyak aglayan bisey geliyo. Meme yada biberon agzina girmeden susmuyo.
Maşallah deyin kuzulara, nazarınız değecek.Bizim kızda öyle hala 1,5 2 saatte bir kurulmuş saat gibi kalkıyor emmeden asla susmuyor bide nasıl aç görsensanki 1.5 saat önce fosurt fosurt ben emdim.
Benim o haftalarda kasılmalarım başlamıştı 1 gecede hastanede yatmak zorunda kalmıştım. Bence doktorunla bi konuş nst çekilKızlar merhaba... iki gündür kasılmalarım epey arttı. Bu haftalarda sizde yaşamışmıydınız... ilk hamileliğimde bu kadar kasılma yaşamamıştım. Tedirgin oluyorum
Allah yardımcın olsun. Çok mu emziriyorsun. Saat aralığını düşürsen yine kusuyor mu?Kızlar bebeklerin gazıyla kafayı yemek üzereyim büyük adam gibi gaz çıkarıyor ve en az 1 karış uzağa emdiği sütü fışkırtıyor bu devamlı olursa reflüye çevirirmiş
Teşekkür ederim canım... Yarın da kontrol edeyim de devam ederse arayayım doktorumuBenim o haftalarda kasılmalarım başlamıştı 1 gecede hastanede yatmak zorunda kalmıştım. Bence doktorunla bi konuş nst çekil
Geçmiş olsunKızlar bebeklerin gazıyla kafayı yemek üzereyim büyük adam gibi gaz çıkarıyor ve en az 1 karış uzağa emdiği sütü fışkırtıyor bu devamlı olursa reflüye çevirirmiş