2 saat beklemeye çalışıyordum en sonki doktor ne zaman meme isterse ver dedi dahada sık emziriyorım emme süresi 8-10dkyı geçmiyor. Ama öyle hırsla heyecanla emiyorki emerken hava yutuyor. Olmadı 2dk emzirip gaz çıkar gene 2 dk emzir gaz çıkar yapıcam. Reflü yatağında yatırıyorum birde altına ince çarsafla dahada yükseltiyorumAllah yardımcın olsun. Çok mu emziriyorsun. Saat aralığını düşürsen yine kusuyor mu?
Canım gaz hepimzde var biizmkide aynen büyük adam gibi gaz çıkarıyor çıkarsn yeterki çıkardıkca rahatlıyor, benimde böyleydi aynen anlattgn gibi burnundan fiskirtarak kusuyordu 1 haftadr 2 3 kere kustu oda diyete uymadgmzda oldu üst üste emzirince normalde günde kaç defa kusardiKızlar bebeklerin gazıyla kafayı yemek üzereyim büyük adam gibi gaz çıkarıyor ve en az 1 karış uzağa emdiği sütü fışkırtıyor bu devamlı olursa reflüye çevirirmiş
Canım doktor bana şuanda 2 saatte bir emdiği ona yetecek 3 saatte birde verebilirsn dedi sürekli emmek istiyor dediğimde seni yalancı meme olarak kullanıyor asla aç olduğu için emmiyor deri ben her istedgnde versem sürekli emmek istiyor çocuk hıçkırık tutunca veriyodm gazi var veriyordm ve sürekli kusuyordu mememde çıkariyordu daha şimdi 2 saatte bir veriyorm ve 20 dkdan önce gazını çıkarıp yatağına yatirmiyorm hiç kusmuyor.2 saat beklemeye çalışıyordum en sonki doktor ne zaman meme isterse ver dedi dahada sık emziriyorım emme süresi 8-10dkyı geçmiyor. Ama öyle hırsla heyecanla emiyorki emerken hava yutuyor. Olmadı 2dk emzirip gaz çıkar gene 2 dk emzir gaz çıkar yapıcam. Reflü yatağında yatırıyorum birde altına ince çarsafla dahada yükseltiyorum
Bebeklerin mide kapağı acık oldugu için yukarı veriyor. Bence her istedigin de verme. Bebekler doyduğunu bilmiyor ve sürekli meme de olmak emmek istiyorlar.2 saat beklemeye çalışıyordum en sonki doktor ne zaman meme isterse ver dedi dahada sık emziriyorım emme süresi 8-10dkyı geçmiyor. Ama öyle hırsla heyecanla emiyorki emerken hava yutuyor. Olmadı 2dk emzirip gaz çıkar gene 2 dk emzir gaz çıkar yapıcam. Reflü yatağında yatırıyorum birde altına ince çarsafla dahada yükseltiyorum
Günaydın canım, benim oglanın tırnakları kırılıyor kendisi, makasla kesmedim sertleşmesin diyeGunaydin kizlar. Bebislerinizin tirnaklarini kestiniz mi? Benimkilerin oldukca uzadi ozellikle kiz ikinirken veya aglama modunda kendini cok ciziyo eli surekli yuzunde
Benim kizin kirilmadi da uzadi surekli yuzunu ciziyo canim eldivende kullanmiyorum iz birakicak diye korkuyorum cunki yakalarsa yoluyo resmenGünaydın canım, benim oglanın tırnakları kırılıyor kendisi, makasla kesmedim sertleşmesin diye
Bende kesmedim canım çok incr kırılıyor kendi kendine eldiven giydiriyorum ben ince bitane arada çıkarıyorm yanındayken cizmesn kendini diyeGunaydin kizlar. Bebislerinizin tirnaklarini kestiniz mi? Benimkilerin oldukca uzadi ozellikle kiz ikinirken veya aglama modunda kendini cok ciziyo eli surekli yuzunde
Canım eğer kendi kirilmiyorsa eldivende giydirmiyosan kes bence erkenn değilki benimki kirilmasa bende keserdim yani mecbur cizince çok can yakıyorBenim kizin kirilmadi da uzadi surekli yuzunu ciziyo canim eldivende kullanmiyorum iz birakicak diye korkuyorum cunki yakalarsa yoluyo resmen
Evet canim mecbur kesicem yuzunu ciziyo. goguslerimin kedi tirmalamis gibi olmasida cabasiCanım eğer kendi kirilmiyorsa eldivende giydirmiyosan kes bence erkenn değilki benimki kirilmasa bende keserdim yani mecbur cizince çok can yakıyor
Kırmızı minik ucu sivilce gibi noktalarmi oluştu canım benim Kızıldada vardida ondan mı acaba.Bi de cok buyuk hata yaptim gecende canim cikolata cekti gofret yedim suan kizin yuzu civil civil kipkirmizi olducaniniz tatli cekince ne yiyonuz
Evet canim minik kabarciklar fazla sut urunu cikolata falan yiyince olurmus. Ben de 2 cikolata yedim ayni gun. Tost falan yapmistim sonradan netten okudumKırmızı minik ucu sivilce gibi noktalarmi oluştu canım benim Kızıldada vardida ondan mı acaba.
Canım aynı benim kız 1 hafta böyle gezdi doktora gösterdim ter bezleri ile ilgili geçer dedi bana sonra döküntü gibi döküldü gitti sonra ama çikolata yemiştim o zamanEvet canim minik kabarciklar fazla sut urunu cikolata falan yiyince olurmus. Ben de 2 cikolata yedim ayni gun. Tost falan yapmistim sonradan netten okudumEki Görüntüle 2293530
Evet gecici bisey canim dogduktan bi kac gun sinra oglumda cikmisti doktora sordum gecer demisti. gecti suan tek tuk cikiyo onda ama kizda cogaldi bu sefer. Bazen emzirme saatleri karisiyo fazla sut verince heralde tetikledi bi de cildi beyaz cok narin olacak hanimimiz. Valla su gunlerde canim da asiri cikolata cekiyoCanım aynı benim kız 1 hafta böyle gezdi doktora gösterdim ter bezleri ile ilgili geçer dedi bana sonra döküntü gibi döküldü gitti sonra ama çikolata yemiştim o zaman
Evet gecici bisey canim dogduktan bi kac gun sinra oglumda cikmisti doktora sordum gecer demisti. gecti suan tek tuk cikiyo onda ama kizda cogaldi bu sefer. Bazen emzirme saatleri karisiyo fazla sut verince heralde tetikledi bi de cildi beyaz cok narin olacak hanimimiz. Valla su gunlerde canim da asiri cikolata cekiyohamileyken yeme dogurunca yeme. Artik memeden kesildiklerinde ozgurce kutu kutu kolalar poset poset cikolatalar yicemmm
Bi de cok buyuk hata yaptim gecende canim cikolata cekti gofret yedim suan kizin yuzu civil civil kipkirmizi olducaniniz tatli cekince ne yiyonuz
Benimkimde de var, oglımda da olmuştu. Süt yapıyor, emerken birde terliyorKırmızı minik ucu sivilce gibi noktalarmi oluştu canım benim Kızıldada vardida ondan mı acaba.
O zamanda kiloyu takariz kafaya. Bende cokokremli ekmek yedigimde olmuştu kızımda böyle tabi sonradan farkettim ondan olduğunu. Dr ambalajli ürün tuketme dedi ve krem verdi 2 kere anca surdum. Yavaş yavaş gecti. Ebe de anneden geçen hormonlardan dolayi çoğu bebekte oluyor dedi. Bilmiyorum hangisi ama 2 haftaya geçiyor.Evet gecici bisey canim dogduktan bi kac gun sinra oglumda cikmisti doktora sordum gecer demisti. gecti suan tek tuk cikiyo onda ama kizda cogaldi bu sefer. Bazen emzirme saatleri karisiyo fazla sut verince heralde tetikledi bi de cildi beyaz cok narin olacak hanimimiz. Valla su gunlerde canim da asiri cikolata cekiyohamileyken yeme dogurunca yeme. Artik memeden kesildiklerinde ozgurce kutu kutu kolalar poset poset cikolatalar yicemmm
Canim hamile hamile buzlu su niye iciyosun. Cereyanda neden kaliyosun kendini hasta mi edicen. ne dersek yalan olur gecer deriz sanci cikar falan Allah korusun en iyisi doktora gorunmen canimKızar geçen haftada bende 10dklik fena bir sancı vardı sıcak şekerli şu yaptm öyle geçti bugünde baya sancı var karnimda göğüs altmdan başlıyor ama çok fena normal mi yoksa ceryanda kaldığım için mi bide çok buzlu su falan içiyorum onlarla da alakası olurmu