- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 31
Bizdede var canımKızlar benim kızın bugün doktor kontrolü vardı kalbinde üfürüm varmış geçiyormu bu bilgisi olan varmı kardiyoloğa yönlendirdi
Masallah bi de bez degisirirkenGünaydın kızlar günlerdir takla ataraktan uyutmaya çalıştığım kuzum biraz önce bezini değiştirirken uyuya kaldı benim yataktagün geçmiyorki annesini şaşırtmasn
Benimkide bayıldı zaten bayaMasallah bi de bez degisirirkenboyle bisey icin benimkilerin bayilmis olmasi lazim
Allah yardımcınız olsun, seni en iyi ben anlarımGünaydın kızlar
Doğumdan beri giremiyorum buralara
İlk hafta zor geciyomus
Gece hic uyumuyo bebegim sürekli agliyo
Kv gündüz geliyo gece diger oglunda kalıyo
Gece ne yasadigimi bilmeden her arayana cok iyiler uyuyo diyip duruyo
Esime diyorum konus böyle demesin insanlarin nazari degiyo diyorum
Esimde abartıyosun diyo
Yarin annemler gidiyo esim ise basliyo
Haftaici tek basima kalicam kv ile
Napicam diye kara kara dusunuyorum kavga gurultu olmadan bi gitseydi
Esime tek kalmaya alismam gerektigini soyle gonder diyorum ama bakariz diyip duruyo
Benim de senin civarda toplandı. 3 embriyo 5.güne gelebildi. 2 tanesi transfer edildi, bi tanesi tuttu. Diger kalan da donduruldu.Arkadaşlar yumurtalariniz toplandıktan sonra birinci gün kaç yumurtaniz kaldı beni aradılar çok korkuyorum kaliteli döllenen 5 yumurtam var şuan 1. Gün ya pazartesi gününe hiç kalmazsa. 14 toplandı 11 dollenmeye uygun bulundu 5 i döllenmiş
Teşekkür ediyorum canım benim de en kötü üç kalsa sevinecegim. Hem de beşinci güne kadar gitmiş ne güzel kuzumBenim de senin civarda toplandı. 3 embriyo 5.güne gelebildi. 2 tanesi transfer edildi, bi tanesi tuttu. Diger kalan da donduruldu.
Ayy en sinir olduğum şey hayır uyurum da çocuğum gece uyumaz Sabah uyurum herşeye karismasalar olmazAllah yardımcınız olsun, seni en iyi ben anlarımbi gitselerdi keşke. Benim kayınpeder kayınvalide den beter herşeye karışıyor. Çocuğu olan kadın sabah yatmaz diyor. Ne biliyorsun yattığımı dedim. Sabah beşten beri beşik sallayıp çocuk bakıyorum dedim. Sesi kesti
Benim 10 toplandı 7 si iyi kaliteydi 5 i döllendi ancak 3. Güne 3 tane gelebildiArkadaşlar yumurtalariniz toplandıktan sonra birinci gün kaç yumurtaniz kaldı beni aradılar çok korkuyorum kaliteli döllenen 5 yumurtam var şuan 1. Gün ya pazartesi gününe hiç kalmazsa. 14 toplandı 11 dollenmeye uygun bulundu 5 i döllenmiş
Teşekkür ediyorum canım cevabın için senin de ne güzel üçüncü güne üç tane geldi. İnşallah benim de gelir Rabbim yüzünüzü güldürsünBenim 10 toplandı 7 si iyi kaliteydi 5 i döllendi ancak 3. Güne 3 tane gelebildi
İnşaallah gelir canım benim hiç donmusum yok kalmadı yani olsa iyi olurdu ikinci için ama kısmet bı tanesi tuttu şükür 1 tane kalıp hamile olan var buralarda.Teşekkür ediyorum canım cevabın için senin de ne güzel üçüncü güne üç tane geldi. İnşallah benim de gelir Rabbim yüzünüzü güldürsün
Aa sen hamile misinİnşaallah gelir canım benim hiç donmusum yok kalmadı yani olsa iyi olurdu ikinci için ama kısmet bı tanesi tuttu şükür 1 tane kalıp hamile olan var buralarda.
Bana hiç kademe fln demedi fazlada açıklama yapmadı kardiyoloğa yönlendiricem bi baksınlar dediBizdede var canım
Doğdugu gun kontrolde duyulmuştu
Ertesi gün bidaha duyulmamişti
Ama biz
Sonrasinda 2 özel 2 devlet hastanesine gittik duyulmamiştı yine oyle rahatlamiştik
Bugun baska bi hastaneye kontrole gittik
Üfürum var ses geliyo dedi
Şok olduk
Okadar doktor duymadi yok dedi bu var dedi
Bizide yönlendirdi Sadece egitim ve araştirma hastanelerinde çocuk kardiyolojisi varmiş
En yaķin Salı gününe randevu bulduk gidicez bakalım insallah kotü bisey çikmaz
(6 kademede değerlendiriliyomuş bu ses
bizimki 1miş ama insan korkuyor yinede )
Inşallah kötü çıkmaz hiç birimizdeBana hiç kademe fln demedi fazlada açıklama yapmadı kardiyoloğa yönlendiricem bi baksınlar dedi
Biz şuana kadar 10 kez doktora gitmişizdir sarılık olduğu için hergün kontrole çağırıolardı her gittiğimizde bakıp üfürüm yok diyolardı ilk defa dün söyledi doktoru daha öncesinde yenidoğanlarda bazı şeler hemen belli olmaz her geldiğinde bakıcaz demişti
Allah kolaylik versin canim en zor gelen uykusuzluk oluyor.Ama tek tesellisi de bu gunler geçici. Bir bakmissin civil civil evini dolduruyorlar hepsi unutuluveriyorKiz benimkiler gozleri acik uyumayi gelistirdi. Bildigin gozleri acik etrafa bakiyoken uyuyolar az fiyildesem uyaniyolarkafayi yedirtirler. 5 bucuktan beri 1 saat uyuyayim diye kirk takla attim bi biri agliyo bi digeri neyin gazidir bu ne yediler cikartamiyolar ikil ikil olmadi ciyak ciyak. Birini yanima alsam digeri basliyo aglamaya hep
Oyle canim rabbim can sagligi versin evlatlarimiza. Buyuk oglumda da gazdan cok cekmistim az bucuk tecrubem var bu sayede ikisiyle bas edebiliyorum tek basimaAllah kolaylik versin canim en zor gelen uykusuzluk oluyor.Ama tek tesellisi de bu gunler geçici. Bir bakmissin civil civil evini dolduruyorlar hepsi unutuluveriyor
İnşallah senin de yüzün gülerTeşekkür ediyorum canım benim de en kötü üç kalsa sevinecegim. Hem de beşinci güne kadar gitmiş ne güzel kuzum
Benimki herşeye karışır. Çocuk emziriyorum, kapıya geliyor çay içiyoruz çay diye bagırıyor. Yemek yiyorum, cocugu olan çabuk yemek yer diyor. Herşeye bir lafı var malesef. Gidecekleri günü 7 aydır iple çekiyorumAyy en sinir olduğum şey hayır uyurum da çocuğum gece uyumaz Sabah uyurum herşeye karismasalar olmaz
7 ay dile kolay valla cennetliksin yeri geliyor kendi ana babasını cekemiyor lohusalikta insan. Sen hem hamileliğin i hem sonrasını birarada yaşamak zorunda kaldın. Rabbim mükafatıni mutlaka verir inşallah iki cihanda da yüzünü güldürsün.İnşallah senin de yüzün gülerbi tanesi yetiyor zaten
Benimki herşeye karışır. Çocuk emziriyorum, kapıya geliyor çay içiyoruz çay diye bagırıyor. Yemek yiyorum, cocugu olan çabuk yemek yer diyor. Herşeye bir lafı var malesef. Gidecekleri günü 7 aydır iple çekiyorum