Aynısını yaşadım 3.denememde. 3.güne 3 embriyo kaldı, daha iyi kalite olan 2si hemen transfer edildi riske atmak istemediler.Arkadaşlar yumurtalariniz toplandıktan sonra birinci gün kaç yumurtaniz kaldı beni aradılar çok korkuyorum kaliteli döllenen 5 yumurtam var şuan 1. Gün ya pazartesi gününe hiç kalmazsa. 14 toplandı 11 dollenmeye uygun bulundu 5 i döllenmiş
Ben doğurdum bileAa sen hamile misincanım donmus niye kalmadı üç tane varmis
Ne Zaman gidecekler inşallah bayada olmuş.İnşallah senin de yüzün gülerbi tanesi yetiyor zaten
Benimki herşeye karışır. Çocuk emziriyorum, kapıya geliyor çay içiyoruz çay diye bagırıyor. Yemek yiyorum, cocugu olan çabuk yemek yer diyor. Herşeye bir lafı var malesef. Gidecekleri günü 7 aydır iple çekiyorum
Valla canim masallah 7 aydir iyi bakmissin hamilelik lahusalik falan. Insallah sende az rahat edersin gittiklerinde evinde cocuklarinla.İnşallah senin de yüzün gülerbi tanesi yetiyor zaten
Benimki herşeye karışır. Çocuk emziriyorum, kapıya geliyor çay içiyoruz çay diye bagırıyor. Yemek yiyorum, cocugu olan çabuk yemek yer diyor. Herşeye bir lafı var malesef. Gidecekleri günü 7 aydır iple çekiyorum
O bazen benim kızda da oluyor ama bazen her zaman değil süt bı anda gelince öksürüyor boğazına doluyor yutamiyor sonra hemen topluyor kendini hırıltı ise çok agladgmda oluyor doktora sordum ben normal demişti boğazında balgam var gibi sanki bı ses geliyor agladgnda özellikleKizlar oglumda 22 gundur ayni sey var. Emerken genzi tikali gibi hiriltili ses cikariyo. sutum biraz tanzikli aksa genzine kacirip nefessiz kaliyo sonra bi sure toparlayamiyo nefesini. oksuremiyo dudaklari morarir gibi oluyo falan kaldirip hafif sallamam sarsmam gerekiyo toparlanmasi icin. Tiparlaniyoken de nefes nefese duzeliyo. Burnu tikali diye solusyonda skiyorum hapsurmuyo da bisey de cikmiyo acaba geniz eti mi var diye dusunmeye basladim. Aylik kontrolde sorucam doktora buyuk ihtimal kulak burun bogaza yollucak
Sagol canım, onlara sorsan bi faydamız yok7 ay dile kolay valla cennetliksin yeri geliyor kendi ana babasını cekemiyor lohusalikta insan. Sen hem hamileliğin i hem sonrasını birarada yaşamak zorunda kaldın. Rabbim mükafatıni mutlaka verir inşallah iki cihanda da yüzünü güldürsün.
10 gune tomografi sonucu çıkıyor. Ondan sonra bişey olmazsa gidecekler.Ne Zaman gidecekler inşallah bayada olmuş.
İnşaallah, valla çok ihtiyacım varValla canim masallah 7 aydir iyi bakmissin hamilelik lahusalik falan. Insallah sende az rahat edersin gittiklerinde evinde cocuklarinla.
Burun aspiratörü ile doyurmadan önce temizle. Bişey olmaz inşallah.Kizlar oglumda 22 gundur ayni sey var. Emerken genzi tikali gibi hiriltili ses cikariyo. sutum biraz tanzikli aksa genzine kacirip nefessiz kaliyo sonra bi sure toparlayamiyo nefesini. oksuremiyo dudaklari morarir gibi oluyo falan kaldirip hafif sallamam sarsmam gerekiyo toparlanmasi icin. Tiparlaniyoken de nefes nefese duzeliyo. Burnu tikali diye solusyonda skiyorum hapsurmuyo da bisey de cikmiyo acaba geniz eti mi var diye dusunmeye basladim. Aylik kontrolde sorucam doktora buyuk ihtimal kulak burun bogaza yollucak
İyi bakalım canım sende biraz kendinle kalirsn evin içinde rahat edersin.Sagol canım, onlara sorsan bi faydamız yokgeçen senede 6 ay kaldılar. 4 yılda beraber oturdum
10 gune tomografi sonucu çıkıyor. Ondan sonra bişey olmazsa gidecekler.
İnşaallah, valla çok ihtiyacım var
Benimkininde emerken cikiyo o ses canim uyurken falan yok dikkat ettim. Ama mutlaka her emmede biberon olsun meme olsun genzine kaciriyo nefesi kesiliyoO bazen benim kızda da oluyor ama bazen her zaman değil süt bı anda gelince öksürüyor boğazına doluyor yutamiyor sonra hemen topluyor kendini hırıltı ise çok agladgmda oluyor doktora sordum ben normal demişti boğazında balgam var gibi sanki bı ses geliyor agladgnda özellikle
Burun aspratorunun ucu burnuna gore buyuk canim durmuyoda kafasi bi saga bi sola beceremedim bi turluBurun aspiratörü ile doyurmadan önce temizle. Bişey olmaz inşallah.
İnşallah canımİyi bakalım canım sende biraz kendinle kalirsn evin içinde rahat edersin.
Ben otri bebe kullanıyorum, oluyor. Oglumda da onu kullanmıştım. İlk fizyolojik serum damlatıyorum, sonra temizliyorumBurun aspratorunun ucu burnuna gore buyuk canim durmuyoda kafasi bi saga bi sola beceremedim bi turlu
Ebebegin markasini almistim canim yani ucu burnuna girmeli mi ona da emin degilimİnşallah canım
Ben otri bebe kullanıyorum, oluyor. Oglumda da onu kullanmıştım. İlk fizyolojik serum damlatıyorum, sonra temizliyorum
Onu bilmiyorm ama dur resmini atayımEbebegin markasini almistim canim yani ucu burnuna girmeli mi ona da emin degilim
Cidden mi kuzum. Galiba hamilesin ne güzel üçüncü gün olmasina rağmen hamile kalmışsin Allah bana da nasip etsin,dualarinizi bekliyorum canımAynısını yaşadım 3.denememde. 3.güne 3 embriyo kaldı, daha iyi kalite olan 2si hemen transfer edildi riske atmak istemediler.
Maşallah kuzum başta kötü şeyler olsa da sonucun ne hayırlı olmuş. Rabbim bana da nasip eylesin.benim mecbur dondurulacak doktor hormonların müsait değil bir sonraki adetten sonra gidecegimBen doğurdum bile3 tane vardı ama donduracak kalitede değildi bitanesi ya tutar ya tutmaz dedi doktorum üçüncüde koydu o kadar vasatti yani durumum doktor bile inşallah biri tutar dedi tutunca da şaşırdı hatta hiç umudum yoktu diye
Benimde aglarken ayni balgam var gibi oluyo.bi de ilk uykuya dalacagi zaman yataginda hep hiriltili sesler cikaroyo.uyuduktan sonra kesiliyoO bazen benim kızda da oluyor ama bazen her zaman değil süt bı anda gelince öksürüyor boğazına doluyor yutamiyor sonra hemen topluyor kendini hırıltı ise çok agladgmda oluyor doktora sordum ben normal demişti boğazında balgam var gibi sanki bı ses geliyor agladgnda özellikle
Aslında benzeri gibi. Sen mi kullanamadın acabaEki Görüntüle 2293067 bunda cizgi falan yok canimilk defa kullaniyorum bundan ben mi beceremedim bunlarin burun deliklerimi kucuk cozemedim