2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Arkadaşlar yumurtalariniz toplandıktan sonra birinci gün kaç yumurtaniz kaldı beni aradılar çok korkuyorum kaliteli döllenen 5 yumurtam var şuan 1. Gün ya pazartesi gününe hiç kalmazsa. 14 toplandı 11 dollenmeye uygun bulundu 5 i döllenmiş
Aynısını yaşadım 3.denememde. 3.güne 3 embriyo kaldı, daha iyi kalite olan 2si hemen transfer edildi riske atmak istemediler.

Aa sen hamile misin 🥰 canım donmus niye kalmadı üç tane varmis
Ben doğurdum bile 😂 3 tane vardı ama donduracak kalitede değildi bitanesi ya tutar ya tutmaz dedi doktorum üçüncüde koydu 😊 o kadar vasatti yani durumum doktor bile inşallah biri tutar dedi tutunca da şaşırdı hatta hiç umudum yoktu diye🙏🙏

İnşallah senin de yüzün güler 😍bi tanesi yetiyor zaten 💕

Benimki herşeye karışır. Çocuk emziriyorum, kapıya geliyor çay içiyoruz çay diye bagırıyor. Yemek yiyorum, cocugu olan çabuk yemek yer diyor. Herşeye bir lafı var malesef. Gidecekleri günü 7 aydır iple çekiyorum 😭
Ne Zaman gidecekler inşallah bayada olmuş.

İnşallah senin de yüzün güler 😍bi tanesi yetiyor zaten 💕

Benimki herşeye karışır. Çocuk emziriyorum, kapıya geliyor çay içiyoruz çay diye bagırıyor. Yemek yiyorum, cocugu olan çabuk yemek yer diyor. Herşeye bir lafı var malesef. Gidecekleri günü 7 aydır iple çekiyorum 😭
Valla canim masallah 7 aydir iyi bakmissin hamilelik lahusalik falan. Insallah sende az rahat edersin gittiklerinde evinde cocuklarinla.

Kizlar oglumda 22 gundur ayni sey var. Emerken genzi tikali gibi hiriltili ses cikariyo. sutum biraz tanzikli aksa genzine kacirip nefessiz kaliyo sonra bi sure toparlayamiyo nefesini. oksuremiyo dudaklari morarir gibi oluyo falan kaldirip hafif sallamam sarsmam gerekiyo toparlanmasi icin. Tiparlaniyoken de nefes nefese duzeliyo. Burnu tikali diye solusyonda skiyorum hapsurmuyo da bisey de cikmiyo acaba geniz eti mi var diye dusunmeye basladim. Aylik kontrolde sorucam doktora buyuk ihtimal kulak burun bogaza yollucak

Kizlar oglumda 22 gundur ayni sey var. Emerken genzi tikali gibi hiriltili ses cikariyo. sutum biraz tanzikli aksa genzine kacirip nefessiz kaliyo sonra bi sure toparlayamiyo nefesini. oksuremiyo dudaklari morarir gibi oluyo falan kaldirip hafif sallamam sarsmam gerekiyo toparlanmasi icin. Tiparlaniyoken de nefes nefese duzeliyo. Burnu tikali diye solusyonda skiyorum hapsurmuyo da bisey de cikmiyo acaba geniz eti mi var diye dusunmeye basladim. Aylik kontrolde sorucam doktora buyuk ihtimal kulak burun bogaza yollucak
O bazen benim kızda da oluyor ama bazen her zaman değil süt bı anda gelince öksürüyor boğazına doluyor yutamiyor sonra hemen topluyor kendini hırıltı ise çok agladgmda oluyor doktora sordum ben normal demişti boğazında balgam var gibi sanki bı ses geliyor agladgnda özellikle

7 ay dile kolay valla cennetliksin yeri geliyor kendi ana babasını cekemiyor lohusalikta insan. Sen hem hamileliğin i hem sonrasını birarada yaşamak zorunda kaldın. Rabbim mükafatıni mutlaka verir inşallah iki cihanda da yüzünü güldürsün.
Sagol canım, onlara sorsan bi faydamız yok 😂geçen senede 6 ay kaldılar. 4 yılda beraber oturdum😭
Ne Zaman gidecekler inşallah bayada olmuş.
10 gune tomografi sonucu çıkıyor. Ondan sonra bişey olmazsa gidecekler.
Valla canim masallah 7 aydir iyi bakmissin hamilelik lahusalik falan. Insallah sende az rahat edersin gittiklerinde evinde cocuklarinla.
İnşaallah, valla çok ihtiyacım var

Burun aspiratörü ile doyurmadan önce temizle. Bişey olmaz inşallah.

O bazen benim kızda da oluyor ama bazen her zaman değil süt bı anda gelince öksürüyor boğazına doluyor yutamiyor sonra hemen topluyor kendini hırıltı ise çok agladgmda oluyor doktora sordum ben normal demişti boğazında balgam var gibi sanki bı ses geliyor agladgnda özellikle
Benimkininde emerken cikiyo o ses canim uyurken falan yok dikkat ettim. Ama mutlaka her emmede biberon olsun meme olsun genzine kaciriyo nefesi kesiliyo

Ebebegin markasini almistim canim yani ucu burnuna girmeli mi ona da emin degilim
Onu bilmiyorm ama dur resmini atayım
15642277825648075454227572251824.jpg
15642278160167429148493093654026.jpg

Ucundaki çizgiye kadar girse yetiyor

20190727_144655.jpg
bunda cizgi falan yok canim 😕 ilk defa kullaniyorum bundan ben mi beceremedim bunlarin burun deliklerimi kucuk cozemedim

Eklentiler

• 20190727_144623.jpg
    20190727_144623.jpg
    112,7 KB · Görüntüleme: 12
Ben doğurdum bile 😂 3 tane vardı ama donduracak kalitede değildi bitanesi ya tutar ya tutmaz dedi doktorum üçüncüde koydu 😊 o kadar vasatti yani durumum doktor bile inşallah biri tutar dedi tutunca da şaşırdı hatta hiç umudum yoktu diye🙏🙏
Maşallah kuzum başta kötü şeyler olsa da sonucun ne hayırlı olmuş. Rabbim bana da nasip eylesin.benim mecbur dondurulacak doktor hormonların müsait değil bir sonraki adetten sonra gidecegim

Benimde aglarken ayni balgam var gibi oluyo.bi de ilk uykuya dalacagi zaman yataginda hep hiriltili sesler cikaroyo.uyuduktan sonra kesiliyo

X