2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

3 saatte evi sildim supurdum toz aldim utu yaptim wc banyo yikadim mutfagi temizledim karnimi doyurdum aksam yemegini koydum balkonu temizledim Allahim aglamak istiyorummm. Yatsam seytan durter bunlari uyanirlardi is yaptim yaa uyudular masallahhhh
Maşallah kuzulara, sendede valla ayların acısı çıkmış gibi geçmiş olsun. Bende dün temizledim evi
Sen tek başına iyi bile başarıyorsun 3 çocukla

Kızlar iki üç gündür atak dönemi gibi bir şey yaşıyoruz sanırım yada kolik. Akşam olunca oğlanlar açıyor bayrakları avazları çıktıkları kadar ağlıyorlar be yapsam boş sinirlerim bozuldu artık

Aaa bu şey değil mi benAllah kolaylık versin Hülya’cım böyle giderse 50 kiloya düşeceğim
Kızlar uzamış sarılığı olunca kan aldırdık kolundan, tsh 6 çıkmış 2 hafta sonra tekrar kan alınacak kıyamam yavruma yaa
Canım geçmiş olsun neden bu kadar uzun sürmüş ki
Çok şaşkınım ya şu an benim arkadaşımda orda yaptırmıştı inşallah bu hakka girmemişlerdir

Allah kolaylik versin canim. bu 3 saatte mizirdanan oldu ama uyanmamislardi. en son dusumu alip sutumu de sagdimmm ohh misss her gun boyle olsa keske

Maşallah kuzulara, sendede valla ayların acısı çıkmış gibi geçmiş olsun. Bende dün temizledim evi
Sen tek başına iyi bile başarıyorsun 3 çocukla
Sagol canim en son gecen hafta silmistim evi icime sinmiyodu cok iyi oldu halilari falan kaldirdim koltuklari cektim dip kose sildimmm

Canim gaz sancisi aksamlari cok vuruyor arada bizimkilerde cildiriyor banyo yaptir karinlarina ve ayaklarina bolca su dok hatta mumkunse kovanin icine belden asagilarini sok bi sure. Insallah kolik degildirler.

62 ye dusmusum ben canim hizla kilo veriyorum 2 3 gunde 1 kilo mutlaka gidiyor. Bu rutin boyle devam ederse kirkli kilolari gormek zaten kacinilmazzz

Kızlar benim kızın bugün doktor kontrolü vardı kalbinde üfürüm varmış geçiyormu bu bilgisi olan varmı kardiyoloğa yönlendirdi
Canim geçmiş olsun ama üfürüm derken ne demek yani doğduğunda bişey varmıydi ilk muayenede görülmemismi ben hiç duymadım delik dognca bile geçiyor genelde doktoru ne dedi peki geçer geçmez gibi.

Canim geçmiş olsun ama üfürüm derken ne demek yani doğduğunda bişey varmıydi ilk muayenede görülmemismi ben hiç duymadım delik dognca bile geçiyor genelde doktoru ne dedi peki geçer geçmez gibi.
Canım doktor daha öncedende her gittiğimiz de kalbini dinliyordu hatta şuanda bişey yok yenidoğanlarda sonradan duyulabiliyor üfürüm her kontrolde bakıcaz demişti bu kontrolde çıktı işte zayıf doğanlarda oluyor genelde fln dedi kardiyolog bir görsün ne boyutta fln dedi bende korktum ay sonu götürücez ne zaman doktora gitsek bişey le dönüyoruz korkuyorum artıl gitmeye

Korkma canim inşallah basit geçici biseydir bı belirtisi falan oluyomuymus ki ona göre takip ederdin bu bı ay boyunca hele bı görünün kardiyolog daha net ve emin bişey söyler.

Korkma canim inşallah basit geçici biseydir bı belirtisi falan oluyomuymus ki ona göre takip ederdin bu bı ay boyunca hele bı görünün kardiyolog daha net ve emin bişey söyler.
Hiç onları söylemedi belirti fln genelde 6.ayda geçiyor dedi sadece kilo alımını büyümesini engellerse sorun olurdu dedi ama öyle bir durum yok şuanda dedi
Canım bizimkiler hemen hemen aynı seninki ne kdr aldı 1 ay da kaybettiği kilonun üstüne

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah geçici bir süreçtir
Sagol canim en son gecen hafta silmistim evi icime sinmiyodu cok iyi oldu halilari falan kaldirdim koltuklari cektim dip kose sildimmm
ooh oh iyi yapmışsın. İçinde rahat eder en azından. Bende kayınvalide olmasa zor yaparım herhalde. Çocuga bakıyorda öyle yapıyorum :)
Kızlar benim kızın bugün doktor kontrolü vardı kalbinde üfürüm varmış geçiyormu bu bilgisi olan varmı kardiyoloğa yönlendirdi
Geçmiş olsun canım. Ondan korkma. Benim oglumda ve görümcemin kızında da olmuştu. Çocuk kardiyolojisine getirmiştik. Hiç bir sorun olmadı şükür.

Anladım canım korkma bak geçici biseymis sonuçta 2650 ile hastaneden cikmstk işte canım 36 günlük şuan 5 gün önce sağlık ocağnda 3800 ölçtü ebe doktor da 3750 ölçtü

Canım slm allah razı olsun çok korktum kardiyoloji ne yapmıştı ne dediler ne kadar sürede geçti ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…