- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Bu posetler nerde satiliyo ki canim?Kızlar ben kış için dondurucuya yaz meyvelerinden püre yapıp koyacağım. Kışın malum meyve secenegi pek olmuyor.
6 aylık oldugu zaman ek gıdaya gececegiz. Eki Görüntüle 2292841
Bu şeftali püresi, sizede fikir olsun istedim
A101 de var canım. Buz torbası olarak geçiyor. Ben kemik suyu kaynatıp içine dolduruyorum. Hazır et suyundan daha iyi oluyor. Çocuklara yararBu posetler nerde satiliyo ki canim?
İyi düşünmüssun canım bende yapaym diyordum da tazeliği kalmaz diye buzlukta sebze meyveler Max 6 ay durabiliyor diye biliyorum nasıl olur ki benim bahçem de şeftali kayısı frambuaz var koyayım diyordmm da işte tamda kısa geliyor bizimkilernn ek gıda süreciKızlar ben kış için dondurucuya yaz meyvelerinden püre yapıp koyacağım. Kışın malum meyve secenegi pek olmuyor.
6 aylık oldugu zaman ek gıdaya gececegiz. Eki Görüntüle 2292841
Bu şeftali püresi, sizede fikir olsun istedim
Malesef canım, kışın portakal mandalina falan versek asitten ötürü pişik yapabilir. Elma armut muz da verilebilir.İyi düşünmüssun canım bende yapaym diyordum da tazeliği kalmaz diye buzlukta sebze meyveler Max 6 ay durabiliyor diye biliyorum nasıl olur ki benim bahçem de şeftali kayısı frambuaz var koyayım diyordmm da işte tamda kısa geliyor bizimkilernn ek gıda süreci
İlk koyduklarmzdan verirz yaza zaten baya baya yerler yani mevsimibde taze tazeBen şeftali koyacağım bakalım
AynenDe Ed
İlk koyduklarmzdan verirz yaza zaten baya baya yerler yani mevsimibde taze taze
Gördüysen süper. Bende yatağımla aynı hizada olsun istiyorum. Ölçersen bana da yazar mısın?Canm ben bu modelin aynısını burda mağaza da gördüm dantelleri bile aynı beğendim yalnız yatagima birleştirnce anne yani istiyorum ya beşik yataga tam uysun istiyorum yataktan kısa yada uzunolmasn gidip tekrar bakacam burdaki mağazaya aynısı zaten begenirsem internetten bunu siparis edicem çünkü mağaza 840 burda 630 tl
Asıl sana maşallah 3 saatte o kadar şeyi nasıl yaptın3 saatte evi sildim supurdum toz aldim utu yaptim wc banyo yikadim mutfagi temizledim karnimi doyurdum aksam yemegini koydum balkonu temizledimAllahim aglamak istiyorummm. Yatsam seytan durter bunlari uyanirlardi is yaptim yaa uyudular masallahhhh
Geçmiş olsun canım. İnşallah önemli bir durum değildir hemen geçerKızlar benim kızın bugün doktor kontrolü vardı kalbinde üfürüm varmış geçiyormu bu bilgisi olan varmı kardiyoloğa yönlendirdi
Aa çok çok geçmiş olsun canım. Bi arkadaşta öyle olmuştu sanırım. İnşallah bişey olmaz. Saglıkla kucagına alırsın inşaallahKızlar bende de kaşıntı başlamıştı meğer gebelik kolestazı olmuşumkaraciğer enzimler yükselmiş. İlaca başladık ama nette okuduğuma göre ilaç fayda etmezse erken doğum oluyormuş ben kız erken gelmek için her yolu deniyor sanki... 37-38e bi gelsek sağlıkla
Sağol canım, Allahtan 33.haftalık olmak üzereyiz bebeğin gelişimi de iyi. Ama kullanacağım ilaç fayda ederse 38e kadar sorun çıkmaz diye umuyorumAa çok çok geçmiş olsun canım. Bi arkadaşta öyle olmuştu sanırım. İnşallah bişey olmaz. Saglıkla kucagına alırsın inşaallah
Tamam canım olurGördüysen süper. Bende yatağımla aynı hizada olsun istiyorum. Ölçersen bana da yazar mısın?
anladım cnm zaten bunu elemistkelemistkAynen buydu bak ben bulamadım netten aşağıdaki ahşap çatladi sallama aparatlarını takarken
Bir sorun olmaz inşallah. Günler haftalar geçer bir şekilde. Saglıkla kucagına alırsın sende :)Sağol canım, Allahtan 33.haftalık olmak üzereyiz bebeğin gelişimi de iyi. Ama kullanacağım ilaç fayda ederse 38e kadar sorun çıkmaz diye umuyorum
Aa hic gormedim bilmiyodum canim aldirayim bende hazirlayayim dedigin gibi ocak ayina falan denk geliyo bizimkilerin ek gida zamani bi kac cesit sey hazirlayip atmak lazim buzlugaA101 de var canım. Buz torbası olarak geçiyor. Ben kemik suyu kaynatıp içine dolduruyorum. Hazır et suyundan daha iyi oluyor. Çocuklara yarar
Asıl sana maşallah 3 saatte o kadar şeyi nasıl yaptın
Gecmis olsun canim yagli ve baharatli seylerden uzak dur insallah ilaclada 1 ayi daha gecirirsinizKızlar bende de kaşıntı başlamıştı meğer gebelik kolestazı olmuşumkaraciğer enzimler yükselmiş. İlaca başladık ama nette okuduğuma göre ilaç fayda etmezse erken doğum oluyormuş ben kız erken gelmek için her yolu deniyor sanki... 37-38e bi gelsek sağlıkla
Çok sağol canım inşallahGecmis olsun canim yagli ve baharatli seylerden uzak dur insallah ilaclada 1 ayi daha gecirirsiniz