ben geçen de burda de factoya gittim hamile tunikleri vardı cok güzel bende tayt corap bulamadm yok resmen cidden çok zor bulmak bidaha ciktgmda tekrar bakacamKizlar kafayi yicem 3 alisveris merkezi gezdim lcw coton defakto boyner ne bulduysam girdim yok anam hamilelere gore bisey yok. Cogu magazada hamile reyonu bile yok.olanlarda tek tuk kalmislar vardi. Indirimde 1 tane tunik gibi bisey aldim o da evde giymelik yani annemlere gidersem karnimi arkami kapasin diye. Merkezde varmis gebe giyim magazasi orayada arabayla gidip park yeri bulmak iskence diye gidemiyoruz
Ben sana çok komik bir şey soliycem. Aynı sorunu bende yaşadım. Hiç birşey bulamadım. Bir tane hamile pantolonu buldum. Ve buraya dikkat eşimin gomleklerini giydim . Ve sikmayacak şekilde kemerle kombinledim. Işyerinde kimse eşimin olduğunu anlamadı. 3 tane gömleğini ben kullandımKizlar kafayi yicem 3 alisveris merkezi gezdim lcw coton defakto boyner ne bulduysam girdim yok anam hamilelere gore bisey yok. Cogu magazada hamile reyonu bile yok.olanlarda tek tuk kalmislar vardi. Indirimde 1 tane tunik gibi bisey aldim o da evde giymelik yani annemlere gidersem karnimi arkami kapasin diye. Merkezde varmis gebe giyim magazasi orayada arabayla gidip park yeri bulmak iskence diye gidemiyoruz
Elif ismini gerçekten seviyorumgve Allahm basip ederse ELİF koyucaz eşimle benim baş harflerimzle başlayıp bitiyor hemde anlamını çok sevdiğim bı isim
Alisveris merkezine gore bile degisiyor urunler deli oldum. Tamam normal kazaklarda var bol uzun tunik gibi ama onlarinda kollari masallah yarasa koldan beter. belinden basliyo sanki. yakasi bi yerde kolu bi yerde gibi. Anamlara gidersem ne giyicem bilmiyorum bugun gecen sene aldigim tunigi giydim oda duz kesim karnim cikti ama hic bebege benzemiyodu sanki sadece karnimdan kilo almisim gibi.ben geçen de burda de factoya gittim hamile tunikleri vardı cok güzel bende tayt corap bulamadm yok resmen cidden çok zor bulmak bidaha ciktgmda tekrar bakacam
Gecen sene asiri kilo aldigim zaman 65i falan gormustum esimin beyaz pantalonunu bende giyiyodumBen sana çok komik bir şey soliycem. Aynı sorunu bende yaşadım. Hiç birşey bulamadım. Bir tane hamile pantolonu buldum. Ve buraya dikkat eşimin gomleklerini giydim . Ve sikmayacak şekilde kemerle kombinledim. Işyerinde kimse eşimin olduğunu anlamadı. 3 tane gömleğini ben kullandım
Alisveris merkezine gore bile degisiyor urunler deli oldum. Tamam normal kazaklarda var bol uzun tunik gibi ama onlarinda kollari masallah yarasa koldan beter. belinden basliyo sanki. yakasi bi yerde kolu bi yerde gibi. Anamlara gidersem ne giyicem bilmiyorum bugun gecen sene aldigim tunigi giydim oda duz kesim karnim cikti ama hic bebege benzemiyodu sanki sadece karnimdan kilo almisim gibi.
Gecen randevuda ozellikle sordum karnim cok erken cikti dedim normaldir ikiz cunki dedi. Masallah bende pantalonlarimi 2 kilo alsam olmayacak darlikta almisim o yuzden bu cirpinislarim. 1 tane rahat oluyodu ona da camasir suyu damlattim yaa gecen gunay vallahi napicz bu giyim işlerini bilemedim her doktora gitmemde illa ugruyorm bı mağazaya ama yok netten Alicam bazı şeyleri ben artık napaym benim göbek yeni yeni cikti nedense ?
Yahya emir olucak inşallah oğlumun ismiKizlar cinsiyetler belli olduğuna göre isimler netleştimi? Hadi yazın bakalım ortalık şenlensin
Güzel uyumlu olmuş benceYahya emir olucak inşallah oğlumun ismi
Teşekkürler canımGüzel uyumlu olmuş bence
Dualarım seninle üzülme bak bi yol çıkıyorHepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim şimdi daha iyiyim ilk defa akşam uyuyabildim buda geçecek elbet bugün güzel bir haber aldım 2009da yaptığımız tüp bebekten kalan 4 embriyomuz hala duruyormuş şok oldum biz ozaman maddi manevi zor bir dönemde olduğumuz için çözdürülsün diye evrak imzalamıştır ama çok şükür çözülmemişler şimdi bizden bu güne kadar olan yıllık saklama ücretini istiyorlar alıcam onları rabbim kısmet ederse drum en az iki adet beklemeliyiz dedi ben şimdiden heyecanlandım bile dualarınızda bizide unutmayın olurmu arkadaşlar
Cok gecmiş olsun canımKizlar gece kanamam oldu cok korktumm
ben web den h n m den hamile pantolonu sipariş ettim ama basen yok bende kayıyorlar üstümden. Ben de normal giyim magazalarından beli lastikli kumaş pantolon aldım 4-5 tane.Gecen sene asiri kilo aldigim zaman 65i falan gormustum esimin beyaz pantalonunu bende giyiyodumOglumda da son zamanlarim kisa denk geldigi icin bisey almadim ablam pantalon vermisti onu giydim esimin kazaklari uzun tunik gibi oluyodu onlari giymistim. Ustune de yaa panco yaa kaban onunu kapatamiyodum tabi kalin sal atiyodum karnima dogru oyle cikardim. Ama simdi ne var ne yok olan sey karnim. olan esyalarimda dar karnimdan bir iki tunik 1 2 pantalon bulsam sukredicem.
Benim basen masallahh bi buyurse kim kimmis olur yani o dereceDualarım seninle üzülme bak bi yol çıkıyor
Cok gecmiş olsun canım
ben web den h n m den hamile pantolonu sipariş ettim ama basen yok bende kayıyorlar üstümden. Ben de normal giyim magazalarından beli lastikli kumaş pantolon aldım 4-5 tane.
Lastik sıkmasın diye medium veya 38 aldım.
Basen kısmı torba gibi oluyo ama gömlek kazakla kapatıyom. Eski kazaklar oluyo gömlek almak zorunda kaldım 2-3 tane. Benim gogsum baya şişti kızlar.
Tabi bunlar tipik çalışan giyim
Benimde aynı canım çabuk yoruluyorum, göbeğimde hamileyim diyor uzaktan bakınca bile alt tarafları sertKızlar 3 ayı bitipte karnında sertleşmeler olan varmı? Karnıma dokunuyorum taş gibi. Tuvaletimi yaparkende azar azar yapmaya başladım. Rahim büyümeye başlıyor sertleşme normalmi bilemedim. Buhün 3 saat dışarı çıktım öldüm yorgunluktan
sagol cnmDualarım seninle üzülme bak bi yol çıkıyor
Cok gecmiş olsun canım
ben web den h n m den hamile pantolonu sipariş ettim ama basen yok bende kayıyorlar üstümden. Ben de normal giyim magazalarından beli lastikli kumaş pantolon aldım 4-5 tane.
Lastik sıkmasın diye medium veya 38 aldım.
Basen kısmı torba gibi oluyo ama gömlek kazakla kapatıyom. Eski kazaklar oluyo gömlek almak zorunda kaldım 2-3 tane. Benim gogsum baya şişti kızlar.
Tabi bunlar tipik çalışan giyim
Geçen gebeliğimdede karnımın altı taş gibi oluyordu erken doğurdum yine aynısı olcak diye çok korkuyorum kasılmam olunca hemen yatıyorum. Sende dikkat et canım sen ikiz annesisin çok endişeleniyorum ikiz anneleri için, kimse yaşadıklarımı yaşamasın inşallah.Benimde aynı canım çabuk yoruluyorum, göbeğimde hamileyim diyor uzaktan bakınca bile alt tarafları sert
İnşallah bu sefer hepimiz vakti zamanında sağlıkla kucağımıza alacağız canım. Korkularını anlıyorum rabbim kimseye yaşatmasın inşallahGeçen gebeliğimdede karnımın altı taş gibi oluyordu erken doğurdum yine aynısı olcak diye çok korkuyorum kasılmam olunca hemen yatıyorum. Sende dikkat et canım sen ikiz annesisin çok endişeleniyorum ikiz anneleri için, kimse yaşadıklarımı yaşamasın inşallah.
Masallah canim icin rahat etmistir oglusin da hayirli olsin saglikli olsunSelam kızlar :)
İkili test sonucum temiz çıktı. Cinsiyeti de belli oldu. Bir oglum daha oluyor