- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
sagol canim aynen oyle yapicam yarin sorucam doktora iyice baksinnhilal1907 csnımmgeçmiş olsun bende de olmuştu sebebini bulamadı doktorum kanama alamı göremedi. Tutunma kanamasıdır inş bugün yat hiç kalkma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canim aynen oyle yapicam yarin sorucam doktora iyice baksinnhilal1907 csnımmgeçmiş olsun bende de olmuştu sebebini bulamadı doktorum kanama alamı göremedi. Tutunma kanamasıdır inş bugün yat hiç kalkma
Benimde basta kirmizi geldi canim bende korktum doktoru aradim gece 12 de fitili kullan sabah igneni yaptir yat demisti. Kirmizi olan kan fitille kahverengi oldu ama igne daha etkili insallah bi daha yasamazsinfitille birlikte geldi kan kahverengi olda hic korkmazdim kirmizi olunca elim ayagim bosaldi birden.
Ayy maşallah bundan sonrada sorunsz sıkıntısz bı hamilelik geçirirsn umarm kendine çok çok dikkat etKızlarr 8.gün 117 olan değerim 10.gün 314 olmuş. Çok şükür Allahım ya. Çok mutluyum. Allahım çok büyük ya
Amin inşallah canım ya. Rabbim saglıkla kucagımıza aldıgımız günleri de göstersin inşallahAyy maşallah bundan sonrada sorunsz sıkıntısz bı hamilelik geçirirsn umarm kendine çok çok dikkat et
Cabucak gelip geçmiş bak ben yasamadm ama gebelerin % 25 inde ilk 3 ay kanamalar yogun ve agrili olmadigi sürece normalmiş strese girme sakin normal ve geçecek oyle düşün yarın görünce rahatlarsn yavrusunuKizlar gece kanamam oldu cok korktumm
Amin canım inşallah Allah razı olsun rabbim evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsinGunaydinnn anca yazma firsatim oldu. Benimde 1 tane oglum var kendiliginden oldu bu arada 7 yasina geldi. senelerce spiralle korunduk sonra kardesi olsun dedik 2 bucuk sene denedik bunun 1 senesi her ay hatta 2 haftada 1 doktora gitmekle gecti. Rahim filmleri cektirdim laparoskopi histeroskopi ameliyati oldum ondan once klomen catlatma ignesi kullandim hic bisey fayda etmedi. Bizde sebepte tam bulunamadi. Tuplerde kasilma olanilir denildi. Neyse konuya gelicem bana da olur bekle yasin genc dedi annemler ablamlar ama hangi doktora raporlarimi gostersem tup bebek dedi. Karar verdik tamam bizim ilk denememiz belki senin gibi bir cok kez denemis olsak bende ayni tepkilerin daha cogunu alicaktim eminim etrafimdan ama yapma bekle diyenlere dedigim tek sey suydu. Benden sonra evladima bi kardes kalsin. Maddi manevi herseyi gectim. Ben kendi zevkime yapmiyorum. kimse zevkine bu ise bi ton para dokmuyor. Tek istegim kardesi olsun bisey oldugunda bu dunyada tek hissetmesin ele kosmasin icine kapanmasin kardesim var benim diyebilsin diye giristik. Insallah seninde kizina en hayirlisindan kardes yada kardesler gelir.
Aynen öyle canım kimsede vicdan kalmamış bir sürü kardeşim var daha bir çoğu geçmiş olsun diye aramadı bile bende bundan sonra herkese ederi kadar davranıcam önce ailemCanım sen menapoza girdinde gebeliği boşuna mı deniyorsunki bu insanlar sana böyle yorumlar yapıyor. Allaha şükür yumurtalığın ve rahmin çalışıyor, anneliği yaşayacak durumdasn. Bu zamana kadar olmadıysa bu allahın takdiri bundan sonra olmayacak birşey diye birşey yokki. maşallah gayet sağlıklısın tabiki çocuğunuza kardeş istemek en doğal hakkınız. Sen tüm konuşulanlara kulağını tıka belki bu süreçte muhabbetini azalt güzel seylere odaklan. Allah bir kapıyı kapattıysa size bir kapı açtı çpk şükür. Dualarımız seninle
İnsanlar ne acımasız olmuş yaa
Geçmiş olsun canım rabbim sana bağışlasın yavrunu inşallahKizlar gece kanamam oldu cok korktumm
Kahverengine falan donmedi cnm direk kesildi cok sukurBenimde basta kirmizi geldi canim bende korktum doktoru aradim gece 12 de fitili kullan sabah igneni yaptir yat demisti. Kirmizi olan kan fitille kahverengi oldu ama igne daha etkili insallah bi daha yasamazsin
Ayy insallah cnm zaman gecmiyoCabucak gelip geçmiş bak ben yasamadm ama gebelerin % 25 inde ilk 3 ay kanamalar yogun ve agrili olmadigi sürece normalmiş strese girme sakin normal ve geçecek oyle düşün yarın görünce rahatlarsn yavrusunu
tesekkur ederim cnm aminnGeçmiş olsun canım rabbim sana bağışlasın yavrunu inşallah
Gözün aydın canım, saglıkla devam etsinKızlarr 8.gün 117 olan değerim 10.gün 314 olmuş. Çok şükür Allahım ya. Çok mutluyum. Allahım çok büyük ya
hayirli olsun bebegin. Insallah en kisa zamanda gorursunuz de minnakiiiKızlarr 8.gün 117 olan değerim 10.gün 314 olmuş. Çok şükür Allahım ya. Çok mutluyum. Allahım çok büyük ya
Teşekkür ederim canımBebitoma_yolculuk canimm hayirli olsunn
Amin inşallah canım. Hayırlısıyla onu da atlatsaydıkhayirli olsun bebegin. Insallah en kisa zamanda gorursunuz de minnakiii
Amin inşallah canım. Çok sagolGözün aydın canım, saglıkla devam etsin