2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Sağol canım sağlıkla gelsinlerde tek duam rabbime herkesin bebeğiyle birlikte. Sende tam öğrenirsin artık bir daha kontrole
Aynen canim 16 da kesinlesir dedi hemde detyli ultrason mu oyle bisiler soledi ksmet bakalim nasi dayancaksan 2 subat randdevu ozleym bi hafta sora gidebilrz oylesine gormeye:)) kesnlkle canim tek duan o benimde saglkli olsn zamannda dogsun yavrularimz❤

Dayanmak zor oluyor ya kontrole kadar bakalım :) amin inşallah canım
Kizlar bu gun minigimin kesesini gordum cok sukurr
Gözünaydın canım

Selam kizlar bnde ilk parcami aldim dun agiz mendili :)) 10 lu pakt yapmslar. cinsiyt kesinlesmedginden esya almak istemedim erkende geldi ama icimde bisi alma hissi vardi annemle bi magazaya baktk da doyamadik bakmaya insanin kendisi icin bakmasi neguzel bi duygyms sukurler olsn

Aynı ben bende kendimi zor tutuyorm mağazalardan cikamiyorm girince

Bakalim icimiz acilsin ufak bisi al gitsn olmadi yalnz bebekle ilgili her detay dusunulms ya ne guzel hayran kaldim guzel bir donemdeyiz annelerimz zamannda yasamadigindan bizle heveslerini aliyo onu fark ettim
Evet canım gerçekten her şey var, rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Kızlar selam bişey sorucam ..2 .tüpbebeğim için perşembe kan testi günüm bu yarın veya sonraki gün idrar testi yapsam gebelik varsa çıkar dimi...

İdrar testi negatif ise kan vermeye gitmicem ..
Öyle kan verip beklemek beni çok yıpratiyor....
Bekleyip bekleyip kandan negatif görmek

Canım benim 8. Gün silik bir çizgi çıkmıştı çok şükür sen de Çarşamba falan bak istersen

Canım pozitifi gördükten sonra muayene yada tetkik yapılmıyor değil mi. Sonuca göre direk ultrason randevusu mu verdiler
İki kere kan verdim canım sonra 30una gün verdi, bana çok geldi ama hem kese hem kalp atışları hep birlikte görünür diye mi öyle istediler anlayamadım

Saglikla hayirlisiyla geldn ins tosuncuk❤ cok heyecanli zatn cok az kalms sana her an olabilir gozuyle bakiyodur drlar:)
Evet canım annem her gün arayıp ağrın basladi mi diye soruyor tuttura bilecek gibi . Ben ararım diyorum yok yine olmuyor sabah kapıya gelmiş ağrın basladi mi diye bende ilk alışverişe ağız mendilinden başlamıştım. Şapka almıştım. Evde çıkarıp çıkarıp onları opuyordum. Gerçekten şahane bir duygu. Ben o kadar tekme yememe rağmen hala karnımda bir can taşıdığıma inanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…