2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Ayy masallah canimm saglikla gelsin inss

Aynen bnde canim o korkutuyo insani zatn cizgiyi gorunce sabah aksm yaptgm oldu sakladim hepsini hatira cok iyi yapmssn sende❤ seninde ilkinde nasip oldu sanirm bnmde ilk denemem sukurlero lsn

Tek cocuk olarak yaziyorum canom kesinlkle kardes dusun olabiliyorsa imkanlarini zorla bnce. Esim de tek cocuk bnde biz tek hic dusunmedik:) rabbim nasip etsin sanada❤

Insanlari bosver kolay cocugu olanlar bosbos konusir. Zatn bu hasreti ceken insanda daha cok cocuk istegi oluyo cok normal bu rabbim bu mutlulugu yasatsn size tekrardan

Malesef her subelernde olmuyo canim cok haklisin. Istnbulda kac lcw gezdk yoktu bakirkoyde kendi binasnda cok cest vrdi ordan pantoln blmstm digerlerinde hic yoktu gercektn bisi

Allah kmseye yasatmasn sanada allah korusn canim. Cok cabuk yoruluyorm bnde ayakta gezerken fazla kalinca zatn kalamiyorm:))

günaydın kızlar iyi haftalar
bu cts kontrolüm var iple çekiyorum meraktan ölüyorum ne alemde 21'inden beri görmedim

Benim basen masallahh bi buyurse kim kimmis olur yani o derece yaa gezmeye giderken 1 2 tane yeter bana artar bile de iste bulmak sorun
aynen yarın bigün beli lastikli de belki rahatsız edecek ama iş-haftalık çamaşır programı almak zorunda kaldım 4-5 pantolon oyle
bu arada görümcem lcw'den bana çok güzel halime elbisesi almış kaz ayağı desenli kumaştan
mağazada yoksa webden bak istersen

Canım pozitifi gördükten sonra muayene yada tetkik yapılmıyor değil mi. Sonuca göre direk ultrason randevusu mu verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…