Ayy masallah canimm saglikla gelsin inssKızlar randevudan cktm bizimkisi kiz artık netlesti 4 aylik oldukhersey yolunda sukur bacak boyu uzunmus uzun bir kizimiz olacak 4 d gorduk bugun agzini yüzünu ama hemen kapadı doktor ses rahatsiz etmesin diye yasadigm mutlulugu anlatmam imkansız sanirim siz beni anliyorsunz
Aynen bnde canim o korkutuyo insani zatn cizgiyi gorunce sabah aksm yaptgm oldu sakladim hepsini hatira cok iyi yapmssn sende❤ seninde ilkinde nasip oldu sanirm bnmde ilk denemem sukurlero lsnben tüp bebek tedavisine başlamadan önce o kadar çok negatif idrar testi sonucu gördüm ki bu sefer korktum yapmaya en azından 10 gün umutla beklerim diye düşündüm :)
pozitif olduğunu öğrendikten sonra idrar testi yapıp sakladım ama
Hayirli olsn canim senden bu sonucu bkliyodum evdeki testin var diyordu:) masallahDondurulmus transfer oldu. Sadece estrofem ve crinone jel kullaniyorum
Hayirli saglikli olsun canim daha kesnlesir tabi onumzdeki haftalarda saglikla gelsnler masallahKızlar ben bugün tüp bebek druma teşekkür için gitmiştim gelmişken bakayım dedi ben ikisi de erkek dedi
Allah gonlune gore versin canim iksiinide tatman super olur en bas saglik tabiki❤Amin inşallah canım yeter ki sağlıkla gelsinler, biri kız olsa fena olmazdı
Gozun aydon canim hosgeldn masallahSelam arkadaşlar
Elhamdulillah bu konuya yazmak nasib oldu
İlk Bhcg 176 ikinci 566 çıktı. Artık biraz ferahladım. Şimdi ultrason randevusunu beklemek var sırada 3 hafta sonra çağırdı
Allahım tamamına erdirsin sağlık sıhhatle
Tek cocuk olarak yaziyorum canom kesinlkle kardes dusun olabiliyorsa imkanlarini zorla bnce. Esim de tek cocuk bnde biz tek hic dusunmedik:) rabbim nasip etsin sanada❤Arkadaşlar birde bişey sormak istiyorum size lütfen herkes kendi fikrini yazsın bana şimdi ben iki kez normal yolla olan kimyasal gebelik yaşadım 4 kez aşılama ilk tüpden bir kızım var ikinci tutmadı üçüncüde kalbi durdu şimdi bana herkes ne gerek var bukadar zorlamaya olmuyorsa bırak işte boşuna acı çektiriyorsun kendine gibi bir sürü laf edip canımı sıkıyor sizcede öylemi evet bir kızım var ama eşimi çok seviyorum oda beni bir çocuğumuz daha olsun kızımın da kardeşi olsun diyoruz yanlışmı düşünüyoruz kardeşlerim bile hatta annem bile kolu komşu gibi düşünüyor
Insanlari bosver kolay cocugu olanlar bosbos konusir. Zatn bu hasreti ceken insanda daha cok cocuk istegi oluyo cok normal bu rabbim bu mutlulugu yasatsn size tekrardanCanım çok teşekkür ederim bende aynısını düşünüyorum bide bana bir tane yetmiyormu diyenlerin en az 2 3 çocuğu var bu gün yine içimde umut var inşallah ben elimden geleni yaparım rabbim nasip ederse de mutlu olurum
Malesef her subelernde olmuyo canim cok haklisin. Istnbulda kac lcw gezdk yoktu bakirkoyde kendi binasnda cok cest vrdi ordan pantoln blmstm digerlerinde hic yoktu gercektn bisiKizlar kafayi yicem 3 alisveris merkezi gezdim lcw coton defakto boyner ne bulduysam girdim yok anam hamilelere gore bisey yok. Cogu magazada hamile reyonu bile yok.olanlarda tek tuk kalmislar vardi. Indirimde 1 tane tunik gibi bisey aldim o da evde giymelik yani annemlere gidersem karnimi arkami kapasin diye. Merkezde varmis gebe giyim magazasi orayada arabayla gidip park yeri bulmak iskence diye gidemiyoruz
Allah kmseye yasatmasn sanada allah korusn canim. Cok cabuk yoruluyorm bnde ayakta gezerken fazla kalinca zatn kalamiyorm:))Geçen gebeliğimdede karnımın altı taş gibi oluyordu erken doğurdum yine aynısı olcak diye çok korkuyorum kasılmam olunca hemen yatıyorum. Sende dikkat et canım sen ikiz annesisin çok endişeleniyorum ikiz anneleri için, kimse yaşadıklarımı yaşamasın inşallah.
Sagol canım, hepimizin evlatları sağlık sıhhat ile dünyaya gelsinMasallah canim icin rahat etmistir oglusin da hayirli olsin saglikli olsun
aynen yarın bigün beli lastikli de belki rahatsız edecek ama iş-haftalık çamaşır programı almak zorunda kaldım 4-5 pantolon oyleBenim basen masallahh bi buyurse kim kimmis olur yani o dereceyaa gezmeye giderken 1 2 tane yeter bana artar bile de iste bulmak sorun
Sağol canım sağlıkla gelsinlerde tek duam rabbime herkesin bebeğiyle birlikte. Sende tam öğrenirsin artık bir daha kontroleHayirli saglikli olsun canim daha kesnlesir tabi onumzdeki haftalarda saglikla gelsnler masallah
Canım pozitifi gördükten sonra muayene yada tetkik yapılmıyor değil mi. Sonuca göre direk ultrason randevusu mu verdilerGünaydın arkadaşlar bana yazan herkese teşekkürler
Hepimiz sağlık sıhhatle geçiririz bugünlerimizi ve bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah
Benim ilk ultrason randevum 30 Ocak
Bekleyişler bekleyişler