2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

fitille birlikte geldi kan kahverengi olda hic korkmazdim kirmizi olunca elim ayagim bosaldi birden.
Benimde basta kirmizi geldi canim bende korktum doktoru aradim gece 12 de fitili kullan sabah igneni yaptir yat demisti. Kirmizi olan kan fitille kahverengi oldu ama igne daha etkili insallah bi daha yasamazsin

Amin canım inşallah Allah razı olsun rabbim evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin

Aynen öyle canım kimsede vicdan kalmamış bir sürü kardeşim var daha bir çoğu geçmiş olsun diye aramadı bile bende bundan sonra herkese ederi kadar davranıcam önce ailem

Kızlar haberlerde okudunuz mu amerikada bir anne bebeğinin beyni gelişmediğini bildiği halde diğer organları sağlam diye birilerinin hayatı kurtulsun diye bebeğini doğurmuş 2 kişiye hayat olmuş. İçim cız etti

Benimde basta kirmizi geldi canim bende korktum doktoru aradim gece 12 de fitili kullan sabah igneni yaptir yat demisti. Kirmizi olan kan fitille kahverengi oldu ama igne daha etkili insallah bi daha yasamazsin
Kahverengine falan donmedi cnm direk kesildi cok sukur
Cabucak gelip geçmiş bak ben yasamadm ama gebelerin % 25 inde ilk 3 ay kanamalar yogun ve agrili olmadigi sürece normalmiş strese girme sakin normal ve geçecek oyle düşün yarın görünce rahatlarsn yavrusunu
Ayy insallah cnm zaman gecmiyo

Geçmiş olsun canım rabbim sana bağışlasın yavrunu inşallah
tesekkur ederim cnm aminn

Kizlar kafayi yicem 3 alisveris merkezi gezdim lcw coton defakto boyner ne bulduysam girdim yok anam hamilelere gore bisey yok. Cogu magazada hamile reyonu bile yok.olanlarda tek tuk kalmislar vardi. Indirimde 1 tane tunik gibi bisey aldim o da evde giymelik yani annemlere gidersem karnimi arkami kapasin diye. Merkezde varmis gebe giyim magazasi orayada arabayla gidip park yeri bulmak iskence diye gidemiyoruz

Barnimm canım sen boşver dinleme hiç onları bizim halimizi ancak bizim gibiler anlar
benimde 2 yıldır olmadı direkt tüp bebek yaptırdık arkadaşlarım bile daha 2 yıldır korunmuyosun acele ediyosun sonuçta bir sorunun yok dediler
yaşım geçiyor diyorum bebegim olsun istiyorum dedim ama anlamıyorlar sen hemen ilk ay hamile kaldın diye bizde öyle olacak degiliz
zorlamak olarakta düşünmüyorum Allah sonuçta bize bu yolda evlat sahibi olmayı nasip etmis kaderimiz buymuş
insallah bi sonraki denemende bebegini kucagına alırsın canım
biz çok güclü kadınlarız bu zorluklara ragmen ayaga kalkabiliyoruz kendine çok iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…