2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Rabbim inşallah bu sefer kucağına almayı nasip eder canım buraya da yazmasam kafayı yiyecem hiç kimse halden anlamıyor öyle acımasız konuşanlar varki inanın evden çıkmıyorum onlarla muhatap olmamak için işin en acı yanı aileminde aynı şeyleri düşünmesi

Teşekkür ederim canım

bence herkesten once sen esinin ve kizinin bir aile bireyi oldugunu unutmasinlar bunlari soyleyenler,sizin kendi karariniz ve isteginiz onemli aileyi sürdüren her turlu sorumlulugu alan siz anne ve babaya dusuyo bu karari vermek, bence esinle beraber istiyorsaniz elele verip tum gucunuzle, inancinizla ve varolusunuzla bu yola girmelisiniz ki bunlar olduktan sonra basarirsnz inaniyorum rabbim hakkinizda hayirlisini versin, kimseyi degil esinle ortak karariniza bakin derim

Canım çok iyi biliyorum o duyguyu bazılarıyla artık sadece selamlaşıp geçiyorum . Konuşmak kolay herkese dört deneme yaptım ben, iki aşılama sayısız ilaç. Dışardan bakan aman ne uğraşıyorsun diyor ama işte evlat başka şeye benzemiyor. Sıkılıp bunaldığın zaman yaz birbirimizi biz anlarız. Birde bu süreçleri ne kadar az insan bilirse o kadar az stres oluyor

Gunaydinnn anca yazma firsatim oldu. Benimde 1 tane oglum var kendiliginden oldu bu arada 7 yasina geldi. senelerce spiralle korunduk sonra kardesi olsun dedik 2 bucuk sene denedik bunun 1 senesi her ay hatta 2 haftada 1 doktora gitmekle gecti. Rahim filmleri cektirdim laparoskopi histeroskopi ameliyati oldum ondan once klomen catlatma ignesi kullandim hic bisey fayda etmedi. Bizde sebepte tam bulunamadi. Tuplerde kasilma olanilir denildi. Neyse konuya gelicem bana da olur bekle yasin genc dedi annemler ablamlar ama hangi doktora raporlarimi gostersem tup bebek dedi. Karar verdik tamam bizim ilk denememiz belki senin gibi bir cok kez denemis olsak bende ayni tepkilerin daha cogunu alicaktim eminim etrafimdan ama yapma bekle diyenlere dedigim tek sey suydu. Benden sonra evladima bi kardes kalsin. Maddi manevi herseyi gectim. Ben kendi zevkime yapmiyorum. kimse zevkine bu ise bi ton para dokmuyor. Tek istegim kardesi olsun bisey oldugunda bu dunyada tek hissetmesin ele kosmasin icine kapanmasin kardesim var benim diyebilsin diye giristik. Insallah seninde kizina en hayirlisindan kardes yada kardesler gelir.

Canım sen menapoza girdinde gebeliği boşuna mı deniyorsunki bu insanlar sana böyle yorumlar yapıyor. Allaha şükür yumurtalığın ve rahmin çalışıyor, anneliği yaşayacak durumdasn. Bu zamana kadar olmadıysa bu allahın takdiri bundan sonra olmayacak birşey diye birşey yokki. maşallah gayet sağlıklısın tabiki çocuğunuza kardeş istemek en doğal hakkınız. Sen tüm konuşulanlara kulağını tıka belki bu süreçte muhabbetini azalt güzel seylere odaklan. Allah bir kapıyı kapattıysa size bir kapı açtı çpk şükür. Dualarımız seninle

İnsanlar ne acımasız olmuş yaa

Allahım ne güzel bir kapı açtı sana. Çok şükür

Çok geçmiş olsun canım miktarı nekadardı
İğne verdimi doktor ?
sagol cnm ya kasik agrisi oldu bikac dakika sonra wcye gittim. Peceteye sulu pembemsi geldi basta. Sonra bayagi kirmizi geldi. İgnem vardi hazirda beklettigim onu vurundum. Sonra tekrar gittim bir iki defa belli belirsiz pembe geldi bidaha gelmedi. Bacaklarim titredi korkudan. Yarin gidicem kontrole. Okadar etkilimi igne hemen kesermi bilemedim. Yerlesme kanamasimiydi onu da bilemedim.

Canim bende de kanama olunca fitil bile hemen etki etmisti bana sabaha kahve rengi ve az gelmisti igneden sonra hic yasamadim cok sukur

İnşallah bu son olur bidaha yaşamassın canım
yerleşme dir büyük bi ihtimal
Kendini yorma hiç yarına kadar yat dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…