2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Kızlar ben bugün tüp bebek druma teşekkür için gitmiştim gelmişken bakayım dedi ben ikisi de erkek dedi :KK66:
Ayy kesin mi canim seninde hayirli olsun artik yavas yavas cinsiyetler netlesiyor ne guzel benim doktor gec soylerim dedi gecende sadece bi tahmin yuruttu. Hayirli saglikli evlatlarimiz olsun insallahhh

Ayy kesin mi canim seninde hayirli olsun artik yavas yavas cinsiyetler netlesiyor ne guzel benim doktor gec soylerim dedi gecende sadece bi tahmin yuruttu. Hayirli saglikli evlatlarimiz olsun insallahhh
Canım bir tanesininkini dr göstermeden ben gördüm zaten o kesin:KK70: ama diğeri çok zor gösterdi belki onda yanılmıştır :halay:

Canım bir tanesininkini dr göstermeden ben gördüm zaten o kesin:KK70: ama diğeri çok zor gösterdi belki onda yanılmıştır :halay:
Benimkilerin de kemiklerini gosterdi dikeyse erkek yataysa kizmiymis neymis. Biri baya havadaydi erkege benziyo dedi digeri de sanki ama kesin konusmuyorum insallah biri kizdir dedi doktorumda. Herkes kizim olsun istiyo rabbim gonlumuzdekini versin insallah:dua:

Benimkilerin de kemiklerini gosterdi dikeyse erkek yataysa kizmiymis neymis. Biri baya havadaydi erkege benziyo dedi digeri de sanki ama kesin konusmuyorum insallah biri kizdir dedi doktorumda. Herkes kizim olsun istiyo rabbim gonlumuzdekini versin insallah:dua:
Amin inşallah canım yeter ki sağlıkla gelsinler, biri kız olsa fena olmazdı :KK66:

Selam kızlar :)
İkili test sonucum temiz çıktı. Cinsiyeti de belli oldu. Bir oglum daha oluyor ❤️
Temiz çıktıgına sevindim tebrik ederim ❤️

Kızlar randevudan cktm bizimkisi kiz artık netlesti 4 aylik olduk :nazar::KK200: hersey yolunda sukur bacak boyu uzunmus uzun bir kizimiz olacak 4 d gorduk bugun agzini yüzünu ama hemen kapadı doktor ses rahatsiz etmesin diye yasadigm mutlulugu anlatmam imkansız sanirim siz beni anliyorsunz:dua:
Tebrik ederim❤️ Ben de haftaya gidecegim çok merak ediyorum ☺️ 3’lu veya 4’lu test istemedi mi

Kızlar ben bugün tüp bebek druma teşekkür için gitmiştim gelmişken bakayım dedi ben ikisi de erkek dedi :KK66:
Tebrik ederim canım ❤️

Tebrik ederim❤️ Ben de haftaya gidecegim çok merak ediyorum ☺️ 3’lu veya 4’lu test istemedi mi

Tebrik ederim canım ❤️
Teşekkür ederiz :KK200: 2 li test sonucu cok iyiydi olcumleri degerler 3 lu istemedi gerek gormedi 4 lu hiç konuşmadk ilerledkce haftaya şu olck falan diye gidiyoruz bugunlerimize cok şükür:dua:

Selam arkadaşlar
Elhamdulillah bu konuya yazmak nasib oldu ♥️
İlk Bhcg 176 ikinci 566 çıktı. Artık biraz ferahladım. Şimdi ultrason randevusunu beklemek var sırada 3 hafta sonra çağırdı
Allahım tamamına erdirsin sağlık sıhhatle

Hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim şimdi daha iyiyim ilk defa akşam uyuyabildim buda geçecek elbet bugün güzel bir haber aldım 2009da yaptığımız tüp bebekten kalan 4 embriyomuz hala duruyormuş şok oldum biz ozaman maddi manevi zor bir dönemde olduğumuz için çözdürülsün diye evrak imzalamıştır ama çok şükür çözülmemişler şimdi bizden bu güne kadar olan yıllık saklama ücretini istiyorlar alıcam onları rabbim kısmet ederse drum en az iki adet beklemeliyiz dedi ben şimdiden heyecanlandım bile dualarınızda bizide unutmayın olurmu arkadaşlar

Hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim şimdi daha iyiyim ilk defa akşam uyuyabildim buda geçecek elbet bugün güzel bir haber aldım 2009da yaptığımız tüp bebekten kalan 4 embriyomuz hala duruyormuş şok oldum biz ozaman maddi manevi zor bir dönemde olduğumuz için çözdürülsün diye evrak imzalamıştır ama çok şükür çözülmemişler şimdi bizden bu güne kadar olan yıllık saklama ücretini istiyorlar alıcam onları rabbim kısmet ederse drum en az iki adet beklemeliyiz dedi ben şimdiden heyecanlandım bile dualarınızda bizide unutmayın olurmu arkadaşlar
Canım rabbim kolaylık versin inşallah. Umulmadık yerden bir kapı açılıyor çok şükür

Selam arkadaşlar
İlk Bhcg 176 ikinci 566 çıktı. Artık biraz ferahladım. Şimdi ultrason randevusunu beklemek var sırada 3 hafta sonra çağırdı
Hoşgeldin gözünaydın sağlıkla ilerlesin inşallah

Canım rabbim kolaylık versin inşallah. Umulmadık yerden bir kapı açılıyor çok şükür
Amin Allah razı olsun canım kaç kündür çok kötüydü ağlamaktan ne yemek yedim ne uyudum gözümü her kapattığımda bebeğimin ultrasonda ki hali geldi hep gözümün önüne kocaman olmuştu içim yandı hep ama şimdi tekrar kalktım ayağa rabbim büyük son yumurtaya kadar durmak yok aslında biz kadınlar çok güçlüymüşüz buna öğrendim

Arkadaşlar birde bişey sormak istiyorum size lütfen herkes kendi fikrini yazsın bana şimdi ben iki kez normal yolla olan kimyasal gebelik yaşadım 4 kez aşılama ilk tüpden bir kızım var ikinci tutmadı üçüncüde kalbi durdu şimdi bana herkes ne gerek var bukadar zorlamaya olmuyorsa bırak işte boşuna acı çektiriyorsun kendine gibi bir sürü laf edip canımı sıkıyor sizcede öylemi evet bir kızım var ama eşimi çok seviyorum oda beni bir çocuğumuz daha olsun kızımın da kardeşi olsun diyoruz yanlışmı düşünüyoruz kardeşlerim bile hatta annem bile kolu komşu gibi düşünüyor

Arkadaşlar birde bişey sormak istiyorum size lütfen herkes kendi fikrini yazsın bana şimdi ben iki kez normal yolla olan kimyasal gebelik yaşadım 4 kez aşılama ilk tüpden bir kızım var ikinci tutmadı üçüncüde kalbi durdu şimdi bana herkes ne gerek var bukadar zorlamaya olmuyorsa bırak işte boşuna acı çektiriyorsun kendine gibi bir sürü laf edip canımı sıkıyor sizcede öylemi evet bir kızım var ama eşimi çok seviyorum oda beni bir çocuğumuz daha olsun kızımın da kardeşi olsun diyoruz yanlışmı düşünüyoruz kardeşlerim bile hatta annem bile kolu komşu gibi düşünüyor
Canım boşver duyma sen kimseyi banada aynısını dediler

7 senede 2 aşilama 3tüp bebek yaptirdim sürekli para döktük diye

Herkes dediki allah zaten istese veririr
sen çok zorluyosun yapma böyle zaten tüp bebek uygun degil normal yolla vermiyosa bildiği vardır allaha karşı gelme

Bende onlara dedimki ozaman tansiyon,şeker hastaları neden ilaç kullanıyor kullanmasın
demek ki allah onlara o hastalağı uygun görmuşki vermiş niye karsı geliyolarda ilaç kullanıyolar Hic bişey diyemediler

Bazı insanlar çok mu cahil taklitmi yapiyor bilemedim valla

Canım boşver duyma sen kimseyi banada aynısını dediler

7 senede 2 aşilama 3tüp bebek yaptirdim sürekli para döktük diye

Herkes dediki allah zaten istese veririr
sen çok zorluyosun yapma böyle zaten tüp bebek uygun degil normal yolla vermiyosa bildiği vardır allaha karşı gelme

Bende onlara dedimki ozaman tansiyon,şeker hastaları neden ilaç kullanıyor kullanmasın
demek ki allah onlara o hastalağı uygun görmuşki vermiş niye karsı geliyolarda ilaç kullanıyolar Hic bişey diyemediler

Bazı insanlar çok mu cahil taklitmi yapiyor bilemedim valla
Canım çok teşekkür ederim bende aynısını düşünüyorum bide bana bir tane yetmiyormu diyenlerin en az 2 3 çocuğu var bu gün yine içimde umut var inşallah ben elimden geleni yaparım rabbim nasip ederse de mutlu olurum

Canım çok teşekkür ederim bende aynısını düşünüyorum bide bana bir tane yetmiyormu diyenlerin en az 2 3 çocuğu var bu gün yine içimde umut var inşallah ben elimden geleni yaparım rabbim nasip ederse de mutlu olurum
Rabbim inşallah en kısa zamanda yavruna Çifter çifter kardeşler nasip eder canım
Allah gönlüne göre verir inşallah

Canım bilmeyen halden anlamıyor. İkişer üçer çocuğu olanlar genelde bu lafları konuşan. Kendileri yaşamadığı için bilmiyorlar Allah da kimseye yaşatmasın inşallah. Benim bu altıncı gebeliğim ama hiç çocuğum yok. İstediği zaman hamile kalan bir arkadaş paranla kendine eziyet ediyorsun demişti. Bence sen ve eşin istiyorsa illa ki uğraşacaksın. Tedbir senden takdir Allah’tan. Kardeş bambaşka bir şey birde mahrum olsun istemem şahsen

Kızlar randevudan cktm bizimkisi kiz artık netlesti 4 aylik olduk :nazar::KK200: hersey yolunda sukur bacak boyu uzunmus uzun bir kizimiz olacak 4 d gorduk bugun agzini yüzünu ama hemen kapadı doktor ses rahatsiz etmesin diye yasadigm mutlulugu anlatmam imkansız sanirim siz beni anliyorsunz:dua:
Saglıkla gelsin prenses, gözün aydın canım ❤️
Kizlar transferimn 5. Gunu sonucum 24.6 cikti
Hayırlı olsun canım, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Hadi geçmiş olsun canım. Önemli olan sağlıkla dünyaya gelmesi. İki erkek sırt sırta verirler.

Okadar çok bu şikayetleri yaşayan olduki hiç dert etme, doktorun dediğini yap, dinlen ve dua et, inşallah herşey yolunda gidecek

Canım henüz çok erken daha vurulduğumuz iğnelerin etkileri geçmedi. Sen biraz daha bekle ve öyle kan ver bence
Çok teşekkür ederim canım
Sende iki paşa annesi oluyorsun maşallah. :) rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
C A N O C A N O hayırlı olsun canım gözünaydın erkek senesi sanırım bu sene :KK66:
Aynen listeye bakıyorum da geneli erkek :-)
Canim hayirli olsun Allah saglikla kavustursun insallah

Tebrik ederim canım ❤️

Selam arkadaşlar
Gözün aydın canım benim, aramıza hoş geldin. Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah ❤️
Bir kapı kapanır, bir kapı açılır. Rabbim herşeyin en güzelini bilir. Hayırlısı ile kavuşun :KK200:

X