Canım hiç canın sıkılmasın korkma,benimde bu kanama lekeler 3 aya kadar sürdü çok korktum ama çok şükür atlattık şimdi 26 haftalık olmuşuz,seninki de geçecek Allahın izniyle inşallaaaahhhh,iğne konusu gelence ikinciye en az 3 gün geçmesi lazım yani 3gün sonra vurulhastanede o kadr agladim ki doktor dusuk yapabilrsn deyince iki igneyi verdi birini simdi vur dedi ikincisi ne zmn dedi o uzuntuden kulak veremedim hastaneyi aradim cvp vern olmadi, kendi tup bebek doktorumda cvp vermio ikinci igneyi kullanan oldu kac gun arayla oluyo
Canım bende geçen Cuma yaşadım aynısını. Bende epey geldi kan hatta. Çok korkmuştum. Çok şükür kese vardı. İğne vuruldum. Akşama doğru kesildi. Gerçi ben bir gün önce eklektik süpürgesi açmıştım. Doktor da iğne verdi. İstirahat et dedi. Şimdi de kalp atışı İçin bekliyorum. Birşey yoktur Allah’ın izniyle hiç sıkma canını, yavrularımız bırakmaz bizi inşallaharkadaslar yardiminiza ihtiyacim var, ben henuz kalp atisini duymadim keseyi gorduk sadece, bu hafta ici kalp atisi icin gidcktm, bugun peceteye kirmizi kan geldi cok korktum hemn hastaneye gittik ultrasondan bakti gebelik gozukuyo dedi dusuk riski olabilir dedi iki tane igne verdi proluton bir tane vurundm kanamam suan yok, boyle durumu yasayn oldu mu dusuk mu yapiom sizce
transferde itibaren hafta da bir hep vuruluyorum. Doktorum öyle dedi. Kanama olduğu gün de vuruldum. Haftasına hatta dün tekrar vuruldum.hastanede o kadr agladim ki doktor dusuk yapabilrsn deyince iki igneyi verdi birini simdi vur dedi ikincisi ne zmn dedi o uzuntuden kulak veremedim hastaneyi aradim cvp vern olmadi, kendi tup bebek doktorumda cvp vermio ikinci igneyi kullanan oldu kac gun arayla oluyo
Maşallah gözün aydın cnm sağsalim inşallah :)Kızlar randevudan cktm bizimkisi kiz artık netlesti 4 aylik oldukhersey yolunda sukur bacak boyu uzunmus uzun bir kizimiz olacak 4 d gorduk bugun agzini yüzünu ama hemen kapadı doktor ses rahatsiz etmesin diye yasadigm mutlulugu anlatmam imkansız sanirim siz beni anliyorsunz
Öncelikle sakin olmaya çalış o iğne engelliyor düşük yapmayı. Bir sürü ark kanama yaşadı belki yerleşme kanamasidirarkadaslar yardiminiza ihtiyacim var, ben henuz kalp atisini duymadim keseyi gorduk sadece, bu hafta ici kalp atisi icin gidcktm, bugun peceteye kirmizi kan geldi cok korktum hemn hastaneye gittik ultrasondan bakti gebelik gozukuyo dedi dusuk riski olabilir dedi iki tane igne verdi proluton bir tane vurundm kanamam suan yok, boyle durumu yasayn oldu mu dusuk mu yapiom sizce
Hadi gözün aydın canımKızlar randevudan cktm bizimkisi kiz artık netlesti 4 aylik oldukhersey yolunda sukur bacak boyu uzunmus uzun bir kizimiz olacak 4 d gorduk bugun agzini yüzünu ama hemen kapadı doktor ses rahatsiz etmesin diye yasadigm mutlulugu anlatmam imkansız sanirim siz beni anliyorsunz
O zaman hoşgeldin aramıza hayırlı uğurlu olsun yavrunKizlar transferimn 5. Gunu sonucum 24.6 cikti
İnsallah canım cümlemizin kiMaşallah gözün aydın cnm sağsalim inşallah :)
6. Haftanın sonunda bende yaşadım kanama aynı senin gibi iğne ve istirahatle atlattım. İlerde kalanlar kullandığım jelle bir hafta geldi hatta. Korkma canım inşallah herşey yolunda gidecekarkadaslar yardiminiza ihtiyacim var, ben henuz kalp atisini duymadim keseyi gorduk sadece, bu hafta ici kalp atisi icin gidcktm, bugun peceteye kirmizi kan geldi cok korktum hemn hastaneye gittik ultrasondan bakti gebelik gozukuyo dedi dusuk riski olabilir dedi iki tane igne verdi proluton bir tane vurundm kanamam suan yok, boyle durumu yasayn oldu mu dusuk mu yapiom sizce
Maşallah canım gözünaydın sağlıkla gelsin miniğinKızlar randevudan cktm bizimkisi kiz artık netlesti 4 aylik oldukhersey yolunda sukur bacak boyu uzunmus uzun bir kizimiz olacak 4 d gorduk bugun agzini yüzünu ama hemen kapadı doktor ses rahatsiz etmesin diye yasadigm mutlulugu anlatmam imkansız sanirim siz beni anliyorsunz
Hadi geçmiş olsun canım. Önemli olan sağlıkla dünyaya gelmesi. İki erkek sırt sırta verirler.Selam kızlar :)
İkili test sonucum temiz çıktı. Cinsiyeti de belli oldu. Bir oglum daha oluyor
Okadar çok bu şikayetleri yaşayan olduki hiç dert etme, doktorun dediğini yap, dinlen ve dua et, inşallah herşey yolunda gidecekarkadaslar yardiminiza ihtiyacim var, ben henuz kalp atisini duymadim keseyi gorduk sadece, bu hafta ici kalp atisi icin gidcktm, bugun peceteye kirmizi kan geldi cok korktum hemn hastaneye gittik ultrasondan bakti gebelik gozukuyo dedi dusuk riski olabilir dedi iki tane igne verdi proluton bir tane vurundm kanamam suan yok, boyle durumu yasayn oldu mu dusuk mu yapiom sizce
Kizlar transferimn 5. Gunu sonucum 24.6 cikti
Ben burdaki arkadaslardn gaza gelip yapmstm evde 10. Gunu vermstm kani da. Dimi sonuc gorsede insan kaliyor. Neguzel hikayeler var hepimizde bu sevinci yasadik sukurler olsunsaglikla buyusun hep canim evet buyuyp hareket ettgini gormkde muthis bisims gercektn
Ben herhangi bi hcg ignesi vurulmadim. Catlatma ignesi kullanmadim yaniHadi geçmiş olsun canım. Önemli olan sağlıkla dünyaya gelmesi. İki erkek sırt sırta verirler.
Okadar çok bu şikayetleri yaşayan olduki hiç dert etme, doktorun dediğini yap, dinlen ve dua et, inşallah herşey yolunda gidecek
Canım henüz çok erken daha vurulduğumuz iğnelerin etkileri geçmedi. Sen biraz daha bekle ve öyle kan ver bence
Dondurulmus transfer oldu. Sadece estrofem ve crinone jel kullaniyorumBen herhangi bi hcg ignesi vurulmadim. Catlatma ignesi kullanmadim yani
Hayirli olsun saglikli sihhatli dogsun insallah canimSelam kızlar :)
İkili test sonucum temiz çıktı. Cinsiyeti de belli oldu. Bir oglum daha oluyor
Hayirli olsun kizin canimmm. Rabbim bana da 1 tane kiz versin insallah. yoksa evde 4 erkekle kafayi yerimmmmKızlar randevudan cktm bizimkisi kiz artık netlesti 4 aylik oldukhersey yolunda sukur bacak boyu uzunmus uzun bir kizimiz olacak 4 d gorduk bugun agzini yüzünu ama hemen kapadı doktor ses rahatsiz etmesin diye yasadigm mutlulugu anlatmam imkansız sanirim siz beni anliyorsunz