2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Canım hiç canın sıkılmasın korkma,benimde bu kanama lekeler 3 aya kadar sürdü çok korktum ama çok şükür atlattık şimdi 26 haftalık olmuşuz,seninki de geçecek Allahın izniyle inşallaaaahhhh,iğne konusu gelence ikinciye en az 3 gün geçmesi lazım yani 3gün sonra vurul

Canım bende geçen Cuma yaşadım aynısını. Bende epey geldi kan hatta. Çok korkmuştum. Çok şükür kese vardı. İğne vuruldum. Akşama doğru kesildi. Gerçi ben bir gün önce eklektik süpürgesi açmıştım. Doktor da iğne verdi. İstirahat et dedi. Şimdi de kalp atışı İçin bekliyorum. Birşey yoktur Allah’ın izniyle hiç sıkma canını, yavrularımız bırakmaz bizi inşallah

Ben
transferde itibaren hafta da bir hep vuruluyorum. Doktorum öyle dedi. Kanama olduğu gün de vuruldum. Haftasına hatta dün tekrar vuruldum.

Maşallah gözün aydın cnm sağsalim inşallah :)

Öncelikle sakin olmaya çalış o iğne engelliyor düşük yapmayı. Bir sürü ark kanama yaşadı belki yerleşme kanamasidir

Hadi gözün aydın canım

6. Haftanın sonunda bende yaşadım kanama aynı senin gibi iğne ve istirahatle atlattım. İlerde kalanlar kullandığım jelle bir hafta geldi hatta. Korkma canım inşallah herşey yolunda gidecek
Maşallah canım gözünaydın sağlıkla gelsin miniğin

Selam kızlar :)
İkili test sonucum temiz çıktı. Cinsiyeti de belli oldu. Bir oglum daha oluyor
Hadi geçmiş olsun canım. Önemli olan sağlıkla dünyaya gelmesi. İki erkek sırt sırta verirler.

Okadar çok bu şikayetleri yaşayan olduki hiç dert etme, doktorun dediğini yap, dinlen ve dua et, inşallah herşey yolunda gidecek
Kizlar transferimn 5. Gunu sonucum 24.6 cikti

Canım henüz çok erken daha vurulduğumuz iğnelerin etkileri geçmedi. Sen biraz daha bekle ve öyle kan ver bence

ben tüp bebek tedavisine başlamadan önce o kadar çok negatif idrar testi sonucu gördüm ki bu sefer korktum yapmaya en azından 10 gün umutla beklerim diye düşündüm :)
pozitif olduğunu öğrendikten sonra idrar testi yapıp sakladım ama

Ben herhangi bi hcg ignesi vurulmadim. Catlatma ignesi kullanmadim yani

Hayirli olsun kizin canimmm. Rabbim bana da 1 tane kiz versin insallah. yoksa evde 4 erkekle kafayi yerimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…