Hamilelik de iki bacağın arasına yastık koyup uyumak iyi geliyor diye biliyorum. Oğlumda öyle yatardım bazen.Bende o durumdaym vallahi alistiraym kendime çünkü simdiden basladi rahatsizlik
En olmadı kendime hamilelik yastigi yapacm her yeri desteklesin kendimden geçiyorum uyku halinde çünkuHamilelik de iki bacağın arasına yastık koyup uyumak iyi geliyor diye biliyorum. Oğlumda öyle yatardım bazen.
Şimdi okudum da en iyi uyuma pozisyonu sol tarafa dogru yatmakmış. Sen şimdi den alış. Satılıyor o yastıklardan ama fiyatı hakkında bir fikrim yok :)En olmadı kendime hamilelik yastigi yapacm her yeri desteklesin kendimden geçiyorum uyku halinde çünku
Günde 6 estrofem mi? Ben 1 tane içiyordum ama sizin tedavi süreciniz ile alakalı olabilir. Doktorunuza sorarak hareket edin. Burdan kimse size için yada içmeyin diyemezKızlar ilaçlarınızı kullanmaya ne zamana kadar devam ettirdiniz? Ya ben günde 6 tane estrofem iciyorumm artık bırakmasam bile azaltmak istiyorum..
Peki ne zaman bıraktın canım? Kese görünümde mi yoksa kalp atışı mı? Yok kendim bırakmam zatenGünde 6 estrofem mi? Ben 1 tane içiyordum ama sizin tedavi süreciniz ile alakalı olabilir. Doktorunuza sorarak hareket edin. Burdan kimse size için yada içmeyin diyemez
Cevap bir ust satirda kaldi. Ortalama maliyet 15.000 civari.Kıymetli anne adayları hepinize iyi geceler. Buraya ilk kez yazıyorum. Çok yakın bir tanıdığım normal yolla gebe kalamadığı için doktor doğrudan tüp bebek tedavisi önerdi. Ben de kafamda oluşan soru işaretlerini en iyi sizler silersiniz diye düşündüm. Bir kaç sorum olacak sizlere. İlk olarak, ilk denemede tutma şansı yüksek mi? Sizlerde kaçıncı denemede oldu mesela? İkinci olarak diyelim ki tutmadı ilki, ikinci sefer denemek isterse aynı ücretler en baştan mı yatırılacak? Bir de tabi her şehir ve hastaneye göre değişir ama ortalama maliyet nedir?
Cevaplayabilirseniz gerçekten çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Ayrıca Rabbim hepinize sağlıkla evlatlarınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah. Hepinize iyi geceler.
günaydınGunaydin kizlar gece uyku pozisyonlarnz nasl ben hep yuz üstü buluyorum kendimi kalktigimda da karnmda bı agri ve baski hisseidyirm sırt ustu yatnca belim ağrıyor siz nasıl konfor sagliyosnz uykuda.
Çok teşekkürler :)Canim sadece yumurta toplamada anestezi aldik. Transferde amestezi yok acida yok zaten. Düsukle sonuclanmasi zaten saglik problemi. Tup bebekle ilgisi yok. Ama tedavinin tutmamasinin yarisinin sebebi hastane olabiliyor. Yani Doktor basari orani cok onemli. Labaratuvar cok onemli. Embiriyolarin izlenim en kalitelelirin transfer edilmesi cok onemli. 5 gun embriyonun dollenmesi cok onemli. Cunku 5 gun yasayabilen embriyo tutma olasiligini yukseltiyor. Istedigini sorabilirsun.
Ne guzel simdiden uyku depolamak lazım ilerleyen aylarda ve bebislr doğduğunda lazim olacakgünaydın
valla siz böyle yazdıkça ben kendimi affedersiniz öküz gibi hissediyorum
ben de paso uyuyorum aksam 8'de kafam düşmeye başlıyor
hatta gece wc'ye giderken homurdanıyorum uykum bölünüyor diye
sürekli idrara sıkışığım da
Estrofemi doktorunuz bilir.bende gunde 4 taneyle basladim doktor zamanla azaltti.tup bebek surecinde ilaclari duzgun kullanmak cok onemli.doktorunuz en iyisini bilirKızlar ilaçlarınızı kullanmaya ne zamana kadar devam ettirdiniz? Ya ben günde 6 tane estrofem iciyorumm artık bırakmasam bile azaltmak istiyorum..
Kan sonucunda bıraktım benPeki ne zaman bıraktın canım? Kese görünümde mi yoksa kalp atışı mı? Yok kendim bırakmam zaten
Erken gidip donuyorum canim kalabalik olmadan. Zaten kucuk pazar. Ufak tefek alicaklarimi aldim geldum bilePazarda dikkat et kendine, arada bende gidiyorum tabi yanımda eşim olmak kaydıyla
Bu gun mu transfer oldun. Hadi aramiza bekliyoruz.Kızlar günaydın. Bende transfer oldum. Hastanedeyim. Hamişlerin duası geçermiş bana da dua edin
Geçmiş olsun o zamanErken gidip donuyorum canim kalabalik olmadan. Zaten kucuk pazar. Ufak tefek alicaklarimi aldim geldum bile
Sımsıkı tutunsun 9 ay bırakmasın inşallah. Pozitif haberlerini bekliyoruzKızlar günaydın. Bende transfer oldum. Hastanedeyim. Hamişlerin duası geçermiş bana da dua edin
İnşallah canım çok isterim. Teşekkür ederimSımsıkı tutunsun 9 ay bırakmasın inşallah. Pozitif haberlerini bekliyoruz