2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Kıymetli anne adayları hepinize iyi geceler. Buraya ilk kez yazıyorum. Çok yakın bir tanıdığım normal yolla gebe kalamadığı için doktor doğrudan tüp bebek tedavisi önerdi. Ben de kafamda oluşan soru işaretlerini en iyi sizler silersiniz diye düşündüm. Bir kaç sorum olacak sizlere. İlk olarak, ilk denemede tutma şansı yüksek mi? Sizlerde kaçıncı denemede oldu mesela? İkinci olarak diyelim ki tutmadı ilki, ikinci sefer denemek isterse aynı ücretler en baştan mı yatırılacak? Bir de tabi her şehir ve hastaneye göre değişir ama ortalama maliyet nedir?
Cevaplayabilirseniz gerçekten çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Ayrıca Rabbim hepinize sağlıkla evlatlarınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah. Hepinize iyi geceler.

Merhaba. Tüp bebek tedavisinde ilk once bir takim ilaclar kullanilarak kafin yumurtalari buyutulup operasyonla alinir. Ve erkek spermiyle birlestirilir. 5 gün kadar gözlenen yumurtalar embriyo olur. Olusan embriyolardan birtanesi anneye transfer edilip kalan embriyolar saklanir. Gebelik gerceklesmedigi taktirde dondurulmus embriyolarla tekrar denenir. Bu tekrar deneme islemi cok cuzzi ucretlidir ve ilk seferki kadar ilac kullanma gerektirmez. Çunku ilaclar yumurta toplama isleminde kullanilmistir.

cok tesekkur ederim cnm insallah herseyiyle hakettigimiz gibi yasariz.

Sen çalismiyordun dimi canim. Sana daha rahat geçer. Yat dinlen. Kimse hesap sormaz Allah yardimcimiz olsun. Benim bulantilar siddetleniyor. Hiç yemek yiyemez oldum.
Yok çalışmıyorum canım, evdeyim. 3 buçuk yaşında oglum var. Onunla ilgileniyorum :)

İnşallah, zamanla bulantı kimisinde geçmiyor, sanada denk gelmis demek ki
Gecms olsn canim ozellkle gece tikaniyo cok zor oluyo gercekten:s
Aynen gece oluyor, uyutmuyor

Gunaydin canim. Iyiyiz biz de cok sukur uzun zamandan sonra bugun pazara gideceginmmm

Gunaydin kizlar gece uyku pozisyonlarnz nasl ben hep yuz üstü buluyorum kendimi kalktigimda da karnmda bı agri ve baski hisseidyirm sırt ustu yatnca belim ağrıyor siz nasıl konfor sagliyosnz uykuda.
Ben sürekli yatagın içinde döner vaziyetteyim. Bir saga, bir sola tabi yorgan da benle beraber yer değiştiriyor.
Şimdiden uyku problemi başladı

Gunaydin kizlar gece uyku pozisyonlarnz nasl ben hep yuz üstü buluyorum kendimi kalktigimda da karnmda bı agri ve baski hisseidyirm sırt ustu yatnca belim ağrıyor siz nasıl konfor sagliyosnz uykuda.
Oglumda nasil alistirdiysam kendimi genelde sol yada sagda yatiyorum ama bi kac gundur sirt ustu buluyorum bende kendimi. Dedigin gibi belim ayrilmis oluyo karnim tuhaf oluyo. Ama yuz ustu yatmiyorum. Sende kendini alistir onu dugmeli biseyler giy yuz ustu yatinca rahatsiz etsin

Kizlar saglik ocagindan geldim. Prosgestan ve proluton yazdirdim evde bulunsun diye. Progestani alamadim subatin 18ine kadar vermiyolarmis bende almadim. 1 tane proluton aldim. Nolur nolmaz hayatimizi kurtarir bulunsun evde. Az sonra pazara cikicammm

Pazarda dikkat et kendine, arada bende gidiyorum tabi yanımda eşim olmak kaydıyla

Dedigin gibi bı deneyim öyle canım cidden ileride sıkınti olur bana alisirm inşallh bi an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…