Gecms olsn canim ozellkle gece tikaniyo cok zor oluyo gercekten:sDoktora gidince mutlaka soracağım :) önerin için Sagol
Benim hamilelik boyunca kanamada oldu canim.Gecms olsn canim ozellkle gece tikaniyo cok zor oluyo gercekten:s
Ay oda kotuyms be canim:s alstm artik surekli tikaliym bndegenelde:) alerjk bunyem zatn bkliyodm bole bisi:) sol kasigima baski oluyo arada dikatimi cektk gidnce soleym dr a. Surekli olsa hemen gidicektm hastsneyede takp edihorm suanBenim hamilelik boyunca kanamada oldu canim.
Heyecan dorkta dimi tatlim bi baktm32 gu yaziyo kalan :))hayrlisyla inss kucagina alicaksn❤Benim hamilelik boyunca kanamada oldu canim.
Heyecan dorukta evet. Bide aşiri duygusal oldum. Karnimda dondunce gozlerim doluyor. Elime carptikca mutlu oluyorum. İnşallah hepinize bu gunleri ve daha fazlasini nasip edicek AllahimHeyecan dorkta dimi tatlim bi baktm32 gu yaziyo kalan :))hayrlisyla inss kucagina alicaksn❤
Merhaba. Tüp bebek tedavisinde ilk once bir takim ilaclar kullanilarak kafin yumurtalari buyutulup operasyonla alinir. Ve erkek spermiyle birlestirilir. 5 gün kadar gözlenen yumurtalar embriyo olur. Olusan embriyolardan birtanesi anneye transfer edilip kalan embriyolar saklanir. Gebelik gerceklesmedigi taktirde dondurulmus embriyolarla tekrar denenir. Bu tekrar deneme islemi cok cuzzi ucretlidir ve ilk seferki kadar ilac kullanma gerektirmez. Çunku ilaclar yumurta toplama isleminde kullanilmistir.Kıymetli anne adayları hepinize iyi geceler. Buraya ilk kez yazıyorum. Çok yakın bir tanıdığım normal yolla gebe kalamadığı için doktor doğrudan tüp bebek tedavisi önerdi. Ben de kafamda oluşan soru işaretlerini en iyi sizler silersiniz diye düşündüm. Bir kaç sorum olacak sizlere. İlk olarak, ilk denemede tutma şansı yüksek mi? Sizlerde kaçıncı denemede oldu mesela? İkinci olarak diyelim ki tutmadı ilki, ikinci sefer denemek isterse aynı ücretler en baştan mı yatırılacak? Bir de tabi her şehir ve hastaneye göre değişir ama ortalama maliyet nedir?
Cevaplayabilirseniz gerçekten çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Ayrıca Rabbim hepinize sağlıkla evlatlarınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah. Hepinize iyi geceler.
Merhaba. Tüp bebek tedavisinde ilk once bir takim ilaclar kullanilarak kafin yumurtalari buyutulup operasyonla alinir. Ve erkek spermiyle birlestirilir. 5 gün kadar gözlenen yumurtalar embriyo olur. Olusan embriyolardan birtanesi anneye transfer edilip kalan embriyolar saklanir. Gebelik gerceklesmedigi taktirde dondurulmus embriyolarla tekrar denenir. Bu tekrar deneme islemi cok cuzzi ucretlidir ve ilk seferki kadar ilac kullanma gerektirmez. Çunku ilaclar yumurta toplama isleminde kullanilmistir.[/QUO
Anladım, çok teşekkür ederim. Peki sonuç pozitif olduğu taktirde düşükle sonuçlamasının tüp bebekle ilgisi var mı? Bir çok yerde işte şu haftada bebeğimin kalbi durdu, şu haftada düşük gerçekleşti şeklinde yazılar okudum. Ya da tamamen kadı fizyolojisi ile mi ilgili?
Çok soru sordum ama bir de döllenen yumurta vücuda enjekte edilirken veya yumurta toplanırken lokal anestezi mi yapılıyor?
cok tesekkur ederim cnm insallah herseyiyle hakettigimiz gibi yasariz.Canım kan hacmimiz artıyor çünkü bebişlerinkine artık bize katıöıyor. Kalpta buna alışmaya çalışıyor o yüZden çarpıntı ve tansiyon düşüklüğü olabiliyor. Sen yalnızken duşa girme, uzan bol bol. Birde kansızlığın varsa oda feci çarpıntı nefes darlığı yapar kan değerlerine baktır. Benim kan değerim 12 iken 1 ay sonra 10,5e düşmüştü ikizlerdeyken.
Canımmmm tebrik ederim çok şükür rabbim yüzünü güldürdü
Benimde ikizlerdeyken hem devletteki perinatolog hemde özeldeki perinatolog ikili için kan istedi. Özeldeki yaş riskim sınırın üstünde çıkınca fetal dna testi önerdi burun oluşup ense kalınlığo normal çıkınca biz gerek duymamıştık ekstra teste.
En doğrusu canım zaten perinatologlar fiziksel bir sey görmediyse down düşük ihtimal diyor
Yok çalışmıyorum canım, evdeyim. 3 buçuk yaşında oglum var. Onunla ilgileniyorum :)Sen çalismiyordun dimi canim. Sana daha rahat geçer. Yat dinlen. Kimse hesap sormazAllah yardimcimiz olsun. Benim bulantilar siddetleniyor. Hiç yemek yiyemez oldum.
Aynen gece oluyor, uyutmuyorGecms olsn canim ozellkle gece tikaniyo cok zor oluyo gercekten:s
Gunaydin canim. Iyiyiz biz de cok sukur uzun zamandan sonra bugun pazara gideceginmmmGunaydin kuzum yogndm ya pek giremiyorm herzaman bide calstgmdan zorunlu bi egtim vardi smdi gidiyorm eve:s hissetmek cok guzelms gercektn ya❤ cok ayakta kaldysm flaanda harekt oluyo heralde anne artik dinlen diyolar bna:)) gormeyi cok merk ediyorm ctesi yazarm senin nasi gidiyo canim
Ben sürekli yatagın içinde döner vaziyetteyim. Bir saga, bir sola tabi yorgan da benle beraber yer değiştiriyor.Gunaydin kizlar gece uyku pozisyonlarnz nasl ben hep yuz üstü buluyorum kendimi kalktigimda da karnmda bı agri ve baski hisseidyirm sırt ustu yatnca belim ağrıyor siz nasıl konfor sagliyosnz uykuda.
Oglumda nasil alistirdiysam kendimi genelde sol yada sagda yatiyorum ama bi kac gundur sirt ustu buluyorum bende kendimi. Dedigin gibi belim ayrilmis oluyo karnim tuhaf oluyo. Ama yuz ustu yatmiyorum. Sende kendini alistir onu dugmeli biseyler giy yuz ustu yatinca rahatsiz etsinGunaydin kizlar gece uyku pozisyonlarnz nasl ben hep yuz üstü buluyorum kendimi kalktigimda da karnmda bı agri ve baski hisseidyirm sırt ustu yatnca belim ağrıyor siz nasıl konfor sagliyosnz uykuda.
Pazarda dikkat et kendine, arada bende gidiyorum tabi yanımda eşim olmak kaydıylaKizlar saglik ocagindan geldim. Prosgestan ve proluton yazdirdim evde bulunsun diye. Progestani alamadim subatin 18ine kadar vermiyolarmis bende almadim. 1 tane proluton aldim. Nolur nolmaz hayatimizi kurtarir bulunsun evde. Az sonra pazara cikicammm
Bende o durumdaym vallahi alistiraym kendime çünkü simdiden basladi rahatsizlikBen sürekli yatagın içinde döner vaziyetteyim. Bir saga, bir sola tabi yorgan da benle beraber yer değiştiriyor.
Şimdiden uyku problemi başladı
Dedigin gibi bı deneyim öyle canım cidden ileride sıkınti olur bana alisirm inşallh bi an önceOglumda nasil alistirdiysam kendimi genelde sol yada sagda yatiyorum ama bi kac gundur sirt ustu buluyorum bende kendimi. Dedigin gibi belim ayrilmis oluyo karnim tuhaf oluyo. Ama yuz ustu yatmiyorum. Sende kendini alistir onu dugmeli biseyler giy yuz ustu yatinca rahatsiz etsin