2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Bende evlendim 3 sene koca mahallede 1 tane arkadasim olmadi. Kayseriye tasindik 1 bucuk sene bi yerde kaldim esimin is arkadaslarinin esleriyle tanistim 2 tane. Biri asla dengim degildi mesafemi koydum baktim digeri de ona kaydi. Orda da yalniz kaldim. Yine kayseri de baska ilceye gectik orda da 1 sene kaldik yine konu komsum asla olmadi. buraya geldik 1 sene olacak kayseride olan arkadaslarin biriyle denk (digerine kayan) geldik teyzemin gelini vardi durumlari iyi olsun diye esim esine is verdi onlari da getirdik. Bu ikisini tanistirdim arkamdan dedikodumu yapmislar. Daha dogrusu teyzemin gelini yapmis bi ara esim kayseriye dondu bu arada beni evde birakmadi her gun cagirdi yedik ictik temizligine yemegine yardim ettim falan bende altta kalmadim. Mutfagina alisverisini yapardim. Esim gelince haliyle evime cekildim neymis 2 kere cagirmis gitmemisim isi dusmus 1 kere parka gittik ailece cagirmadik diye arkamdan atip tutmus falan. yuzlerine vurdum teyzemin gelini utancindan tasindi gitti. Digeriyle gorusmuyorum. Yakin zamanda da yan komsumla gelip gitmeye basladik. Onunda kucuk bebegi var benim ev yaksam da soguk pek gelmek istemiyo bende gitsem sanki hizmet bekliyo gibi oluyo biseyler hazirlayip gidiyorum genelde cekiniyorum o yuzden 2 haftada bir falan otururuz.

Vel hasil kizlar 1 2 tane olsun ici disi bir insanlar olsun. Teyzemin gelini hem akrabam hem ablam gibi olmustu yuzumuze herseyi soyler anlatirdikta. Arkamdan konusacagi aklimin ucundan gecmezdi gelir yuzume soyler saniyodum. Ama teyzem uyarmisti beni goturmeyin diye. Kaynanasi kiskaniyo saniyodum ama hakliymis insanin yuzune guler isi dusunce cagirir ama arkasindan da cok guzel konusurmus.

Valla bende wc’ye kalkmaya okadar üşeniyorumki. Uykum bölünüyor diye sızlanıyorum. Birkaç gün önce akşam 8de yattım sabah 10da kalktım eşim kızıyor uyuya uyuya şişiyorsun diyor anlamıyrki hormonlar yapıyor
Kızlar günaydın. Bende transfer oldum. Hastanedeyim. Hamişlerin duası geçermiş bana da dua edin
hayırlısı olsun inşallah pozitif haberlerini alırız.

Kızlar şimdi perinatologun hemşiresi ile görüştüm ikili taramam sınırda çıkmış hoca nifty önermiş. Çok sorun değil ama yaş 35 üstü ve test sınırda deyince laboratuvar araştırıyorum. Bakalım kaç para isteyecekler :-(

Niye oyle oldu acaba, pek alışılmış bır durum degil. Zamane teyzeleri demek ki

Kader utansın gurbet ellerde bir başımayım
3 yildir apartmanda kimseyle komsuluk etmedim. 1 tane karsi komsum vardi tesaduf liseden arkadasimin ablasi cikmisti oda tasindi gitti. Diger komsular benden buyuk. Ama Meriç dogunca zaman kalmayacak sanirim.

3 yildir apartmanda kimseyle komsuluk etmedim. 1 tane karsi komsum vardi tesaduf liseden arkadasimin ablasi cikmisti oda tasindi gitti. Diger komsular benden buyuk. Ama Meriç dogunca zaman kalmayacak sanirim.
Benim de alt komşum var. 2 cocugu var, küçüğü gecen nisanda dogdu digeri de 3 yasına girecek. Ben bir kere evine hayırlı olsuna gittim o daha hiç gelmedi. Fırsat bulamıyor da olabilir :)
Artık benim dogumda gelir belki

Bi arkadas var, eşlerle birlikte arada o bizi çağırır, biz onları. Onunda benim oglanla aynı yaşta kızı var, 7 haftalık da hamileymiş yeni ögrendim şark ilinde kimi kimsemiz yok. Fazla samimi olmakta iyi olmuyor, biraz mesafeli olmak en iyisi

Ayni sokakta bir suru komsum var aslinda ama toplu organizasyonlara katiliyorum. Karsi komsumda 2 sk assagi tasindi. Ama ben girisken bi insan degilim demek ki. Zaten onlarda benden hep sikayetci grlmiyorsun diye. Zaten kv gelecek yine. Bole bole zaman gecer bence. Birazda dinlenmek lazim.

Aynen canım, bebiş olunca nasıl akşam oluyor anlamayacaksın :)

laiyka canım yaş da etkiliyor ikili testi inşallah uygun bir labaratuvar bulursun test için çok pahalı maalesef
Canım yaş riskim zaten çıktı ama biyokimya testimde sınır 250 benim 305 çıktı. Sınıra yakın olduğu için yaptırmamı önerdi. Yarın bir yerden daha fiyat alıcam şimdilik 2800 dediler

hilal1907 canım tebrik ederim. Bariz çizgi çıkmıştı zaten testinde de ortaya çıktı inşallah herşey yolunda gider sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…