- 2 Ocak 2018
- 311
- 527
- 32
Aynen canım yeni oldum. İnşallah bende çok istiyorum buraya transfer olmayıBu gun mu transfer oldun. Hadi aramiza bekliyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım yeni oldum. İnşallah bende çok istiyorum buraya transfer olmayıBu gun mu transfer oldun. Hadi aramiza bekliyoruz.
2 gün istirahat ve protein agırlıklı beslenme önemli, sonra evin içinde yavaş yürüyüş ve genel ihtiyaçlarını görebilirsin :)İnşallah canım çok isterim. Teşekkür ederim
Sagol canim simdide yan komsu cagiriyo kardesleri yegenleri gelmis. Daha oncede cagirdiydi gitmediydim mecbur simdi gidecem ayip olmasin.Geçmiş olsun o zaman
Baya yogunsun, benim komşum da yok gideyim oturayımSagol canim simdide yan komsu cagiriyo kardesleri yegenleri gelmis. Daha oncede cagirdiydi gitmediydim mecbur simdi gidecem ayip olmasin.
Hayirli olsun transferin canim insallah simsiki tutunur bebisin sende pozitifle gelirsinKızlar günaydın. Bende transfer oldum. Hastanedeyim. Hamişlerin duası geçermiş bana da dua edin
Valla oyle oldu plansiz sekilde. 2 saat oturup kalkicam 4 de hem fitilim var hemde yemegim yok.Baya yogunsun, benim komşum da yok gideyim oturayım
Amin inşallah canım sağolasınHayirli olsun transferin canim insallah simsiki tutunur bebisin sende pozitifle gelirsin
Dikkat edeceğim inşallah teşekkürler2 gün istirahat ve protein agırlıklı beslenme önemli, sonra evin içinde yavaş yürüyüş ve genel ihtiyaçlarını görebilirsin :)
Allah kolaylık versin canım, bende oglanı yıkadım, kendim duş aldım. Yemek yapacağım. Çamaşırlar var, banyoyu yıkayacagım. Bir sürü işValla oyle oldu plansiz sekilde. 2 saat oturup kalkicam 4 de hem fitilim var hemde yemegim yok.
Aynı durumdaym eşim yapıyor hala supurme işini ama benim gibi yapamiyor banada vermiyor yavaş yavaş ikna edip Alacam elinden makinayi dusuk tehlikesi olanlar kanamasi olanlarda belki ilk 3 ay yapılmayabilir ama kanamaszz olanlar yavas yavas yapabilir benceArkadaşlar birsy soracam, benim doktor süpürge vurma dikkat et demişti transfer gunu, gebeligin 6 haftasindayim ama halen vurmaktan cekiniomn, bir tanidik tup bebekle hamile kaldı 3 aydır doktoru halen süpürge vurma demiş, sizde durumlar ne kendim evimi silip supurmeyi cok istiyorum eşime yaptriom ama içim rahat etmio
12.haftaya kadar süpürmedim evi eşim süpürdü ben sadece toz aldım yukarlara uzanmamak kaydıyla tabiki yani kolay elde etmiyoruz dikkat etmemiz lazımArkadaşlar birsy soracam, benim doktor süpürge vurma dikkat et demişti transfer gunu, gebeligin 6 haftasindayim ama halen vurmaktan cekiniomn, bir tanidik tup bebekle hamile kaldı 3 aydır doktoru halen süpürge vurma demiş, sizde durumlar ne kendim evimi silip supurmeyi cok istiyorum eşime yaptriom ama içim rahat etmio
Hayırlısı olsun canım, maşallah paşaya. Saglıkla dogsun :)Raporu aldim. Muayne oldum. Benim pasa 3 kilo 200 gram olmus. Benim ki doguma kadar tosun gibi olucak sanirim
süpürge vurma dediğiniz sey süpürmek oluyor herhalde. Benim eşim yapıyor, kenarı köşeyi temizliyorum tabiki. Yemek camasır falan hallediyorum. Büyük temizlik eşim yapıyor. Bende toz alıyorum :) dikkat etmek lazımArkadaşlar birsy soracam, benim doktor süpürge vurma dikkat et demişti transfer gunu, gebeligin 6 haftasindayim ama halen vurmaktan cekiniomn, bir tanidik tup bebekle hamile kaldı 3 aydır doktoru halen süpürge vurma demiş, sizde durumlar ne kendim evimi silip supurmeyi cok istiyorum eşime yaptriom ama içim rahat etmio
Oglen Verdim canim kan ama hastanenin cihazi bozulmus. Simdi de baska hastaneye gittik orda verdim tekrardan kani.hilal1907 canım kan testi yaptıracaktın bugun, merak ettim?
Hayırlısı canım, rabbim emeklerinin karşılığını versin. Güzel haberlerini bekliyoruzOglen Verdim canim kan ama hastanenin cihazi bozulmus. Simdi de baska hastaneye gittik orda verdim tekrardan kani.
Geldimmmm. Anam ne kalabaliktiiii kaldim yasli kadinlarla. gencler mutfaktaydi gittim bana sen otur sen elleme diyip durdular yaslilarla oturup oturup geldimAllah kolaylık versin canım, bende oglanı yıkadım, kendim duş aldım. Yemek yapacağım. Çamaşırlar var, banyoyu yıkayacagım. Bir sürü iş
Yapiyorum valla yaptim da. Bugun toz torbasini degistirdim anam haliya yapisti kaldiramadim yaa bende kenarlari supurup kapattimArkadaşlar birsy soracam, benim doktor süpürge vurma dikkat et demişti transfer gunu, gebeligin 6 haftasindayim ama halen vurmaktan cekiniomn, bir tanidik tup bebekle hamile kaldı 3 aydır doktoru halen süpürge vurma demiş, sizde durumlar ne kendim evimi silip supurmeyi cok istiyorum eşime yaptriom ama içim rahat etmio
İyi yaa, teyzelerden baya nasihat almışsındırGeldimmmm. Anam ne kalabaliktiiii kaldim yasli kadinlarla. gencler mutfaktaydi gittim bana sen otur sen elleme diyip durdular yaslilarla oturup oturup geldim
yok kiz bunlar bildiginiz teyzelerden degil. Adam gibi muhattap olmadilar benimle. Kaldim sap gibi. Ama sorucam bunun hesabini komsucumaaa.İyi yaa, teyzelerden baya nasihat almışsındır