2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Depresyona giriyorum zaten. İzne çiktim evde zamanda gecmez. Arada anneme kacsam bari. Cok yakin oturuyor.
Ahh ahh keske anam yakin olsa da yaninda olsam. Kis gunu koyde sobanin yaninda olmayi ozledim bee. Bu sene gidemedik okul cocuk derken ustune hamilelik geldi hepten kaldi. Insallah doktor yola izin verirde 15 tatilde gideriz.

Annen gelemez mi canim.
Yok canim nerdeeee. Engelli bi dayim 50sine yakin ve 80 kusur yasinda bi nenem var. Onlara bakmak zorunda. Hastane isleri icin bile ben oraya gittikce gidebiliyodu. Artik bende musait olamicam bakalim nasil olacak hayatimiz. Hele doguma yaklasirsam kafayi yicem galiba. Anam gelemez ee ben gitsem erken gitmem gerekir cocugun okulu var onu gectim hastane uzak bisey olsa burdaki gibi olmaz hee diyince gidilmiyo 2 saatlik yolda. Ablamlar coluk cocuk gelemez valla kaldim cikmazda.

Allah kimseye tasiyamayacagi yük yuklemez canim. Sen o günleri düşünme. Eminim ki bir yolu bulunur. Allah kazasiz belasiz dogum nasip etsin

ben söz konusu sağlık olunca istedikleri kadar izin veriyorum personelime
hatta birinin eşi 3 defa tüp bebek tedavisi oldu her aşamasında yanındaydı
kan vermeye bile birlikte gittiler hep üretimi zor yetiştiriyorduk
Bana da sadece ense kalinliklarina bakilacak ve kan alinacak dedi canim. Valla oglumda yaptirmistim unutmusum neyin ne oldugunu. Ikili testte bu degilmi ense burun olcumu organ boyutu falan
ben 5.gün embriyosu transferinde 7.günde
4.gün embriyosu transferinde de 8.günde kanda pozitifi gördüm canım
o kadar kan vermek kansızlık yapmaz ver sonucu gör rahatla pozitife benziyor idrar testinden

Ben kaldim da noldu ikinci icin senelerce ugras didin 1 senesi bos yere doktorda gecsin sonuc tup bebis. Once bebislerimiz saglikli olsun ama dediydi diceksiniz kalacaklarrrr. Kim bilmiyorum ama var bi kac kisi. Ben burda olmasam da akliniza gelicem
Bende evliliğimin ikinci yılında iki kez normal yolla hamile kaldım ama ikisinde kimyasal oldu sonra tık yok tahliller filmler araştırmalar 4 kez aşılama tüp bebek raporu almak için katlandım sonrası tüp bebek ilk zamanlar eşimde ki sıkıntı bukadar çok değildi zaman ilerledikçe sıkıntıda büyüdü ama çok şükür çaresi var diyorum

Aman bi doktora 2 kez sans verilir baktin 2.cide de ilki gibi tereddutlu baska doktor mu yok gidilir. Bos yere kollarini deldiriyor her seferinde. Sahsen kendi doktorumda bu randevuda net konusmazsa yandaki doktora gitmeye baslarim.
Evet canım bende artık hocaya gideyim bakalım ne diyecek.

Aaa bu kansizlik meselesini her seferinde unutuyorum. Var bende bu yuzden kizilaya da kan veremiyorum. Tedavi ol diyolar. Belki kansizligimdan da isinamiyorum halsizligim vardir. Soyliyim bakim daha haftayaaaa cumaaaaaaa ohoooo
Baktır mutlaka canım, dogumda da illaki kan kaybı oluyor. Benim doktor senin rengin soluk duruyor, kan degerlerine bakalım dedi, öyle :)

Gunaydin kuzum yogndm ya pek giremiyorm herzaman bide calstgmdan zorunlu bi egtim vardi smdi gidiyorm eve:s hissetmek cok guzelms gercektn ya❤ cok ayakta kaldysm flaanda harekt oluyo heralde anne artik dinlen diyolar bna:)) gormeyi cok merk ediyorm ctesi yazarm senin nasi gidiyo canim

Tansiyon dusuk nabiz yuksek arada kalbim hizlaniyo durduk yere bi noluyo diyom hizla nefes aliyorum duzeliyo. Aaahhh ahhh saglikla su aylarda gecseeee. Saka maka hepimiz 3 ay falan olduk kimi gecti kimi doguma gidecek aksama sabaha gve
Canım kan hacmimiz artıyor çünkü bebişlerinkine artık bize katıöıyor. Kalpta buna alışmaya çalışıyor o yüZden çarpıntı ve tansiyon düşüklüğü olabiliyor. Sen yalnızken duşa girme, uzan bol bol. Birde kansızlığın varsa oda feci çarpıntı nefes darlığı yapar kan değerlerine baktır. Benim kan değerim 12 iken 1 ay sonra 10,5e düşmüştü ikizlerdeyken.
Heyet-i ihtiyar bakin bakalimm.
Tek olani sabah yaptim 7.gunum
Toplu olanda kurumus son halleri
Canımmmm tebrik ederim çok şükür rabbim yüzünü güldürdü
Benimde ikizlerdeyken hem devletteki perinatolog hemde özeldeki perinatolog ikili için kan istedi. Özeldeki yaş riskim sınırın üstünde çıkınca fetal dna testi önerdi burun oluşup ense kalınlığo normal çıkınca biz gerek duymamıştık ekstra teste.
En doğrusu canım zaten perinatologlar fiziksel bir sey görmediyse down düşük ihtimal diyor

Selam canim benimde dusuk hep normaldede yuksk bi tansiyonm yoktu ama cok halszlk yapiyo. Tuzlu ayran tuzlu patats salata falan iyi geliyordu icini bastiricak ne varsa insan onlari yemi istiyo. Sik sik atistir mideni cok bos birakma daha cok dusuyo ozaman elin ayagin kesilir birden:) normal diyorlar yuksegi riskliyms ama takip edin deniyo iste

Kızlar benim gece burnum tıkanıyor, nefes alamıyorum. Bide sinüzit var agrı yapıyor. Uykularım bölünüyor
Kbb git canim mutlaka benim cok erken baslams tikabklk dr ole demsti ozel spreyler yazdi 2. Ayimda onlar iyi geldi belrli aralklarda kontrole cagrmsti. Normal sprey sakn kullanma tehlikelyms gidince ogrendm bilmedn sikmstim bikackere de:))

Aaa bu kansizlik meselesini her seferinde unutuyorum. Var bende bu yuzden kizilaya da kan veremiyorum. Tedavi ol diyolar. Belki kansizligimdan da isinamiyorum halsizligim vardir. Soyliyim bakim daha haftayaaaa cumaaaaaaa ohoooo
Ihmal etme cok onemli nasil almadilar tam sayim ki herseye bakiliyo demir kan tiroit folik asit vitamnler vs. Ikizde kanszlk ihtimali daha cok oluyor bide depolar cabk gidicek 2 bebis:))

Evet canım bende çok önemsemedim ikili testi rabbim hepimizin meleklerine sağlık versin inşallah

Biz yarin hastaneye gideceğiz. Randevum yok. Son haftalarim randevu alamadim deyip sansimi deneyecegim. Benim bu hastaneye randevuda bulunmuyor. Muayne olmasam bile isallah çalimaz raporumu verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…