2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Arkadaşlar birsy soracam, benim doktor süpürge vurma dikkat et demişti transfer gunu, gebeligin 6 haftasindayim ama halen vurmaktan cekiniomn, bir tanidik tup bebekle hamile kaldı 3 aydır doktoru halen süpürge vurma demiş, sizde durumlar ne kendim evimi silip supurmeyi cok istiyorum eşime yaptriom ama içim rahat etmio

Aynı durumdaym eşim yapıyor hala supurme işini ama benim gibi yapamiyor banada vermiyor yavaş yavaş ikna edip Alacam elinden makinayi dusuk tehlikesi olanlar kanamasi olanlarda belki ilk 3 ay yapılmayabilir ama kanamaszz olanlar yavas yavas yapabilir bence

12.haftaya kadar süpürmedim evi eşim süpürdü ben sadece toz aldım yukarlara uzanmamak kaydıyla tabiki yani kolay elde etmiyoruz dikkat etmemiz lazım

Raporu aldim. Muayne oldum. Benim pasa 3 kilo 200 gram olmus. Benim ki doguma kadar tosun gibi olucak sanirim
Hayırlısı olsun canım, maşallah paşaya. Saglıkla dogsun :)
süpürge vurma dediğiniz sey süpürmek oluyor herhalde. Benim eşim yapıyor, kenarı köşeyi temizliyorum tabiki. Yemek camasır falan hallediyorum. Büyük temizlik eşim yapıyor. Bende toz alıyorum :) dikkat etmek lazım

Allah kolaylık versin canım, bende oglanı yıkadım, kendim duş aldım. Yemek yapacağım. Çamaşırlar var, banyoyu yıkayacagım. Bir sürü iş
Geldimmmm. Anam ne kalabaliktiiii kaldim yasli kadinlarla. gencler mutfaktaydi gittim bana sen otur sen elleme diyip durdular yaslilarla oturup oturup geldim

Yapiyorum valla yaptim da. Bugun toz torbasini degistirdim anam haliya yapisti kaldiramadim yaa bende kenarlari supurup kapattim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…