test gunum cumartesi canim ama ilk yarin yaptircam cumartesi de ikinciyi yaptircamSeni çok iyi anlıyorum canım sonucun çok güzel test ne zaman yapyırcaksın inanki bebeklerini kucağına aldığında unutacaksın o günleri diyeceksin ki iyi ki vazgeçmemişim
Hayirli ugurlu olsunnnn. Bebisin ilk ultrason goruntusunu paylasmakta nasip olsunNasılım
Canım Ali acar ikiz bebeklerde kesinlikle ikili testi önermiyorum ultrasona göre gideceğiz dedi. İkiz bebeklerde ikili testin riski zaten yüksek çıkıyor kafa karıştırıyor dedi. Ben geçen hafta ense kalınlığı burnu vs baktırdım gayet iyiymiş çok şükür bunu takip edeceğiz yeterli dedi.Masallah ne guzel. biz de gorelim o gunleri insallah. Sende bi avazda dogur al kucagina.
Bana da sadece ense kalinliklarina bakilacak ve kan alinacak dedi canim. Valla oglumda yaptirmistim unutmusum neyin ne oldugunu. Ikili testte bu degilmi ense burun olcumu organ boyutu falanCanım Ali acar ikiz bebeklerde kesinlikle ikili testi önermiyorum ultrasona göre gideceğiz dedi. İkiz bebeklerde ikili testin riski zaten yüksek çıkıyor kafa karıştırıyor dedi. Ben geçen hafta ense kalınlığı burnu vs baktırdım gayet iyiymiş çok şükür bunu takip edeceğiz yeterli dedi.
Yarın bize haber vermeyi unutma merakla bekliyorumtest gunum cumartesi canim ama ilk yarin yaptircam cumartesi de ikinciyi yaptircam
İnsallah cnmn hayirlisiylaHayirli ugurlu olsunnnn. Bebisin ilk ultrason goruntusunu paylasmakta nasip olsun
Canım usg de ense kalınlığı vs bakılıp sonrasında kan alınıyor normalde ikili test için, ben kan verme kısmını yapmadım. Sadece usg bakıldı. Kan vermeyeceksin dedi kafa karıştırmaya gerek yok dediBana da sadece ense kalinliklarina bakilacak ve kan alinacak dedi canim. Valla oglumda yaptirmistim unutmusum neyin ne oldugunu. Ikili testte bu degilmi ense burun olcumu organ boyutu falan
Canım testlerin çok güzel koyulaşmış inşallah kan sonucunda da hayırlı bir haber alırsın bizde sevinirizİnsallah cnmn hayirlisiyla
ederim canim tmmYarın bize haber vermeyi unutma merakla bekliyorum
İnsallah canim herseyin hayirlisiCanım testlerin çok güzel koyulaşmış inşallah kan sonucunda da hayırlı bir haber alırsın bizde seviniriz
Simdiye kadar hic tam kan sayimi vermemistim. test icin mi yoksa baska bisey icin mi istedi emin degilim.Canım usg de ense kalınlığı vs bakılıp sonrasında kan alınıyor normalde ikili test için, ben kan verme kısmını yapmadım. Sadece usg bakıldı. Kan vermeyeceksin dedi kafa karıştırmaya gerek yok dedi
Bence ikili için dedi. Gittiğin zaman sorarsın. Benim doktor kansızlık var mı dıye de baktı ama bilemeyeceğimSimdiye kadar hic tam kan sayimi vermemistim. test icin mi yoksa baska bisey icin mi istedi emin degilim.
Gittiğinde sor canım cantanemin dediği gibi. Ben iki defa yaptırdım kan sayımını ama troid in ekstra iki kere daha kan verdim yarında endokrin hocasına özel randevu aldım asistanla falan olacak ii değilSimdiye kadar hic tam kan sayimi vermemistim. test icin mi yoksa baska bisey icin mi istedi emin degilim.
Aaa bu kansizlik meselesini her seferinde unutuyorum. Var bende bu yuzden kizilaya da kan veremiyorum. Tedavi ol diyolar. Belki kansizligimdan da isinamiyorum halsizligim vardir. Soyliyim bakim daha haftayaaaa cumaaaaaaa ohooooBence ikili için dedi. Gittiğin zaman sorarsın. Benim doktor kansızlık var mı dıye de baktı ama bilemeyeceğim
Hic bi is asistanla olmaz yaa. Bizde n.erbakan cocuk hastanesine gittik asistanlar varmis deli ettiler. 3 5 kisi geliyo bakiyo falanGittiğinde sor canım cantanemin dediği gibi. Ben iki defa yaptırdım kan sayımını ama troid in ekstra iki kere daha kan verdim yarında endokrin hocasına özel randevu aldım asistanla falan olacak ii değil
Aynen canim çoğumuz öyleyiz degisti kan akısimz ondan kaynakli zaman cabuk geçiyor bence yaz olsa daha çabuk gecerdi kis gunu disarida çıkılmiyor pekTansiyon dusuk nabiz yuksek arada kalbim hizlaniyo durduk yere bi noluyo diyom hizla nefes aliyorum duzeliyo. Aaahhh ahhh saglikla su aylarda gecseeee. Saka maka hepimiz 3 ay falan olduk kimi gecti kimi doguma gidecek aksama sabahagve
Bir türlü karar veremedi düşünüp düşünüp tekrar kan verelim diyor iki üç haftadır bir arpa boyu yol alamadık testlerimde aynı çıkıyorHic bi is asistanla olmaz yaa. Bizde n.erbakan cocuk hastanesine gittik asistanlar varmis deli ettiler. 3 5 kisi geliyo bakiyo falan
Aman bi doktora 2 kez sans verilir baktin 2.cide de ilki gibi tereddutlu baska doktor mu yok gidilir. Bos yere kollarini deldiriyor her seferinde. Sahsen kendi doktorumda bu randevuda net konusmazsa yandaki doktora gitmeye baslarim.Bir türlü karar veremedi düşünüp düşünüp tekrar kan verelim diyor iki üç haftadır bir arpa boyu yol alamadık testlerimde aynı çıkıyor
Depresyona giriyorum zaten. İzne çiktim evde zamanda gecmez. Arada anneme kacsam bari. Cok yakin oturuyor.Aynen canim çoğumuz öyleyiz degisti kan akısimz ondan kaynakli zaman cabuk geçiyor bence yaz olsa daha çabuk gecerdi kis gunu disarida çıkılmiyor pek