2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Kızlar ilaçlarınızı kullanmaya ne zamana kadar devam ettirdiniz? Ya ben günde 6 tane estrofem iciyorumm artık bırakmasam bile azaltmak istiyorum..
Günde 6 estrofem mi? Ben 1 tane içiyordum ama sizin tedavi süreciniz ile alakalı olabilir. Doktorunuza sorarak hareket edin. Burdan kimse size için yada içmeyin diyemez :110:

Canim sadece yumurta toplamada anestezi aldik. Transferde amestezi yok acida yok zaten. Düsukle sonuclanmasi zaten saglik problemi. Tup bebekle ilgisi yok. Ama tedavinin tutmamasinin yarisinin sebebi hastane olabiliyor. Yani Doktor basari orani cok onemli. Labaratuvar cok onemli. Embiriyolarin izlenim en kalitelelirin transfer edilmesi cok onemli. 5 gun embriyonun dollenmesi cok onemli. Cunku 5 gun yasayabilen embriyo tutma olasiligini yukseltiyor. Istedigini sorabilirsun.

Kıymetli anne adayları hepinize iyi geceler. Buraya ilk kez yazıyorum. Çok yakın bir tanıdığım normal yolla gebe kalamadığı için doktor doğrudan tüp bebek tedavisi önerdi. Ben de kafamda oluşan soru işaretlerini en iyi sizler silersiniz diye düşündüm. Bir kaç sorum olacak sizlere. İlk olarak, ilk denemede tutma şansı yüksek mi? Sizlerde kaçıncı denemede oldu mesela? İkinci olarak diyelim ki tutmadı ilki, ikinci sefer denemek isterse aynı ücretler en baştan mı yatırılacak? Bir de tabi her şehir ve hastaneye göre değişir ama ortalama maliyet nedir?
Cevaplayabilirseniz gerçekten çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Ayrıca Rabbim hepinize sağlıkla evlatlarınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah. Hepinize iyi geceler.
Cevap bir ust satirda kaldi. Ortalama maliyet 15.000 civari.

Gunaydin kizlar gece uyku pozisyonlarnz nasl ben hep yuz üstü buluyorum kendimi kalktigimda da karnmda bı agri ve baski hisseidyirm sırt ustu yatnca belim ağrıyor siz nasıl konfor sagliyosnz uykuda.:uykucu:
günaydın :KK54:

valla siz böyle yazdıkça ben kendimi affedersiniz öküz gibi hissediyorum
ben de paso uyuyorum aksam 8'de kafam düşmeye başlıyor
hatta gece wc'ye giderken homurdanıyorum uykum bölünüyor diye :KK48:
sürekli idrara sıkışığım da

Canim sadece yumurta toplamada anestezi aldik. Transferde amestezi yok acida yok zaten. Düsukle sonuclanmasi zaten saglik problemi. Tup bebekle ilgisi yok. Ama tedavinin tutmamasinin yarisinin sebebi hastane olabiliyor. Yani Doktor basari orani cok onemli. Labaratuvar cok onemli. Embiriyolarin izlenim en kalitelelirin transfer edilmesi cok onemli. 5 gun embriyonun dollenmesi cok onemli. Cunku 5 gun yasayabilen embriyo tutma olasiligini yukseltiyor. Istedigini sorabilirsun.
Çok teşekkürler :)

günaydın :KK54:

valla siz böyle yazdıkça ben kendimi affedersiniz öküz gibi hissediyorum
ben de paso uyuyorum aksam 8'de kafam düşmeye başlıyor
hatta gece wc'ye giderken homurdanıyorum uykum bölünüyor diye :KK48:
sürekli idrara sıkışığım da
Ne guzel simdiden uyku depolamak lazım ilerleyen aylarda ve bebislr doğduğunda lazim olacak:emir_bebek::KK48:

Kızlar ilaçlarınızı kullanmaya ne zamana kadar devam ettirdiniz? Ya ben günde 6 tane estrofem iciyorumm artık bırakmasam bile azaltmak istiyorum..
Estrofemi doktorunuz bilir.bende gunde 4 taneyle basladim doktor zamanla azaltti.tup bebek surecinde ilaclari duzgun kullanmak cok onemli.doktorunuz en iyisini bilir

X