Hayirli olsun canim:) kan testi ver hemen
Insallah guzel sonuçlar alırsın, ben transferimin 22. Gunundeyim daha bugün idrar testi yaptm,3 defa kan testi yaptım,Tesekkur ederiiim
Test gunum 5 ocak canim en erken 3 unde veririm beklerim bikac gun daha
Ben transferin 2. Gunu basladim test yapmayaInsallah guzel sonuçlar alırsın, ben transferimin 22. Gunundeyim daha bugün idrar testi yaptm,3 defa kan testi yaptım,
Ben transferin 2. Gunu basladim test yapmaya
Ya cok damlatmissindir canim yada test bozukturBenim aklım benim idrar testinde kaldi ilk 10 dk ikisi de koyuydu, 10 dkdan sonra T çizgisi incelmeye başladı bilgn var mi ne olduğu normal mi, yoksa ilk kaldığı gibi mi durması gerek
Amin canım inşallah :)hoşbulduk canım
33 yaşındayım ilk tüp bebek denemem
sebepsiz infertilite denildi bize
2019 bizlerin yılı olsun inşallah
Rabbim isteyen herkese evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşAllah
İyi biraz kafanı dinlemiş olursun :)Onlar bugün istanbuldaki akrabalarına gittiler
perşembe geliceklermiş
Maşallah kuzum, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Çok sevindim valla, giderek koyulaşıyorKizlaaaaaar gunaydiiin noel baba bana bakin ne getirmiiiisss
test bozuk olabilir canım
Bende anlamadım ilk 10 15 dk birsy yoktu ikiside normal koyudaydi, gittikçe ince çizgi oldu T hafif dagilimlar oldu T 'nin oldgu yerde, yoksa gebe değil miyim kanda gebe olrk gorunuyom, kafam karıştı yaAmin canım inşallah :)
İyi biraz kafanı dinlemiş olursun :)
Maşallah kuzum, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Çok sevindim valla, giderek koyulaşıyor
test bozuk olabilir canım
İdrarı çok damlattıysan ondan kaynaklı olabilir canım. Sıkıntı yok :)Bende anlamadım ilk 10 15 dk birsy yoktu ikiside normal koyudaydi, gittikçe ince çizgi oldu T hafif dagilimlar oldu T 'nin oldgu yerde, yoksa gebe değil miyim kanda gebe olrk gorunuyom, kafam karıştı ya
Bende kan testinden 5 gün sonra yapmstm hatıra kalsn diye böyle çıkmadı kaset bozuk olabilir canım boyle karismadi kırmızılar testte bı skrun var bence
Valla içime kurt düştü gebe degil miyim diye,sabah sabah moralim bozulduBende kan testinden 5 gün sonra yapmstm hatıra kalsn diye böyle çıkmadı kaset bozuk olabilir canım boyle karismadi kırmızılar testte bı skrun var bence
Başka testin yok mu elinde ? Tekrar yaparsınValla içime kurt düştü gebe degil miyim diye,sabah sabah moralim bozuldu
Yok yoook gebesinValla içime kurt düştü gebe degil miyim diye,sabah sabah moralim bozuldu
Elimde 1 tane vardı hatıra amaçlı yaptım, ilk 15 dk hersy normaldi ohh be dedim, gittikce T çizgisi inceldi sonra dagilim olustu ama T de halen ince çizgi duruyo, bugün tekrar alim sabah yapim, cok moralim bozulduİdrarı çok damlattıysan ondan kaynaklı olabilir canım. Sıkıntı yok :)
Anacummmm ne guzel bi haber buuuuuKizlaaaaaar gunaydiiin noel baba bana bakin ne getirmiiiisss
Bozma moralini dagildiysa fazla damlatmissindir. Testinde yeri bozuk belli. baska marka baska yerden test al yine canim ama var bence olmasa o da cikmazdi. Seninde gozun aydin olsunnnn hatira kalsinElimde 1 tane vardı hatıra amaçlı yaptım, ilk 15 dk hersy normaldi ohh be dedim, gittikce T çizgisi inceldi sonra dagilim olustu ama T de halen ince çizgi duruyo, bugün tekrar alim sabah yapim, cok moralim bozuldu
Tesekkur ederim canimm. Biyere cikarmiyolar beni. Bisey de yaptirmiyolar sagolsunlarr. Zaten bende agri sizi hissetmiyorumm. Henuz anlayamiyorum sadece testim pozitif. Kafam bimilyon. Yerdemiyim goktemiyimm ben kimimm bu yazi uzar giderrAnacummmm ne guzel bi haber buuuuugozun aydin olsun. Hayirli olsun bebisin. Sakin yormuyosun kendini iyice tutunsun minnakkkk