2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Benim aklım benim idrar testinde kaldi ilk 10 dk ikisi de koyuydu, 10 dkdan sonra T çizgisi incelmeye başladı bilgn var mi ne olduğu normal mi, yoksa ilk kaldığı gibi mi durması gerek

Amin canım inşallah :)
Onlar bugün istanbuldaki akrabalarına gittiler
perşembe geliceklermiş
İyi biraz kafanı dinlemiş olursun :)
Kizlaaaaaar gunaydiiin noel baba bana bakin ne getirmiiiisss
Maşallah kuzum, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Çok sevindim valla, giderek koyulaşıyor
test bozuk olabilir canım

Amin canım inşallah :)

İyi biraz kafanı dinlemiş olursun :)

Maşallah kuzum, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Çok sevindim valla, giderek koyulaşıyor
test bozuk olabilir canım
Bende anlamadım ilk 10 15 dk birsy yoktu ikiside normal koyudaydi, gittikçe ince çizgi oldu T hafif dagilimlar oldu T 'nin oldgu yerde, yoksa gebe değil miyim kanda gebe olrk gorunuyom, kafam karıştı ya

Elimde 1 tane vardı hatıra amaçlı yaptım, ilk 15 dk hersy normaldi ohh be dedim, gittikce T çizgisi inceldi sonra dagilim olustu ama T de halen ince çizgi duruyo, bugün tekrar alim sabah yapim, cok moralim bozuldu
Bozma moralini dagildiysa fazla damlatmissindir. Testinde yeri bozuk belli. baska marka baska yerden test al yine canim ama var bence olmasa o da cikmazdi. Seninde gozun aydin olsunnnn hatira kalsin

Anacummmm ne guzel bi haber buuuuu gozun aydin olsun. Hayirli olsun bebisin. Sakin yormuyosun kendini iyice tutunsun minnakkkk
Tesekkur ederim canimm. Biyere cikarmiyolar beni. Bisey de yaptirmiyolar sagolsunlarr. Zaten bende agri sizi hissetmiyorumm. Henuz anlayamiyorum sadece testim pozitif. Kafam bimilyon. Yerdemiyim goktemiyimm ben kimimm bu yazi uzar giderr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…