Tamam bekledigi için ve çok idrar damlattıgın için olmus, korkma :)Elimde 1 tane vardı hatıra amaçlı yaptım, ilk 15 dk hersy normaldi ohh be dedim, gittikce T çizgisi inceldi sonra dagilim olustu ama T de halen ince çizgi duruyo, bugün tekrar alim sabah yapim, cok moralim bozuldu
Bebiş gelmiş canim hosgelmişKizlaaaaaar gunaydiiin noel baba bana bakin ne getirmiiiisss
Valla bende eşimden fazla yiyorum yinemi acıktın diyor anlamıyorki içimde aç kurt varBen yiyorum, bir sıkıntı olmaz canım
Ben onuda yedim
Kola da içtim
Başka şeylerde var canınız çeker diye yazmıyorum
Geçmiş olsun canım ortalıkta ağır grip varpelin akilde domuz gribi olmuş, birçok tanıdığıma ağır grip ilaçları başlamışlar, kendimizi korumamız lazımCok saol canım dikkat ettikçe de sakınan goze cop batıyor vallahi
Bende içinde koruyucu yok diye ev yapımı konserveler yemiyorum yaa hazırlarda katkı var ama koruyucuda var@Videsupra canım bir kaç tane ye bazı markalarda katkı maddesi olmuyor üzerindeki etikete bakarak karar verebilirsin. Ben yaptım turşu ama bende yiyemiyorum
Oooo al bendende bu kadar doktor diet yap dedikçe kıtlımtan çıkmış gibi yiyorum. Bende 12ayda 4 kg almışımKizzzz yazma bu aralar nefsimle savas veriyorum resmenneler neler yemek geliyor aklima 3.5 ayda 3 kilo ayyy
Canım zayıf olanlsr daha çabuk hissediyormuş benim kardeşimde 14.haftada hissetmiştiİyiyim canım, bebişin hareketlerini hissediyorum artık. İkili test kan sonucunu bekliyorum. Sen nasılsın ? Cinsiyet belli oldu mu? :)
Hayırlı olsun canım biliyordum pozitfçıkacağını çok sevindimKizlaaaaaar gunaydiiin noel baba bana bakin ne getirmiiiisss
Tatlı falan yiyince daha çok hissediyorum :) hayırlısı artık. Cinsiyeti de ögrenseydik iyi olacaktıValla bende eşimden fazla yiyorum yinemi acıktın diyor anlamıyorki içimde aç kurt var
Geçmiş olsun canım ortalıkta ağır grip varpelin akilde domuz gribi olmuş, birçok tanıdığıma ağır grip ilaçları başlamışlar, kendimizi korumamız lazım
Bende içinde koruyucu yok diye ev yapımı konserveler yemiyorum yaa hazırlarda katkı var ama koruyucuda var
Oooo al bendende bu kadar doktor diet yap dedikçe kıtlımtan çıkmış gibi yiyorum. Bende 12ayda 4 kg almışım
Canım zayıf olanlsr daha çabuk hissediyormuş benim kardeşimde 14.haftada hissetmişti
Hayırlı olsun canım biliyordum pozitfçıkacağını çok sevindim
Ayyy insallah canimm cok sagolllBebiş gelmiş canim hosgelmiş
Cok sagol cnm hala inanamiyorum insallah ilerler. 6. Tedavim ilk yasiyorum bunuValla bende eşimden fazla yiyorum yinemi acıktın diyor anlamıyorki içimde aç kurt var
Geçmiş olsun canım ortalıkta ağır grip varpelin akilde domuz gribi olmuş, birçok tanıdığıma ağır grip ilaçları başlamışlar, kendimizi korumamız lazım
Bende içinde koruyucu yok diye ev yapımı konserveler yemiyorum yaa hazırlarda katkı var ama koruyucuda var
Oooo al bendende bu kadar doktor diet yap dedikçe kıtlımtan çıkmış gibi yiyorum. Bende 12ayda 4 kg almışım
Canım zayıf olanlsr daha çabuk hissediyormuş benim kardeşimde 14.haftada hissetmişti
Valla bende eşimden fazla yiyorum yinemi acıktın diyor anlamıyorki içimde aç kurt var
O kadar dan bişey olmazlaiyka ay canım çok sağol , zaten doktor yasak diyet yap dedikce yiyesim geliyor hamur işi yeme dedi eve geldim annem gömbe yapms konyanin meşhur şeysi oturdm yedim napaym
6 ay sonra seninle yine burda bu konuyu konuşalım bakalım bişey olmusmu bize aynadan bakalimO kadar dan bişey olmazafiyet bal şeker olsun canım
Gözün aydın Rabbim kucağına almayıda nasip etsinKizlaaaaaar gunaydiiin noel baba bana bakin ne getirmiiiisss
Benim ikinci gebeligim, ilkinde bişey olmadı bundada olmaz inşallah6 ay sonra seninle yine burda bu konuyu konuşalım bakalım bişey olmusmu bize aynadan bakalim
Canim hareketleri erkenden hissediyosun neguzel.ben daha bisey hissedemiyorum.ilk oldugu icin sanirim.biraz da kilodan sanirimİyiyim canım, bebişin hareketlerini hissediyorum artık. İkili test kan sonucunu bekliyorum. Sen nasılsın ? Cinsiyet belli oldu mu? :)
Vallahi hic bı fikrim yok onunla ilgili dotkorm hiç bahsetmedi sanırım yaptrma taraftari değil belli bir zamani varmı bunjnBenim ikinci gebeligim, ilkinde bişey olmadı bundada olmaz inşallah
Şeker yüklemesi yaptıracak mısınız
sagol canimm amin insallah nasip olur o daGözün aydın Rabbim kucağına almayıda nasip etsin
Bende anlamadım ilk 10 15 dk birsy yoktu ikiside normal koyudaydi, gittikçe ince çizgi oldu T hafif dagilimlar oldu T 'nin oldgu yerde, yoksa gebe değil miyim kanda gebe olrk gorunuyom, kafam karıştı ya
İkinci gebelik olanlar daha erken hissediyormus ve kilo ile de alakalı olabilir :)Canim hareketleri erkenden hissediyosun neguzel.ben daha bisey hissedemiyorum.ilk oldugu icin sanirim.biraz da kilodan sanirim
Merak etme canım bende 9gün test yaptım benimde aynı oldu yenisini aldım onda iyi çıktı test bozuktur için rahat olsunsagol canimm amin insallah nasip olur o da
Zaten 24 ile 28 inci hafta arasında yapılıyor. Ben oglumda yaptırmıştım, bir sorun çıkmamıştı şükür. Bunda kararsızım, doktor yaptır derse yaptırırımVallahi hic bı fikrim yok onunla ilgili dotkorm hiç bahsetmedi sanırım yaptrma taraftari değil belli bir zamani varmı bunjn