2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Elimde 1 tane vardı hatıra amaçlı yaptım, ilk 15 dk hersy normaldi ohh be dedim, gittikce T çizgisi inceldi sonra dagilim olustu ama T de halen ince çizgi duruyo, bugün tekrar alim sabah yapim, cok moralim bozuldu
Tamam bekledigi için ve çok idrar damlattıgın için olmus, korkma :)

Ben yiyorum, bir sıkıntı olmaz canım

Ben onuda yedim
Kola da içtim
Başka şeylerde var canınız çeker diye yazmıyorum
Valla bende eşimden fazla yiyorum yinemi acıktın diyor anlamıyorki içimde aç kurt var
Cok saol canım dikkat ettikçe de sakınan goze cop batıyor vallahi
Geçmiş olsun canım ortalıkta ağır grip varpelin akilde domuz gribi olmuş, birçok tanıdığıma ağır grip ilaçları başlamışlar, kendimizi korumamız lazım

@Videsupra canım bir kaç tane ye bazı markalarda katkı maddesi olmuyor üzerindeki etikete bakarak karar verebilirsin. Ben yaptım turşu ama bende yiyemiyorum
Bende içinde koruyucu yok diye ev yapımı konserveler yemiyorum yaa hazırlarda katkı var ama koruyucuda var
Kizzzz yazma bu aralar nefsimle savas veriyorum resmen neler neler yemek geliyor aklima 3.5 ayda 3 kilo ayyy
Oooo al bendende bu kadar doktor diet yap dedikçe kıtlımtan çıkmış gibi yiyorum. Bende 12ayda 4 kg almışım

İyiyim canım, bebişin hareketlerini hissediyorum artık. İkili test kan sonucunu bekliyorum. Sen nasılsın ? Cinsiyet belli oldu mu? :)
Canım zayıf olanlsr daha çabuk hissediyormuş benim kardeşimde 14.haftada hissetmişti
Kizlaaaaaar gunaydiiin noel baba bana bakin ne getirmiiiisss
Hayırlı olsun canım biliyordum pozitfçıkacağını çok sevindim

Tatlı falan yiyince daha çok hissediyorum :) hayırlısı artık. Cinsiyeti de ögrenseydik iyi olacaktı

Bebiş gelmiş canim hosgelmiş
Ayyy insallah canimm cok sagolll
Cok sagol cnm hala inanamiyorum insallah ilerler. 6. Tedavim ilk yasiyorum bunu

laiyka ay canım çok sağol , zaten doktor yasak diyet yap dedikce yiyesim geliyor hamur işi yeme dedi eve geldim annem gömbe yapms konyanin meşhur şeysi oturdm yedim napaym

Vallahi hic bı fikrim yok onunla ilgili dotkorm hiç bahsetmedi sanırım yaptrma taraftari değil belli bir zamani varmı bunjn
Zaten 24 ile 28 inci hafta arasında yapılıyor. Ben oglumda yaptırmıştım, bir sorun çıkmamıştı şükür. Bunda kararsızım, doktor yaptır derse yaptırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…