- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım, bebişin hareketlerini hissediyorum artık. İkili test kan sonucunu bekliyorum. Sen nasılsın ? Cinsiyet belli oldu mu? :)
Bende hissediyorum canım ama kimseye inandıramıyorum nedense herkes daha erken 16. Haftadan önce hissetmem mümkün değilmiş öyle söylüyorİyiyim canım, bebişin hareketlerini hissediyorum artık. İkili test kan sonucunu bekliyorum. Sen nasılsın ? Cinsiyet belli oldu mu? :)
Hayırlısı olsun canım, Rabbım gönlünüzden geçeni nasip etsin. Sen etrafı boşver, ben de hissediyorum. :) nabız atar gibi en çok sol tarafta kımıldıyor en erken 13. Haftada hissedilirmiş. Tabi daha belirgin hissedildiği haftalar 16. Haftada oluyorBende hissediyorum canım ama kimseye inandıramıyorum nedense herkes daha erken 16. Haftadan önce hissetmem mümkün değilmiş öyle söylüyor
İkili test yaptirmadım ben
İnşallah 20 haftalıkken detaylıya giricem
Bu cuma kontrole gidicem inşallah gösterir kendini hayırlısı bakalım
İşe yaradığına sevindim canım şifa olsunSaye- canım soguk yere koymuştum jeli bu sefer fazla akmadı ve tamamına yakını boşaldı. Teşekkür ederim tavsiyelerin için
Bizim ki ne zaman gitsek herşeyi meydanda saklama gereği duymuyor yavrum.. en kötü ayrıntılı ultrason da herşey net görünüyor canım ama o zamana kadar öğrenirsin büyük ihtimalleBen perşembe gittim ama bacak bacak üstüne atmıştı ve arasında kordon vardı göremedik. İkili test kan sonucunu bekliyorum, cıkınca gidecegiz. İnşallah bu sefer gösterir
Biliyorum canım, saglıkla gelsinler minnoşlar, gerisi önemli değil :)Bizim ki ne zaman gitsek herşeyi meydanda saklama gereği duymuyor yavrum.. en kötü ayrıntılı ultrason da herşey net görünüyor canım ama o zamana kadar öğrenirsin büyük ihtimalle
Neden yanlizsin canim.Her sene olduğu gibi
bu senede yanlızım yılbaşı gecesi
Ama çok şükür yavrum yanımda bu sefer annesini tek bırakmadı
Eşimin mesliğinden dolayı canımNeden yanlizsin canim.
Bende hep tek giriyorum ilk defa bu yıl eşim yanımda olabildiEşimin mesliğinden dolayı canım
7 senelik evliyim
İlk sene yılbaşi gecesi evdeydi sadece
Napalım ekmek parası için herşey
Kayınvalide ve kayınpederin gittiler mi?Eşimin mesliğinden dolayı canım
7 senelik evliyim
Benim esimde vardiyali calisiyor. Bu yil yanimda sadece.Eşimin mesliğinden dolayı canım
7 senelik evliyim
Amin inşallah canım çok sağolİşe yaradığına sevindim canım şifa olsun
Hoş geldin canım, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Bilgilerini yazarsan seni de listeye ekleyeyim
Onlar bugün istanbuldaki akrabalarına gittilerKayınvalide ve kayınpederin gittiler mi?
Hayirli olsun canim:) kan testi ver hemenKizlaaaaaar gunaydiiin noel baba bana bakin ne getirmiiiisss