Doktora dedim canım hocam canim cok cips soslu şeyler istiyor dedim bende pek yemezdm öyle cips aramazdm şimdi vitamin aliyorm ins istek gecer zamanlaCanim cips bende cok yedim. Üstelik yillardir agzima koynasigim halde. Hamilelikte canin cips cekmesi vitamin eksikliginin en buyuk gostergesiymis
Kaç yaşındasın canımHoşbulduk canım :) evet temmuz da transferim oldu ilk denememiz. Sperm azlığı, hız ve morfoloji sorunu ile tedaviye basladik
Takvimin çok yakışmışTeşekkürler canım
Geciyor canim cok surmuyor.Doktora dedim canım hocam canim cok cips soslu şeyler istiyor dedim bende pek yemezdm öyle cips aramazdm şimdi vitamin aliyorm ins istek gecer zamanla
Bu işi sana devrediyorum çırak
Sen bilirsin, teklif var ısrar yokben almayayimmmm. Anlayana kadar catladiydimmm. Anlatana kadar ayri catlarim.
26 canimKaç yaşındasın canım
sağol canımTakvimin çok yakışmış
Bebişin cinsiyeti belli mi :)Hoşbulduk canım :) evet temmuz da transferim oldu ilk denememiz. Sperm azlığı, hız ve morfoloji sorunu ile tedaviye basladik
Evet 13.haftada öğrendik erkek teyzesiBebişin cinsiyeti belli mi :)
Maşallah paşaya, sağ salim gelsin annesinin babasının kucagınaEvet 13.haftada öğrendik erkek teyzesi
Amin canım cümlemizin ki inşallah. Sende öğrenirsin bu haftalarda :) ne zaman kontrolün varMaşallah paşaya, sağ salim gelsin annesinin babasının kucagına
Ben perşembe gittim ama bacak bacak üstüne atmıştı ve arasında kordon vardı göremedik. İkili test kan sonucunu bekliyorum, cıkınca gidecegiz. İnşallah bu sefer gösterirAmin canım cümlemizin ki inşallah. Sende öğrenirsin bu haftalarda :) ne zaman kontrolün var