İnşallah bu tedavinde yüzün gülecek tamamına ereceksin canımAyyy insallah canimm cok sagolll
Cok sagol cnm hala inanamiyorum insallah ilerler. 6. Tedavim ilk yasiyorum bunu
Ohhoo ben hamburgerleer patates kızartmaları pideler hepside yasak ama canım isteyince yiyorum vallalaiyka ay canım çok sağol , zaten doktor yasak diyet yap dedikce yiyesim geliyor hamur işi yeme dedi eve geldim annem gömbe yapms konyanin meşhur şeysi oturdm yedim napaym
Ben yaptırıcam canım, hoş geçen seferde 75grlık yaptırmıştım sadece 1. Saat testim 180 sınırken 181 çıkmıştı bebeklerden birinin suyu fazlaydı. Sonra düzenli olarak parmak ucu baktırdım hep düşük çıktı şekerim. Şimdide doktora sorarım parmak ucu takibiyle işi götürmeme izin verirse yükleme yapmam.babamdada seker var ablamda gebelik şekeri çıkmıştı o yüzden risk grubuyumBenim ikinci gebeligim, ilkinde bişey olmadı bundada olmaz inşallah
Şeker yüklemesi yaptıracak mısınız
Bende doktora sorarm arastirir sonrada aklkma yatarsa yaptırırım heraldeZaten 24 ile 28 inci hafta arasında yapılıyor. Ben oglumda yaptırmıştım, bir sorun çıkmamıştı şükür. Bunda kararsızım, doktor yaptır derse yaptırırım
Anladım canımBende doktora sorarm arastirir sonrada aklkma yatarsa yaptırırım heralde
Amin cnmm insallahhİnşallah bu tedavinde yüzün gülecek tamamına ereceksin canım
Ohhoo ben hamburgerleer patates kızartmaları pideler hepside yasak ama canım isteyince yiyorum valla
Ben yaptırıcam canım, hoş geçen seferde 75grlık yaptırmıştım sadece 1. Saat testim 180 sınırken 181 çıkmıştı bebeklerden birinin suyu fazlaydı. Sonra düzenli olarak parmak ucu baktırdım hep düşük çıktı şekerim. Şimdide doktora sorarım parmak ucu takibiyle işi götürmeme izin verirse yükleme yapmam.babamdada seker var ablamda gebelik şekeri çıkmıştı o yüzden risk grubuyum
Cok guzel olmus cnm odanizz bayildimm
Maşallah, saglık sıhhat içinde uyusun büyüsün odasında :) cok güzel olmuş canım
Cok tatli canim masallah
İnşaallah canım, senin için o günlere az kaldı Allahın izni ileSaolun kizlar sag salim kucagimiza almak nasip olsun işallah. Kokusunu bi ceksek içimize.
Çok güzel olmus canım güzel günlerde sağlıkla büyüt yavrunu bu odada
Hayırlı olsun canımKizlaaaaaar gunaydiiin noel baba bana bakin ne getirmiiiisss
Maşallah çok güzel olmuş canım
İnşaallah canım, senin için o günlere az kaldı Allahın izni ile
Çok güzel olmus canım güzel günlerde sağlıkla büyüt yavrunu bu odada
Teşekkürler kızlar. Allahim hepimizin bebişlerini korusun.Hayırlı olsun canım
Tesekkur ederim canimmHayırlı olsun canım
Hayırlı olsun canim rabbim sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin, cok guzel :)
Sağlıkla mutlulukla inşallah çok güzel olmuş
Maşallah cnm çok güzel olmuş. Güle güle buyusun Meriç bebek
Bence erken ve bizim bebekler yaz bebegi olacak. 4. Ay ve 5. Aydan sonra düşünüyorum benKızlar slmmm herkese iyi yıllar
Bebek ürünlerinde çok indirim var ya zor tutuyorum kendimi almamak için kararsızım ne zaman başlanır birkaç parça ara ara almaya sizce
Hayirli olsun kucuk beyin odasiii. Gule gule kullanin mutlulukla saglikla. Odasindan nese kahkaha sesi eksik olmasin insallahhhhh