2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

İyiyim canım, bebişin hareketlerini hissediyorum artık. İkili test kan sonucunu bekliyorum. Sen nasılsın ? Cinsiyet belli oldu mu? :)
Bende hissediyorum canım ama kimseye inandıramıyorum nedense herkes daha erken 16. Haftadan önce hissetmem mümkün değilmiş öyle söylüyor

İkili test yaptirmadım ben
İnşallah 20 haftalıkken detaylıya giricem

Bu cuma kontrole gidicem inşallah gösterir kendini hayırlısı bakalım

Hayırlısı olsun canım, Rabbım gönlünüzden geçeni nasip etsin. Sen etrafı boşver, ben de hissediyorum. :) nabız atar gibi en çok sol tarafta kımıldıyor en erken 13. Haftada hissedilirmiş. Tabi daha belirgin hissedildiği haftalar 16. Haftada oluyor

Ben perşembe gittim ama bacak bacak üstüne atmıştı ve arasında kordon vardı göremedik. İkili test kan sonucunu bekliyorum, cıkınca gidecegiz. İnşallah bu sefer gösterir
Bizim ki ne zaman gitsek herşeyi meydanda saklama gereği duymuyor yavrum.. en kötü ayrıntılı ultrason da herşey net görünüyor canım ama o zamana kadar öğrenirsin büyük ihtimalle

Hoş geldin canım, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Bilgilerini yazarsan seni de listeye ekleyeyim

hoşbulduk canım
33 yaşındayım ilk tüp bebek denemem
sebepsiz infertilite denildi bize
2019 bizlerin yılı olsun inşallah
Rabbim isteyen herkese evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşAllah

Günaydın arkadaşlar ben geçen hafta kan testiyle pozitif sonucu aldim ama henüz keseyi görmedik, p tesi ınsallah randevum, ben hiç idrar testi yapmamıştım bu sabah yapim hatıra kalır diye, ilk iki çizgide koyu göründü 10dkdan sonra T cizgisi ince çizgi olark kaldi C oldugu gibi kalin bu ne drmek oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…