- 15 Aralık 2013
- 228
- 373
Hoşbulduk canım 1 Aralık'ta transfer yapıldı tam 31 gün oldu 4gun önce kese görüldü kalp atışını duyamadık Perşembe günü tekrar gidicem inşallah duyarım dualarınızda unutmayınÇok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebişlere
hoş geldin canım, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Bilgilerinı yazar mısın, senide listeye ekliyeyim
Sağol canım hoşbuldukHayırlı olsun canım hoşgeldin
Hayırlısı ile gelsin minnak :)Hoşbulduk canım 1 Aralık'ta transfer yapıldı tam 31 gün oldu 4gun önce kese görüldü kalp atışını duyamadık Perşembe günü tekrar gidicem inşallah duyarım dualarınızda unutmayın
32 yaşındayım 5 denemem azosperm beklenen doğum tarihi Ağustos inşallah canımHayırlısı ile gelsin minnak :)
Tedavi sebebi
Beklenen dogum tarihi yazar mısın :)
Tamam canım, gebelik takvimi yapmayacak mısın?32 yaşındayım 5 denemem azosperm beklenen doğum tarihi Ağustos inşallah canım
Afiyet bal şeker olsun canımSağolun kızlar birazdan misafirliğe gidecez evdeki cipside götürecem orda kalabalık olunca bir iki tane anca düşer banabu şekilde azcık yemiş olucam :)))
Nasıl yapıldığını bilmiyorum canım benim için yaparmısınTamam canım, gebelik takvimi yapmayacak mısın?
Canim cips bende cok yedim. Üstelik yillardir agzima koynasigim halde. Hamilelikte canin cips cekmesi vitamin eksikliginin en buyuk gostergesiymisCanım cips sorunu bende de var asiri baharatli cips cekiyor canim neyse patates cipsi ile korelttm ama bı iki tane yedim oturup bı paket yemedikten sonra bı sourn olacagini sanmıyorum sadece hiç bı faydasi yok canın cektyse azck ye
Hoşgeldin inşallah hepimiz evlatlarımızı alırız kucağımızaYeni farkettim bu sayfayi, bütün tüp bebek annelerine sağlıklı hayırlı evlatlar, ağrısız sizisiz doğumlar diliyorum
Zor bir süreçten geldik umarım mis kokulu evlatlara kavusuruz en güzel sekilde
Canım sana tarif edeyim, kendi profil bilgilerinden yapacaksınNasıl yapıldığını bilmiyorum canım benim için yaparmısın
Hoşbulduk canım insallahHoşgeldin inşallah hepimiz evlatlarımızı alırız kucağımıza
Teşekkürler canımCanım sana tarif edeyim, kendi profil bilgilerinden yapacaksın Eki Görüntüle 2220661
Yukarıdaki işaretledigim halka içinde kişisel bilgilere girEki Görüntüle 2220666
Aşağıda işaretledigim hamilelik takvimi olan kısmın altında hesaplayıcı var. Oraya son adet tarihini yazıp hesapla ve çıkan dogum tarihini o boşluğa yaz :)
Amin canım hoş geldin, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Senin baya ilerlemiş maşallah :)Yeni farkettim bu sayfayi, bütün tüp bebek annelerine sağlıklı hayırlı evlatlar, ağrısız sizisiz doğumlar diliyorum
Zor bir süreçten geldik umarım mis kokulu evlatlara kavusuruz en güzel sekilde
Hoşbulduk canım :) evet temmuz da transferim oldu ilk denememiz. Sperm azlığı, hız ve morfoloji sorunu ile tedaviye basladikAmin canım hoş geldin, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Senin baya ilerlemiş maşallah :)
Bilgilerini yazarsan seni de listeye ekleyeyim
Bunu her anlattiginda gulesim geliyorCanım sana tarif edeyim, kendi profil bilgilerinden yapacaksın Eki Görüntüle 2220661
Yukarıdaki işaretledigim halka içinde kişisel bilgilere girEki Görüntüle 2220666
Aşağıda işaretledigim hamilelik takvimi olan kısmın altında hesaplayıcı var. Oraya son adet tarihini yazıp hesapla ve çıkan dogum tarihini o boşluğa yaz :)
Bu işi sana devrediyorum çırakBunu her anlattiginda gulesim geliyor
Saol canımAfiyet olsun canım benim, eminim onlar daha güzeldir