2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebişlere
hoş geldin canım, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Bilgilerinı yazar mısın, senide listeye ekliyeyim
Hoşbulduk canım 1 Aralık'ta transfer yapıldı tam 31 gün oldu 4gun önce kese görüldü kalp atışını duyamadık Perşembe günü tekrar gidicem inşallah duyarım dualarınızda unutmayın

Canim cips bende cok yedim. Üstelik yillardir agzima koynasigim halde. Hamilelikte canin cips cekmesi vitamin eksikliginin en buyuk gostergesiymis

Nasıl yapıldığını bilmiyorum canım benim için yaparmısın
Canım sana tarif edeyim, kendi profil bilgilerinden yapacaksın

Yukarıdaki işaretledigim halka içinde kişisel bilgilere gir
Aşağıda işaretledigim hamilelik takvimi olan kısmın altında hesaplayıcı var. Oraya son adet tarihini yazıp hesapla ve çıkan dogum tarihini o boşluğa yaz :)

Yeni farkettim bu sayfayi, bütün tüp bebek annelerine sağlıklı hayırlı evlatlar, ağrısız sizisiz doğumlar diliyorum
Zor bir süreçten geldik umarım mis kokulu evlatlara kavusuruz en güzel sekilde
Amin canım hoş geldin, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Senin baya ilerlemiş maşallah :)

Bilgilerini yazarsan seni de listeye ekleyeyim

Amin canım hoş geldin, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Senin baya ilerlemiş maşallah :)

Bilgilerini yazarsan seni de listeye ekleyeyim
Hoşbulduk canım :) evet temmuz da transferim oldu ilk denememiz. Sperm azlığı, hız ve morfoloji sorunu ile tedaviye basladik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…