Aynen canım:)Kış ayı, illaki hastalık oluyor :)
İlk baslarda ev yapımı yedim bı kaç tane ama daha yemedim cunku aşırı tuzlu oluyor ya ödem yapiyor hemen bende nefsim gitti zatenKızlarrr slm herkese bir sorum var bu marketlerde hazır satılan turşular varya kavanozlarda çok canım çekiyor onlardan alıp 1-2 tane yesem acAba zararlımıdır ev yapımı bulamadım bilginiz varmı tüketiyormusunuz ??
Canım cips sorunu bende de var asiri baharatli cips cekiyor canim neyse patates cipsi ile korelttm ama bı iki tane yedim oturup bı paket yemedikten sonra bı sourn olacagini sanmıyorum sadece hiç bı faydasi yok canın cektyse azck yeEv yapımı turşu bulup yiyebiliyorum ama malesef ki canım cips çekiyor 3 gündür aklımdan çıkmıyor evde kocaman cips paketi var ama dokunamıyorum napıcam bilmiyorum
Canım kutuya koyarken o kare taraf aşağıda kalacak şekilde koy demek istedim :)Kare olan sıktıgımız yer dışarda olan kısım değil mi. Asagıda nasıl kalacak pek anlamadım canım
Kizzzz yazma bu aralar nefsimle savas veriyorum resmenBen yiyorum, bir sıkıntı olmaz canım
Ben onuda yedim
Kola da içtim
Başka şeylerde var canınız çeker diye yazmıyorum
1 2 tane ye canim canın cekmisKızlarrr slm herkese bir sorum var bu marketlerde hazır satılan turşular varya kavanozlarda çok canım çekiyor onlardan alıp 1-2 tane yesem acAba zararlımıdır ev yapımı bulamadım bilginiz varmı tüketiyormusunuz ??
O yüzden beni durdurunKizzzz yazma bu aralar nefsimle savas veriyorum resmenneler neler yemek geliyor aklima 3.5 ayda 3 kilo ayyy
Hoş geldin canım, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahburayı ben geç farketmişim
bende 2019 annesiyim inşAllah
10+3 olduk bugün
Benim yerime de yiyinO yüzden beni durdurun
Şu boğazıma bir care yok mu?
Dondurma görmüşken onu kaç kere yedim bilmiyorumBenim yerime de yiyin
Çok doğruymuş oyle bı iştah varki yani anlatamam neyse sakinim doyana kadar yiycmmO yüzden beni durdurun
Şu boğazıma bir care yok mu?
Dün 3 saatte yediklerimi yazayım mı ?Çok doğruymuş oyle bı iştah varki yani anlatamam neyse sakinim doyana kadar yiycmm
Ben simdi sağlıklı çorbamdan salatamdan yeyim bariDün 3 saatte yediklerimi yazayım mı ?
Neyse canınız çeker neme lazım
Dondurma görmüşken onu kaç kere yedim bilmiyorum
(ben hepinizin yerine yerim)
Afiyet olsun canım benim, eminim onlar daha güzeldirBen simdi sağlıklı çorbamdan salatamdan yeyim bari
Sagol canım, seninde bu donemden sonra azalır artık. 4. Aya girdik nede olsaOhh afiyet olsun benim bulantılar izin verecek mi bakalım yemeye. Dondurma bile mide mi bulanır ya
Ahh inşallah canım bekliyorum sabırsızlıklaSagol canım, seninde bu donemden sonra azalır artık. 4. Aya girdik nede olsa