2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Benimde ayni durum oldu. Hatta kasimaktan yara ettim. Derim pul pul döküldü. Gebelik kolestasi testi yaptirdim temiz çıktı. Doktor gebelikte oluyor dedi bu durum. Bi yerde okumustum. Erkek bebekte eller çok kuruyor diye.Benim ellerim aşiri kurudu.Yarılıyor kuruluktan.Kremde fayda etmiyor. Biraz daha dayanmam gerekli.
Canım ben yatarken ellerime vazelin sürüyorum. Eczaneden almıştı eşim. Çok faydası oluyo.

Bu gün bebişe birsz daha kiyafet almal istiyorum. Gözüme çok az geldi. 5 takim anca var :110: 5 takim kadarda 1 yaş var. Ben herseyi bir birine karıştirmisim.:eek:Bu gün önüme serip neyi var bu bebisin iyice bi bakicam. Dogunca havada soguk gidip alamam :anne:Bu arada günaydınnnn.:KK200:
En zevkli kısmı, zıbın takımı fazla alma canım. 40,gun anca oluyor. 0 6 ay arası alabilirsin :)

Kaç aylık canım bebiş. Ben 5 aylık oldum ama henüz hiçbirşey almadım oğluşuma. Havalar çok soğuk gerçekten çıkamıyorum da.
Canim benim 8 ay bitti.Ben heves edip her ay üç beş bisiler alip koydum koseye. Hepsini tek aya birakinca ciddi bir butce lazim. Son ayda alis veris de zor oluyor. Ben simdi bes dk cikayim dedim. Karnima bacagima agrilar girdi.

Kızlar ulrasonda kasılmalar görünüyo mu?

Ben haftaya doktora gittiğimde
doktora rica edicem dicemki
hocam ultrasonla bebeğe bakarken eşime dermisiniz

kasılmaların görünüyor stresli bi ortamdamısın rahat olmaya çalış hamilelikte stres çok önemli diye eşime anlatsın

Eşimle çok şükür bi sıkıntım yok

ama Kvler evime çöktü gitmiyolar daha uzun bi süre daha kalıcaklar gibi
hiç rahat edemiyorum

doktor eşime böyle derse eşim bi şekilde yollar annesini babasını

Önemli olan benim düşündüğum gibi ultrasonda kasılma felan görünür mu eşimin inanması için

Sonradan demesin bana ultrasondan görünmüyomuş doktor yalan söylüyo diye

Bu yüzden sizlere sormak istedim

kasılmaların görünüyor stresli bi ortamdamısın rahat olmaya çalış hamilelikte stres çok önemli diye eşime anlatsın

hiç rahat edemiyorum

Önemli olan benim düşündüğum gibi ultrasonda kasılma felan görünür mu eşimin inanması için

Canım benim 10. Haftada lekelenmem olmuştu birazda kanamam. Doktor usg ile vajinal baktı kanama alanı yok ve kasılmada görünmüyor dedi. Kanamanın kaynağını bulamamıştı. Sanırım ultrasonda kasılma anlaşılabiliyor

hiç rahat edemiyorum

Ultrasonda kasılma belli olmaz canım, nst de belli oluyor. Seni çok iyi anlıyorum benim Kayınvalide kayınpeder de gelcez diye trip ten tribe giriyorlar. Eşimde bende istemiyoruz. Gelince bahara kadar gitmiyorlar.

Ultrasonda kasılma belli olmaz canım, nst de belli oluyor. Seni çok iyi anlıyorum benim Kayınvalide kayınpeder de gelcez diye trip ten tribe giriyorlar. Eşimde bende istemiyoruz. Gelince bahara kadar gitmiyorlar.
Bunlarında niyeti öyle gibi
:KK43: zaten yazın doğum olucak inşallah

Şimdiden bebek 6 aylık olana, ele avuca gelene kadar burda olmamiz lazım demeye başladilar sanırim en az 1,1buçuk sene burda kalmayı planlıyolar

Eşimde okadar kalmalarına karşı tabi gitte diyemiyor

En olmadı ben yüzlerine dicem ben rahat edemiyorum bişey lazım olursa biz söyleriz
Deyip biletlerini alip göndericez

Yoksa kafa yerim galiba bunlarla

Şimdiden bebek 6 aylık olana, ele avuca gelene kadar burda olmamiz lazım demeye başladilar sanırim en az 1,1buçuk sene burda kalmayı planlıyolar

En olmadı ben yüzlerine dicem ben rahat edemiyorum bişey lazım olursa biz söyleriz

Allah yardımcınız olsun, bide herşeye karışan laf eden türdenseler daha zor keza benimkiler öyle. Doğuma gelsinler gitsinler, sen çocuguna bakarsın. :KK51:

Gel demek kolay da git demek zor

Canim benim 8 ay bitti.Ben heves edip her ay üç beş bisiler alip koydum koseye. Hepsini tek aya birakinca ciddi bir butce lazim. Son ayda alis veris de zor oluyor. Ben simdi bes dk cikayim dedim. Karnima bacagima agrilar girdi.
Teşekkür ederim canım. Çok haklısın. Rabbim kazasız kurtarsın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Düşük değil canım gayet güzel önemli olan iki günde iki katına çıkması ki seninki iki katından da çok yükselmiş drun ne dedi hayırlı olsun

Düşük değil canım gayet güzel önemli olan iki günde iki katına çıkması ki seninki iki katından da çok yükselmiş drun ne dedi hayırlı olsun
Doktorum bi şey demedi 14 gün sonra kese için gel dedi en son...ama ben buraları okudukca kafayı yiyecem..benim gibi düşük olan birini görüyorum sonra devamına bakıyorum boş gebelik kürtaj psikolojii bozdum iyice :hasta: evet 2 kat artmasına çok sevindim ama değer çok düşük bu dönemde 400ler 500ler felan olmasi lazım

Bunlarin bir ortasi yok galiba. Benim kv de yarin gelip pazartesi gidecekmiş. Sürünerek yemek yaptim. Bir hafta kalmasini cok isterdim. Ev isleri desen yarim yamalak yaptigimdan anlik toplu tutmaya calisiyorum. Biri bana 6 aylik olana kadar bebege bakariz gibilerinden bir soz etse hosuma gitmez. Anne olmayi bildiysek bakmayida en iyi biz yapariz.

Doktorum bi şey demedi 14 gün sonra kese için gel dedi en son...ama ben buraları okudukca kafayı yiyecem..benim gibi düşük olan birini görüyorum sonra devamına bakıyorum boş gebelik kürtaj psikolojii bozdum iyice :hasta: evet 2 kat artmasına çok sevindim ama değer çok düşük bu dönemde 400ler 500ler felan olmasi lazım
Kimseyle kıyaslama canım benim de 52.66 ile başladı bak şimdi 7 haftalık olduk sen iyi düşün iyi olsun

X