- 13 Aralık 2017
- 51
- 64
- 43
Panik yapma bence canım. Benim 9.gün 75 çıktı ona bile dr kimyasal olabilir dedi. Binlerce şükür Rabbime şimdi 5 aylık olduk. Stres yapma ne olur. İnşallah herşey yolunda gider. Keseyide görürsün inşallah.Kızlar benim 10. Gün beta 20 çıktı 12. Günde 70.. çok tedirginim sağlıksız diye böyle düşük başlayıp ilerleyen oldu mu hiç?
Canim seni rahatsız ediyorsa eğer kibarca siz duzeninizi bozmayin hic ben hallederim dogumda gelir gidersnz ben bebeğime bakarım falan dersn kv lrle altli ustlu oturuyoruz ona rağmen hiç bişeyimize karışmazlar sen gel demedikce ben gelip rahatsz etmem der hep anlayış önemli 1 sene falan durmak nedir yani isteseydnz beraber otururdnz zate.Bunlarında niyeti öyle gibi
zaten yazın doğum olucak inşallah
Şimdiden bebek 6 aylık olana, ele avuca gelene kadar burda olmamiz lazım demeye başladilar sanırim en az 1,1buçuk sene burda kalmayı planlıyolar
Eşimde okadar kalmalarına karşı tabi gitte diyemiyor
En olmadı ben yüzlerine dicem ben rahat edemiyorum bişey lazım olursa biz söyleriz
Deyip biletlerini alip göndericez
Yoksa kafa yerim galiba bunlarla
Tamam canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın inşallah senin gebeliğinde sağlıkla ilerler kucağına alırsınKimseyle kıyaslama canım benim de 52.66 ile başladı bak şimdi 7 haftalık olduk sen iyi düşün iyi olsun
Allah razı olsun aminn iyi ki varsınız gerçekten bir mesaj nasıl rahatlatıyo insanı ..artık güzel düşünecem inşallah bende görürüm o ayları sağlıkla sizde alırsınız insallah kucağınızaPanik yapma bence canım. Benim 9.gün 75 çıktı ona bile dr kimyasal olabilir dedi. Binlerce şükür Rabbime şimdi 5 aylık olduk. Stres yapma ne olur. İnşallah herşey yolunda gider. Keseyide görürsün inşallah.
Kaç gün oldu transfer olali canim benim çok oldu ama bı ilactan dolayı oldu hemen biraktk onu böyle kalbim dışında atiyodu sanki tansiyonum yukseliyoduKizlarr benim dunden beri yuruyup dolasinca cok carpintim oluyo. Bogazimda kus cirpiniyo sanki. Boyle bisey yasayan oldu mu.
Canim hayirli olsun tedavin. Ins bu tedavinde yuzun guler. Hersey gonlunce olsun. Bundan onceki basarisiz denemeler icin herhangi arastirma testleri yapildimi canim. Genetik bagisiklik vsYani ayni dusuncedeyim cnmm. Catlatma ignesi vurundum yarim da olsa 9.gunu hala var olabilir vucutta. Ama yine de o cizgiyi gormek guzel
Bende de bi belirti yoktu, 7. haftalarda da daha belli eder kendini canım :) Bu arada hoş geldin, bilgilerini yazarsan senide listeye ekliyeyimMeb arkadaslr bende aranıza yeni katıldım, benim test bugün transferimin 13 gunu doktorun söylediğine göre 5.haftamdayim ama benim ne belirti var nede hamile gibi hissediyorum kendimi (boş gebelik mi acaba diye aklıma gelmiyor degil) bunlar normal mi sizin belirtiler kaçıncı haftada basladi
Hosbulduk, benim ilk deneme sorun tüp tıkanıklığı bir tüpüm alındı sıvı birikmesindrn dolayi digeride açılmadı, 5.gun embriyosu 2 tane tarnsfer edildi, yaşım 27, 9.gun değerim 60.93 11 gun 147 ile katlanarak 7 ocakta randevu verildi suan beklemedeyiz, bende durumlar bu sekil :)Bende de bi belirti yoktu, 7. haftalarda da daha belli eder kendini canım :) Bu arada hoş geldin, bilgilerini yazarsan senide listeye ekliyeyim
Hoşgeldin aramıza.Kafana takma böyle şeyleri tadını çıkar bence. Bir haftadır kıpırtılarını hissetmeye başladım. Öncesinde hiçbir belirti olmadı.Meb arkadaslr bende aranıza yeni katıldım, benim test bugün transferimin 13 gunu doktorun söylediğine göre 5.haftamdayim ama benim ne belirti var nede hamile gibi hissediyorum kendimi (boş gebelik mi acaba diye aklıma gelmiyor degil) bunlar normal mi sizin belirtiler kaçıncı haftada basladi
Hosbulduk, ne bilim acaba gebe değil miyim diye dusunuom hamileyim diye sevinemiom, beklemek ne zormuş ya, rabbim yüzümüzü guldursunHoşgeldin aramıza.Kafana takma böyle şeyleri tadını çıkar bence. Bir haftadır kıpırtılarını hissetmeye başladım. Öncesinde hiçbir belirti olmadı.
Beklenen dogum tarihini yazar mısın? Birde yaşını :)Hosbulduk, benim ilk deneme sorun tüp tıkanıklığı bir tüpüm alındı sıvı birikmesindrn dolayi digeride açılmadı, 5.gun embriyosu 2 tane tarnsfer edildi, yaşım 27, 9.gun değerim 60.93 11 gun 147 ile katlanarak 7 ocakta randevu verildi suan beklemedeyiz, bende durumlar bu sekil :)
Umarım hayirli bir sekilde gerçekleşir diyerek 5 eylül :) yaşım 27Beklenen dogum tarihini yazar mısın? Birde yaşını :)
Ekledim canım, hayırlısı ile kucagına al inşallahUmarım hayirli bir sekilde gerçekleşir diyerek 5 eylül :) yaşım 27
Seninle aynı haftadayız canım bende bugün 7+0 oldum bizde salı günü duyduk kalp atışlarını ikinci randevum 8 ocakBen geldim kızlar kalp atışımızı çarşamba günü duyduk bugün 7+2 olduk çok şükür mide bulantılarına hızlı bir giriş yapmıştım ama yine aynı hızla çıkış yaptım :)))) ama hala bazı yiyecekler aklıma gelince
9.haftamızda yine görücem bebişimi
Aa ne güzel canım :)) bende 9 ocakta gidecem inşallah bebişlerimiz sağlıklıdır ya..Seninle aynı haftadayız canım bende bugün 7+0 oldum bizde salı günü duyduk kalp atışlarını ikinci randevum 8 ocak
Yaptım kaç kere tahmini doğum tarihi 1970 tarihini gösteriyorİnşallah canım benim yazımın altında gebelik takvimi ekle diye bir yazı var onu tıklaordaki sayfayı aşağı indir orda tahmini doğum tarihini yaz kaydet canım