2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Gecms olsn canim benimde bikere icmsligm var mecbur kaldim. Gecmeynce yapck bisi yok ki canim kivraniyo insan bi gece aramstm dru bnde. Cok tutuyo benim basim bulanti siddeti bazen tetkliyo bazende toplantida cok kalrsam sicak ve ekran isklari falan bide baslaynca gecmz benm ilac icmedn nirmaldede oleym. Hamilelkte de oluyorms napcz bakalim:)
Sağol canım daha iyiyim şükür ama hala ağrı var hafif. Bununla geçer inşallah

Kızlar dra gittim bebeklerimi gördüm çok şükür ense kalınlığı vs herşey yolunda. Kıpır kıpır hareket ediyorlar çok mutlu oldum :KK36: yarında troidle ilgili testler bitiyor sonuca göre hastanede bir kaç gün kalmam gerekebilirmiş çok kilo verdiğim için. Dr biri erkek biri kız gibi ama ilerleyen günlerde netleşir dedi

Kızlar dra gittim bebeklerimi gördüm çok şükür ense kalınlığı vs herşey yolunda. Kıpır kıpır hareket ediyorlar çok mutlu oldum :KK36: yarında troidle ilgili testler bitiyor sonuca göre hastanede bir kaç gün kalmam gerekebilirmiş çok kilo verdiğim için. Dr biri erkek biri kız gibi ama ilerleyen günlerde netleşir dedi
Cok guzel canim.allah hayirlisini versin insallah

Maşallah canım benim. İyi olmanıza sevindim. Biri kız biri erkek ne güzel :KK5:

Bende 20 gun aradan sonra bebeğimi görmeye gideceğim :KK71:

ben tam kahve hastasıydım :kahve: yaklaşık 7.haftadan beri içemiyordum tiksinmiştim
şimdi 2 gündür ancak sütle içebiliyorum 1 fincan sabahları. ne tuhaf butun rutinimiz alışkanlıklarımız değişiyor

hayırlı uğurlu olsun canım :KK200: güzel haberlerini duyacağız inşallah

ilaç kanın geldiği yüzeysel enjekte edilmemiştir canım ya korkma karışmıştır kana çoktan :super:

günaydınn güzel haberler alırsın inşallah kuzu :KK200: ben de ikili testin sonucunu almaya gideceğim yarın inşallah iyi çıkmıştır

kolay gelsin canım dikkate et kendine

inşallah canım hayırlı haberler alırsın inşallah

laiyka laiyka bi arkadaşım daha yaptırmış yurtdışına genesis serenity test'ten kafam karıştı yaptırsam mı diye
Sagol canım benim, sende güzel haberler alırsın inşallah

Cok guzel canim.allah hayirlisini versin insallah
Amin inşallah canım hepimiz için hayırlısını versin rabbim
Maşallah canım benim. İyi olmanıza sevindim. Biri kız biri erkek ne güzel :KK5:

Bende 20 gun aradan sonra bebeğimi görmeye gideceğim :KK71:
Evet canım çok sevindik sağlıklı olsunlarda inşallah :anneadayı: seninde güzel haberlerini bekliyoruz

Oyy maşallah allahm hep guzel haberlerini almak nasip etsin :nazar::KK200:

:nazar: maşallah :nazar: kız-erkek takım tamamlandı desene
Kızlar ciktm doktordan sonucmm iyi çok şükür doktor buyuk ihtimal kız dedi pipisini goremedik çünkü :KK48:2 hafta sonra net kız derim dedi folik asit biraktk multivitamin verdi bı tane ona geçtik bakakim
:nazar: daha nice güzel haberlere cinsiyetle ilgili bana da aynısını söyledi henüz kesin emin olamıyolar sanırım

Amin inşallah canım hepimiz için hayırlısını versin rabbim

Evet canım çok sevindik sağlıklı olsunlarda inşallah :anneadayı: seninde güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah :)
Kızlar ciktm doktordan sonucmm iyi çok şükür doktor buyuk ihtimal kız dedi pipisini goremedik çünkü :KK48:2 hafta sonra net kız derim dedi folik asit biraktk multivitamin verdi bı tane ona geçtik bakakim
maşallah canım, demek prenses annesi olacaksın. Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)

Yarın bende gideceğim, en son 7 sinde gitmiştim :halay:

Çok ara vermiş doktorun birde senin kistlerin var canım. Bende yarın gidiyorum ikili yapacağız kısmetse
ben tam kahve hastasıydım :kahve: yaklaşık 7.haftadan beri içemiyordum tiksinmiştim
şimdi 2 gündür ancak sütle içebiliyorum 1 fincan sabahları.

laiyka laiyka bi arkadaşım daha yaptırmış yurtdışına genesis serenity test'ten kafam karıştı yaptırsam mı diye
Canım zaten ikili tarama testi riski belirliyor o bile tanı testi değil risk varmı yokmu onu hesaplıyor. O yüzden ben fetal dna testi eğer ikili tarama testi sorunluysa yaptırıcam canım.
Ayy ne güzell. Sağlıkla gelsinler inşallah
Gözün aydın canım. Sağlıkla gelsinlerde cinsiyet önemli değil

şimdi 2 gündür ancak sütle içebiliyorum 1 fincan sabahları. ne tuhaf butun rutinimiz alışkanlıklarımız değişiyor

hayırlı uğurlu olsun canım :KK200: güzel haberlerini duyacağız inşallah

ilaç kanın geldiği yüzeysel enjekte edilmemiştir canım ya korkma karışmıştır kana çoktan :super:

günaydınn güzel haberler alırsın inşallah kuzu :KK200: ben de ikili testin sonucunu almaya gideceğim yarın inşallah iyi çıkmıştır

kolay gelsin canım dikkate et kendine

inşallah canım hayırlı haberler alırsın inşallah

Tesekkur ederim canimm amiin insallahh

Çok ara vermiş doktorun birde senin kistlerin var canım. Bende yarın gidiyorum ikili yapacağız kısmetse

Canım zaten ikili tarama testi riski belirliyor o bile tanı testi değil risk varmı yokmu onu hesaplıyor. O yüzden ben fetal dna testi eğer ikili tarama testi sorunluysa yaptırıcam canım.

Ayy ne güzell. Sağlıkla gelsinler inşallah

Gözün aydın canım. Sağlıkla gelsinlerde cinsiyet önemli değil
:KK200:

Bebeğim büyümüş maşallah, foliküller küçülmüş. Bacak bacak üstüne atmış kordon arasındaydı :-)ikili test de yaptırdık. Kan 1 hafta sonra çıkıyor, ense kalınlığı iyi dedi. Progestan fitili kesti şükür :KK33: 12+2 görünüyor :nazar:

X