2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Sağol canım evet son aya kadar kullanacağım dr öyle söyledi. Prolutınu 12. Haftada bırakırız demişti yatın soracağım nasipse. Benim artık taş gibi oldu kalçam bitse sevineceğim çok ağrıuor
Ayy benim de simdiye kadar 3 kere oyle tas oldu zaten ikisini ayni hemsireye vurdurmustum onun elinde var bisey belli sismisti. Digerleri cok sukur acisiz gecmisti. Benimde tam tersi doktor daha 6 haftalikken kan sulandiriciyi biraktirdi. Prolutonu bakalim ne zaman birak dicek. Sende pihti sorunu mu var devam ettiriyor.

Ayy benim de simdiye kadar 3 kere oyle tas oldu zaten ikisini ayni hemsireye vurdurmustum onun elinde var bisey belli sismisti. Digerleri cok sukur acisiz gecmisti. Benimde tam tersi doktor daha 6 haftalikken kan sulandiriciyi biraktirdi. Prolutonu bakalim ne zaman birak dicek. Sende pihti sorunu mu var devam ettiriyor.
Evet canım tek gende pıhtılaşma bozukluğu var önemsiz ama daha önce kaybım olduğu için devam ediyorum. Sen hala Ali Sami beyde devam ediyorsun sanırım değil mi

Evet canım tek gende pıhtılaşma bozukluğu var önemsiz ama daha önce kaybım olduğu için devam ediyorum. Sen hala Ali Sami beyde devam ediyorsun sanırım değil mi
Gecmis olsun canim. Insallah sorunsuz alirsin kucagina. Aynen sami beye devam ediyorum. Zaten baska hastaneye gitsem riskli gebelik doktoruna gitmem lazim ayni para. En azindan en basindan beri beni taniyan doktor memnunumda devam ediyorum. Sen nereye gidiyosun

Gecmis olsun canim. Insallah sorunsuz alirsin kucagina. Aynen sami beye devam ediyorum. Zaten baska hastaneye gitsem riskli gebelik doktoruna gitmem lazim ayni para. En azindan en basindan beri beni taniyan doktor memnunumda devam ediyorum. Sen nereye gidiyosun
Ben Ali acarda devam ediyorum canım. Kaybım çok drum perinatalogla devam et dedi Ali Acar’ı önerdi. En son kontrolde de çok güzel ilgilendi renklş usg baktı herşeyi anlattı. Ocağa da Fuat Demir’e randevu aldım bir görüşmek istiyorum

Ben Ali acarda devam ediyorum canım. Kaybım çok drum perinatalogla devam et dedi Ali Acar’ı önerdi. En son kontrolde de çok güzel ilgilendi renklş usg baktı herşeyi anlattı. Ocağa da Fuat Demir’e randevu aldım bir görüşmek istiyorum
Ali acar cok kalabalik diyolar canim yorumlarda . Hastanesine mi muayenehanesine mi gidiyosun?

Kalabalık canım evet ama gebeleri söylediği saatte alıyor en fazla yarım saat bekledim. Muayenehaneye gidiyorum ama yarın fakülteye çağırdı
Her yorumda 1 gununu gozden cikarin. Sirayla muayene ediyo sonra konusmak icin geri cagiriyo falan diye yazilmis. Randevu almak zormus. Yoksa bi gitmeyi dusunmustum ali acara ama yorumlar korkuttu. Esim saatlerce bekleyemez beni. Tekte kalamam bi yer bilmiyorum.

Her yorumda 1 gununu gozden cikarin. Sirayla muayene ediyo sonra konusmak icin geri cagiriyo falan diye yazilmis. Randevu almak zormus. Yoksa bi gitmeyi dusunmustum ali acara ama yorumlar korkuttu. Esim saatlerce bekleyemez beni. Tekte kalamam bi yer bilmiyorum.
Canım geceleri akşam çağırıyor bana misal akşam onda gel dedi ben dokuz buçuk gibi gittim dediği saatte gitsem on dk beklerdim belki. Ama cerrahi hastaları bekliyor gerçekten. Muayeneye eşimi de annemi de aldı omlar rica etti video için tekrar gösterdi falan
Yarın bende gideceğim, en son 7 sinde gitmiştim :halay:
Hayırlı haberlerle inşallah canım

Canım geceleri akşam çağırıyor bana misal akşam onda gel dedi ben dokuz buçuk gibi gittim dediği saatte gitsem on dk beklerdim belki. Ama cerrahi hastaları bekliyor gerçekten. Muayeneye eşimi de annemi de aldı omlar rica etti video için tekrar gösterdi falan

Aaa aksam da mi acik cok iyiymis. Esim duysa kesin oraya gidelim der

Gunaydin kizlar dun gece kar yagmaya devam etti. Yollar dunki gibi oldu yine. KONYA VALILIGI vicdansiz cikti tatil yapmadi 6 bucuktan beri bakmadigim sayfa kalmadi. Ben yine de cocugu yollamicam okula. 1 saatten fazla servisle gidiyor. Allah korusun ne olacagi belli degil bu havada en iyisi evde yanimda dursun.

Dayanamadım parol içtim ben :bicak:

Canım sağolasın benim migrenim de var. Bugün duş sonrası saçları kurutmakta geç kaldım birazda üşüttüm sanırım parol içtim dayanılacak gibi değil. Başımı sağa sola çeviremedim :110:
Gecms olsn canim benimde bikere icmsligm var mecbur kaldim. Gecmeynce yapck bisi yok ki canim kivraniyo insan bi gece aramstm dru bnde. Cok tutuyo benim basim bulanti siddeti bazen tetkliyo bazende toplantida cok kalrsam sicak ve ekran isklari falan bide baslaynca gecmz benm ilac icmedn nirmaldede oleym. Hamilelkte de oluyorms napcz bakalim:)

Gunaydinnn guzel haberlerle gel canimmm
Sagolun kızlar ❤️❤️❤️

Gunaydin kizlar❤ bu hafta isyernde yogunum zor geciyor. Neguzel karlar yagmis tadini cikarin istanbulda hasretiz camdan izliyoruz tadimlik sora bitiyo:) yagsa vali tatil dese de bende ise gitmesem ama nerde o sans:))

Ay canım sen doktora ne soruyorsun. Sana test yaZacağı zaman sekreterden testlerin isimlerini al sağlık ocağında yaptır git :-)
Benimde cuma günü kontrolüm çok bulantım var kustum kusacağım hastalanıyorum galiba:110:
Birde bugün ilk defa sırf sütten granül kahve içtim bir kupa. Türk kahvesi çay içiyorum ama granül hiç içmemiştim canım çok çekti napim
ben tam kahve hastasıydım :kahve: yaklaşık 7.haftadan beri içemiyordum tiksinmiştim
şimdi 2 gündür ancak sütle içebiliyorum 1 fincan sabahları. ne tuhaf butun rutinimiz alışkanlıklarımız değişiyor

Kizlarrr arkadasimin dedigine gore bu gun teknik olarak hamileymisimm test gunune kadar en azindann :) transfer oldum:KK73:
hayırlı uğurlu olsun canım :KK200: güzel haberlerini duyacağız inşallah

Iyi aksamlar kizlar igneden geldim. Gelirken arabada igne yerini her zaman ovardim. Yine ovmustum az once gordum ustumdeki tayta cikana kadar 1 lira buyuklugunde kan sizmis. Kanla birlikte ilacta cikmistir buyuk ihtimal. bisey olur mu yaa bandi yanlis yapistirmislar galiba
ilaç kanın geldiği yüzeysel enjekte edilmemiştir canım ya korkma karışmıştır kana çoktan :super:
Yarın bende gideceğim, en son 7 sinde gitmiştim :halay:
günaydınn güzel haberler alırsın inşallah kuzu :KK200: ben de ikili testin sonucunu almaya gideceğim yarın inşallah iyi çıkmıştır

Gunaydin kizlar❤ bu hafta isyernde yogunum zor geciyor. Neguzel karlar yagmis tadini cikarin istanbulda hasretiz camdan izliyoruz tadimlik sora bitiyo:) yagsa vali tatil dese de bende ise gitmesem ama nerde o sans:))
kolay gelsin canım dikkate et kendine

Günaydın kızlar bugün ikili taramamin sonucunu ogrenmeye ve bebegimi gormeye gidiyorum dua edin bana insallah herşey yolundadır :dua:
inşallah canım hayırlı haberler alırsın inşallah

laiyka laiyka bi arkadaşım daha yaptırmış yurtdışına genesis serenity test'ten kafam karıştı yaptırsam mı diye

X