- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Hayirli olsun. Rabbim bu sefer yuzune gulsun insallahhhh.. hamis haberini de almak nasip olsunnn. Peki test gunun ne zamanKizlarrr arkadasimin dedigine gore bu gun teknik olarak hamileymisimm test gunune kadar en azindann :) transfer oldum
Aminn insallahhh.Hayirli olsun. Rabbim bu sefer yuzune gulsun insallahhhh.. hamis haberini de almak nasip olsunnn. Peki test gunun ne zaman
Hayırlısı olsun canım, pozitif haberini alırız inşallahKizlarrr arkadasimin dedigine gore bu gun teknik olarak hamileymisimm test gunune kadar en azindann :) transfer oldum
Aminn insallahhh.
5 ocak canimm test gunum. Ama ben erken yaparim kesin dayanamamm. Zaten 1 ay onceden aldim koydum testleri
Amin canimm insallahhhhHayırlısı olsun canım, pozitif haberini alırız inşallah
Bilemiyotum cnm dayanabildigim kadar bekletim artikkk :)sen yinede 1 haftayi gec oyle yapmaya baslaaa. Hadi hayirlisi olsun hakkinizda insallah
Canim ayaginin altina viks sur posetle sar yat arkadasim oyle yapiyordu hamileykenKızlar benimde çok baş ağrım var be yapacağımı şaşırdım
Sağol canım deneyeyim. Rabbim yüzünü güldürsün tedavin hayra çıksın inşallahAmin canimm insallahhhh
Bilemiyotum cnm dayanabildigim kadar bekletim artikkk :)
Canim ayaginin altina viks sur posetle sar yat arkadasim oyle yapiyordu hamileyken
Ahh aynı dertten muzdaribim ne yapsam geçmiyorKızlar benimde çok baş ağrım var be yapacağımı şaşırdım
Canım kan hacmimiz arttığı için baş ağrımız olıylr. Tabi soğuk havalar sinüslerlede alakalı olabilir. Dikkat et canımKızlar benimde çok baş ağrım var be yapacağımı şaşırdım
Dayanamadım parol içtim benAhh aynı dertten muzdaribim ne yapsam geçmiyor
Canım sağolasın benim migrenim de var. Bugün duş sonrası saçları kurutmakta geç kaldım birazda üşüttüm sanırım parol içtim dayanılacak gibi değil. Başımı sağa sola çeviremedimCanım kan hacmimiz arttığı için baş ağrımız olıylr. Tabi soğuk havalar sinüslerlede alakalı olabilir. Dikkat et canım
İlk 3 aydan sonra baş ağrıları baslarms normalms beyne giden damarlarda genişleme oluyoms rahatlatici masajlar çok iyi geliyor ilac hiç içmedim aksamlari bastiriyor genelde masaj yapıp yatiyorm hemenDayanamadım parol içtim ben
Canım sağolasın benim migrenim de var. Bugün duş sonrası saçları kurutmakta geç kaldım birazda üşüttüm sanırım parol içtim dayanılacak gibi değil. Başımı sağa sola çeviremedim
Bu zamana kadar dayandım canım bende ama bu başka bir ağrıydı maalesef. Eşime masaj yaptırdım başörtü sardım sabahtan beri çektim dayanamadımİlk 3 aydan sonra baş ağrıları baslarms normalms beyne giden damarlarda genişleme oluyoms rahatlatici masajlar çok iyi geliyor ilac hiç içmedim aksamlari bastiriyor genelde masaj yapıp yatiyorm hemen
Benimki de hep öyle kanıyor canım, clexanedan ötürü bazen daha fazla kanıyor bir problem olmaz korkmaIyi aksamlar kizlar igneden geldim. Gelirken arabada igne yerini her zaman ovardim. Yine ovmustum az once gordum ustumdeki tayta cikana kadar 1 lira buyuklugunde kan sizmis. Kanla birlikte ilacta cikmistir buyuk ihtimal. bisey olur mu yaa bandi yanlis yapistirmislar galiba
Sagol canim. Simdiye kadar hic kanamamisti o yuzden tedirgin oldum. Clexane kan sulandirici galiba. Ben kan sulandiricilari biraktim coktan.Benimki de hep öyle kanıyor canım, clexanedan ötürü bazen daha fazla kanıyor bir problem olmaz korkma
Doğrudur canım parolun bı zarari yok zaten dotkorlar dayanlmayack agridaA icin diye veriyor zaten benimde az şiddetli ama sürekli olan bir agrm oluyor 1 gun oh rahatm diyorm ertesi gun mutlaka ağrıyor basim kolay mı sonunda muhtesem bı hediyemiz varBu zamana kadar dayandım canım bende ama bu başka bir ağrıydı maalesef. Eşime masaj yaptırdım başörtü sardım sabahtan beri çektim dayanamadım
Canım iğneyi sende her hafta yaptırıyorsun biliyorsun biraz ağır artık kaslarda yıpranıyor haliyle illa ki kanıyor zamanla. Ben devam ediyorum evet kan sulandırıcı canımSagol canim. Simdiye kadar hic kanamamisti o yuzden tedirgin oldum. Clexane kan sulandirici galiba. Ben kan sulandiricilari biraktim coktan.
O hediyeler için dayanıyoruz canım haklısın inşallah sağlıkla gelsinler hepimizin bebekleriDoğrudur canım parolun bı zarari yok zaten dotkorlar dayanlmayack agridaA icin diye veriyor zaten benimde az şiddetli ama sürekli olan bir agrm oluyor 1 gun oh rahatm diyorm ertesi gun mutlaka ağrıyor basim kolay mı sonunda muhtesem bı hediyemiz var
Ayy gecmis olsun canim kan sulandirici daha zor her gun olunuyo. Dusuk ignesini 4 gunde bir vurduruyorum. Kimine gore hissetmedigim bile oluyor igneyi ilaci bisey olmamis gibi kalkiyorum ama kiminin eli tas mubarek igneyi icerde birakiyo sanki.Canım iğneyi sende her hafta yaptırıyorsun biliyorsun biraz ağır artık kaslarda yıpranıyor haliyle illa ki kanıyor zamanla. Ben devam ediyorum evet kan sulandırıcı canım
Sağol canım evet son aya kadar kullanacağım dr öyle söyledi. Prolutınu 12. Haftada bırakırız demişti yatın soracağım nasipse. Benim artık taş gibi oldu kalçam bitse sevineceğim çok ağrıuorAyy gecmis olsun canim kan sulandirici daha zor her gun olunuyo. Dusuk ignesini 4 gunde bir vurduruyorum. Kimine gore hissetmedigim bile oluyor igneyi ilaci bisey olmamis gibi kalkiyorum ama kiminin eli tas mubarek igneyi icerde birakiyo sanki.