2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

teşekkürler canım.Sen nasılsın neerlerdesin.
Iyiyiz cok sukur canim. 2 gundur bi enerji var anlatamam temizlik yapiyorum simdi kesin topa tutulurum ama napim yani napimmm yapmayinca olmuyorrrrrr sizde masallah son hizla mutlu sona dogru gidiyosunuz hazir mi hastane cantan

Iyiyiz cok sukur canim. 2 gundur bi enerji var anlatamam temizlik yapiyorum simdi kesin topa tutulurum ama napim yani napimmm yapmayinca olmuyorrrrrr sizde masallah son hizla mutlu sona dogru gidiyosunuz hazir mi hastane cantan
Biz büyüyoruz teyzesi Bende hafta sonu halıları verdim canım.Temizlik çok nankör birşey yapıyorsun yine batıyor. Köklü temizlik yapmıştım yine heryer batmış. halılar gelsin sermeden yine elimin yettiği yerleri yapar yapar halıları sererim. Eşimde yardım eder diye düşünüyorum. doğum çantam hazır sayılır herşey tamam bir çantaya dizmesi kaldı onuda bu hafta sonu yaparım sanırım. Tam böle hastanede giydirecek bir takım bulamadım. Hiç biri içime sinmiyor nedense. Hafta sonu sonkez çıkar bakarım öel hazırlarım çantayı düşündüm. Sende kendini evet çok yorma.İlk başlarda çok sakıncalı bizden iyisini biliyorsun

Amannn yorulursam yatar uyurum dinlenirim 2 takimdan fazla koy hastane cikisini canim. Bebek kusuyo bezinden geciyo falan eldiven hele cok koy agzina goturuyo mahvediyo. Gogus kremi vs. De sakin surme sonra bebekler emmek istemiyomus kokusu sinmesin tenine.

Bu gün yine onu gördüm rüyamda doğmuştu. Minnacık ama çok sevimli bir bebekti.Allahım tüm yavruları korusun
İnşallah canım, bende oglum da görmüştüm :) hayır olsun

Kizlar aklima geldi patron bebek diye animasyon var izleyeniniz vardir belki C A N O sen mesela izleyin mutlaka cok zevkli ve bebekler nerden geliyo hayat nasil oluyo kardes sevgisi vs. Herseyi anlatiyo su siralar iyi gelir size
vakit bulduğum da izlemeye çalışırım canım :)

hımmm. O zaman ben bir kaç tane daha eldiven alayım kuzuya. Ay üstüne felan batırıyor deyince çok tuhaf oldum o an canladındı gözümde.zamanda geçmiyor ki

tatlım böyle yazmışlar aşağıda alıntılıyorum
http://www.mumcu.com/hamilelikte-alinan-kilolarin-kaynagi/
"Aldığınız bu kiloların yaklaşık 6 kilosunu bebeğinizin doğumuyla birlikte kaybedeceksiniz. Tutulan suyun da önemli bir kısmının kaybedilmesi ile doğumunuz takip eden ilk hafta sonunda aldığınız kilolarınızın 8 kiloya yakınını verdiğinizi fark edebilirsiniz.

Hamileliğiniz sırasında ne kadar çok kilo almışsanız o kadar kolay ve hızlı verebilirsiniz. Bu nedenle eğer hamileliğiniz süresince aşırı kilo aldığınızı düşünüyorsanız paniğe kapılmayın. Ancak bu durum sizi geriye kalan kiloları da kendiliğinizden vereceğiniz hisiine kaptırmasın. Kalan kiloları egzersiz ve diyet ile verebilirsiniz. Ancak bunun için aceleci davranmayın. Zira emzirme dönemi diyet yapmak için uygun bir dönem değildir."

merak etme yaparsın anne olacaksın
bu Dünyada onun için senden iyi, senden çok düşünen biri olmayacak
bebegin için en iyisini sen yapacaksın

hımmm. O zaman ben bir kaç tane daha eldiven alayım kuzuya. Ay üstüne felan batırıyor deyince çok tuhaf oldum o an canladındı gözümde.zamanda geçmiyor ki
Geciyo canimmm. Bi bakmissin doguruyosunnnn. Bi bakmissin kucaginda kedi yavrusu kadar bebis. Omuz mendilini unutma. ama en guzel zamanlari ilk 6 ay sonra oturuyo yuruyo derken biraz daha zorlaniyo hayat. O 6 ayi doya doya gecirin.

Aynen canim veriliyo kilolar. Ablam 3 cocuk sahibi 47 kilo suan ne gobek ne bisey. Emzirme bitip yurume suresinde insan ister istemez veriyo kilolari

beyazyaka evet tatlım. Anne olunca kendiğinden geliyormuş o yetenek kilolarıda vercez artık. Bebişimi alır yanıma bol bol yürürüm bende 40 felan çıkınca yaz geliyor. Annnemde parka götürmeye çok hevesli partkta yürürüz artık bol bol :)

Orkide_sever omuz mendilini unutmuştum. İyi hatırlatın. listeye onuda ekledim canım Peki bu biberon ve emziği kaynar suda yıkayacağım dimi.Nasıl olcak o iş?

Kızlar selam artık az girebildiğim için bütün konuları kaçırıyorum ben kaçırdıkça siz daha çok konuşuyosunuz kızlar Allaha şükür bende ufak demek koku hassaslığı ve azıcık bulantıdan başka sıkıntım yok herkes diyoki daha olmaz ilerde yaşarsın sizcede öylemi birde ben rüyalarımda falan hep erkek görüyorum erkek çok hissediyorum erkek çocuğu fazla bulantı yapmazda diyolar kafamda deli sorular varmı benim gibi 10. Haftadan sonra bulantı yaşayan kusan bide Allaha şükür ultrasonda görmesem hamileyim demem hiç sıkıntım yok iyi mi kötü mü

Benim erkek bulantıdan öldüm öldüm dirildim. Ama en büyük belirtiden birisi (bana göre) yüzün pırıl oırıl oluyor.Ne sivilce ne bir kusur. Parlıyorsun resmen. Ellerin çok kuruyor. İlk başlarda ayakların çok üşüyor.

Ayaklarım üşüyor benim elim kumadı ama vucüdum kupkuru resmen beyaa kabuk dökülüyo yağlar kremler fayda etmedi ama bulantı yok.

Selam canim ay ben ilk 9. haftaya kadar ne rahattm ne koku hassasiyeti ne bulanti Ondan sonra basladi herşey yaramaz ben burdayım heyy anne dedi bakalom kavinci haftaya kadar devam edecek bide bas ağrıları basladiki 2 gün rahatsam 3. Gun baş agrilari cekiyorm doktoruma soracagm ne zaman gecer bu baş ağrısı diye

Kaynatican canim genis bi tencereye biberonlar baticak sekilde su koy kaynasin icine 1 corba kasigi beyaz sirke dok icine biberonu koy kapat. Sonra cikar durula. Ama emzige su girer mi nasil emzik aldin bilmiyorum. Bazi emzikler hava gecirdigi icin icine su doluyo onu da elinin dayanabildigi sicaklikta yika. Ayy bi arada biberon camsa efer birden sicak suya atma onu once elinde sicak suda yika alistir oyle koy tencereye catlamasin

Son düzenleme:
E Ecino canim herkesin bunyesi farkli tepki veriyo. Sadece gvenin dedigi gibi 3.aydan sonra yuzum bi parladi bi guzellesmistim. Ama ne bulanti ne kusma cok rahattim. Mesela simkinde bulanti oldu gecti gibi. koku hassasiyeti var. Arada agrilar giriyo falan. Her dakika hamile oldugumu hatirlaticak hersey var.

E Ecino canım bebek mağaZalarında biberon sterilizatörleri var. Ben ondan almıştım kupkuru çıkıyor öneriririm büyük kolaylık
Biberon ve emzik kaliteli bi marka ama biberon plastik. Bebek magazisinda cok alisveris yapinca 4 tl ye dusmustu aldim. Kasiyer hastaneye goturmelisin demisti. O makinaya bi bakarim canim. Simdilik bi kaynatayimda

Biberon ve emzik kaliteli bi marka ama biberon plastik. Bebek magazisinda cok alisveris yapinca 4 tl ye dusmustu aldim. Kasiyer hastaneye goturmelisin demisti. O makinaya bi bakarim canim. Simdilik bi kaynatayimda
Cam daha saglikli diyolar ama zaten her seferinde temizleyince. bence plastik daha uzun sure kullanisli. Cam elinden kaysa yada kenara vursan bitter isi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…